Haos sam ja Posted December 5, 2020 Report Posted December 5, 2020 2 hours ago, Demon Seed said: Možda ti je loša tehnika? Verovatno, davno je bilo, nadam se da neću biti u prilici ponovo da radim na tehnici. 1 Quote
Fapril ethereal Posted December 5, 2020 Report Posted December 5, 2020 9 hours ago, Grobodan said: ovo se Iliji i Trajcetu nikad ne bi desilo, jedino oko trigerovanih papuca da se pobiju inace artan brise komentare na Saloncu vezane za Repetitor Ilija i Trajče bi se sakrili u orman ako bi Artan Lili krenuli na njih sa oklagijom, ciglama i vrelom kafom Quote
Kumodraski Vo Posted December 5, 2020 Report Posted December 5, 2020 Ustekali bi se kod Ilije na gajbi.. 1 Quote
Demon Seed Posted December 7, 2020 Report Posted December 7, 2020 Beže Ilija i Trajče glavom bez obzira, ali zaboravili su da skinu trigere sa papuča i odaje ih taj indie goč. Mene to podseća na: 1 Quote
VoivodBG Posted December 7, 2020 Author Report Posted December 7, 2020 Nisam slušao mononoklueozne rođake do sada, samo znam iz tvojih spominjanja na Bad Copy temi da im je to bio projekat, ali znaš šta je najsmešnije ova referenca na Tuljane u Bigzu, pre xy godina kada smo snimali dokumentarac, Kiza iz Bolesne Štenadi nam je pričao o Tuljanima iz Bigza, ja sam mislio da je čovek bio pijan ali su stvari sada jasnije. 😄 Quote
Packy Posted December 10, 2020 Report Posted December 10, 2020 Baka Coka, koja se spomenula na prosloj strani, je izvrsila danas samoubistvo. Necu nista dalje da prenosim, koga interesuje doci ce do drugih informacija. Quote
VoivodBG Posted March 21, 2021 Author Report Posted March 21, 2021 Quote Nismo hteli da imamo probu ovih par nedelja od kad znamo da se zatvara BIGZ. Hteli smo da nam poslednja proba u BIGZu ostane ona na kojoj smo bili toga nesvesni. Svirati ovih dana bi bilo pretužno. 14 godina ta zgrada nam je druga kuća, inspiracija, utočište i muzički korzo grada. Ogromna je privilegija bila svirati sa tim pogledom, i špartati tim hodnicima od 2007. upoznavati sve kolege i prijatelje, banjavati na probe ljudima i uopšte imati maltene celu muzičku scenu grada na jednom mestu. BIGZ odlazi u legendu! Quote
VoivodBG Posted May 15, 2021 Author Report Posted May 15, 2021 Korektna je. Meni su oni postali više bend za gledanje uživo, nego za slušanje albuma. Poslednja dva albuma sam izvrteo po par puta kada izađu, ukačio da izvrte po dva gruv-stoner rifa i to sve napakuju u kratke pesme taman da ti ne bude dosadno. Nemam neku volju i snagu da puštam albume iznova posle tih par slušanja. Tako da, možda ne bi bilo loše za njih da samo cepaju žive svirke, pošto su se već dokazali kao koncertni bend. Quote
Haos sam ja Posted January 18, 2023 Report Posted January 18, 2023 Ovo bi moglo da bude zanimljivo: https://www.facebook.com/events/1680832195653242 Quote
Haos sam ja Posted March 26, 2023 Report Posted March 26, 2023 Gledao sam prvi put Repetitor uživo i stvarno su dobri, koriste staro pravilo "ako je rif dobar, vozi ga dokle možeš". Puna Amerikana, odlična atmosfera, nekako ovaj bend kombinuje tu jugoslovensku školu rokenrola sa catchy rifovima i solidnim tekstovima Quote
VoivodBG Posted May 30, 2023 Author Report Posted May 30, 2023 Sve je to grunge druže. Kakav crni ex yu rock. Pride tekstovi su Borisu sve gluplji, i kada se ljudi malo više zadube, više cenim Arkan Lilije. Najke mi. Quote
Kumodraski Vo Posted May 30, 2023 Report Posted May 30, 2023 Oduvek smo to znali ali nismo hteli da ti priznamo.. 1 Quote
Haos sam ja Posted May 31, 2023 Report Posted May 31, 2023 12 hours ago, VoivodBG said: Sve je to grunge druže. Kakav crni ex yu rock. Pride tekstovi su Borisu sve gluplji, i kada se ljudi malo više zadube, više cenim Arkan Lilije. Najke mi. Ima ono njanjavo pevanje karakteristično za ove prostore, jebali ih Gile i Kebra. Quote
VoivodBG Posted June 1, 2023 Author Report Posted June 1, 2023 Pazi Gile i Kebra još i pevaju za njih. Ova čitava nova scena nema melodije u glasu, samo vrište i mnogo su nervozni. Quote
VoivodBG Posted July 12 Author Report Posted July 12 https://www.facebook.com/watch/?v=2016526285520511&ref=sharing Quote
Recommended Posts