Josif Visarionovič Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Ne znam dal ima teme,ovi pretrazivaci nisu ni za kurac. Dakle,englezi,genijalnu muziku prave cak su i za Matrix snimili legendarnu Navras Kombinuju tehno sa orkestralnim muzikama,izvornim indijskim i japanskim,dakle sve sto im padne na pamet. Quote
זאבים Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Juno R je jedan chovek, Ben Watkins. Ostatak benda su random muzichari sa kojima saradjuje. Navras nije bila snimljena sa namerom da bude za Matrix, vecc je samo uzeta sa albuma Labyrinth iz 2004. Takodje, Juno swoje korene ima u trance muzici, ne techno-u i wazhi za trance izvodjaca iako njegowa muzika prevazilazi ta zhanrowska ogranicenja. Novi album, Gods And Monsters je zashao josh dublje u experimentalnu dimenziju, owaj put sa izrazenijim dub uticajima, pa chak i triphopom. Narawno, zadrzhao je swoj pechat, swoju trijumfalnu orkestralnost i genijalnost. od uticaja iz dr kultura, najwishe ih ima iz africhke muzike. Uz to, ne znam odakle ti asocijacija da owaj muzicar spada owom podforumu ? Ako je Matrix, odma' mora da je i Gothic, Electro & Industrial..? Quote
Josif Visarionovič Posted October 29, 2008 Author Report Posted October 29, 2008 zar je bitno gde sam ga ubacio.ovde mi je bio najprikladniji pa neka ga prebace gde misle.ne mora strogo biti zanrovski odredjen Quote
זאבים Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Gods & Monsters 2008 http://mediaportal.ru/mp3/51069-juno-react...sters-2008.html preporuka! / ja da okacim, kad autor nece. xd Quote
Recommended Posts