MoHicAn Posted April 30, 2001 Report Posted April 30, 2001 Old skool New skool punk/core metal/core ko voli nek izvoli ......... Quote
King Diamond Posted May 17, 2001 Report Posted May 17, 2001 ja sam slusao (i bio na koncertima ) jedino gurpama Dog House i Invision ili tako nesto . Ova prva i nije tako losa ali ipak ni nista narocito a od stranog HC nisam nista preterano slusao sem R.A.T.M , BIOHAZARD i mozda jos neke grupu koje sada nemogu da se setim Quote
King Diamond Posted May 19, 2001 Report Posted May 19, 2001 e tupi crvenokosi andrej nego kad smo vec kod nekog HC-a koje sve grupe su metal core ?? Quote
Dischord40 Posted May 19, 2001 Report Posted May 19, 2001 cisti core? Raised Fist je hardcorepunk. I to los. Kao sto je i YOT hcpunk. A razlike sem u kvalitetu, i Krishne kod YOT-a bas i nema. Quote
Dischord40 Posted May 19, 2001 Report Posted May 19, 2001 metal core bi bili u stvari, new school bendovi, koji se drze nekih hardcorepunk stavova ali je muzika toliko vec drukcija da je to u stvari metal, u nekim slucajevima emo/metal. Na primer Morning Again, xDisciplex (sada DiscipleAD), Poison the Well, Shai Hulud, Red Roses for a Blue Lady, Brother`s Keeper, Hatebreed (kojim i je nevidjeno njesra al ajd).... Quote
MoHicAn Posted May 20, 2001 Author Report Posted May 20, 2001 Heh da da letach :PPPPPP nego ratm i bio i nisu bash reprezenmtativci hc-a gotivni su oni i sve al oni su vishe neki metal/core koji je nastao u zadnje vreme (dobro ova dva benda ranije ) ja bi licno od po meni cistog core-a preporucio Raised Fist mada ni slug fest nije losh od punk/corea youth of today a vama metalcima ovde ce se verojatno svideti (tj vama koji volite jaci zvuk) vision of disorder Shai hulud harkonen itd itd itd ...... pa ko voli nek izvoli !!!! Quote
Dischord40 Posted May 20, 2001 Report Posted May 20, 2001 eh Vanja i njegove podele a RATM i Biohazard nemaju nikakve veze sa hardcore-om sem mozda sto je Zack ranije pevao u InsideOut. Quote
Darcoman Posted May 21, 2001 Report Posted May 21, 2001 Refused meni zvuci kao metal core, ako uopste postoji tako nesto. Inace sto se tice punkhardcore-a, hardcorepunk-a, punka i hardcore-a preporucujem Rancid, Snapcase, Agnostic Front, Bad Religion, NOFX, Lag Wagon, Shelter, Shield, Integrity, Snuff, i naravno, punk legenda balkana Satan Panonski pa ko voli... Quote
govnojedac i drkoper Posted May 22, 2001 Report Posted May 22, 2001 a RATM i Biohazard nemaju nikakve veze sa hardcore-om sem mozda sto je Zack ranije pevao u InsideOut. zaboravio si da je pre toga svirao gitaru u jednom los angeles sxe bendu "hard stance" Quote
govnojedac i drkoper Posted May 22, 2001 Report Posted May 22, 2001 ja bi licno od po meni cistog core-a preporucio Raised Fist mada ni slug fest nije losh od punk/corea youth of today a vama metalcima ovde ce se verojatno svideti (tj vama koji volite jaci zvuk) vision of disorder Shai hulud harkonen pa ovako youth of today nije punkcore nego najbolji hardcore bend svih vremena jedini raised fist koji valja je "youre not like me" slugfest je pored strifea najbolji newschool bend(upravo ga slusam) a ova zadnja 32 su krs pogotovo ovaj VOD koji je mtv bend Quote
govnojedac i drkoper Posted May 28, 2001 Report Posted May 28, 2001 znate sta je pravi hardcore kad te matorci ne pustaju da ides na koncerte i kad zivis samo od kaseta kupljenih kod skca i kad nosic budjave skc majce tipa sex pistols i anarhija toliko ziveo oi punk nancy pusacica kurca Quote
govnojedac i drkoper Posted May 28, 2001 Report Posted May 28, 2001 quote: Prvi poslao punkgirl: hahaha..pazi vanja... g Quote
punkgirl Posted May 28, 2001 Report Posted May 28, 2001 e vala bas si govnojedac..nik ti sasvim odgovara.. a to sa serbiancafea nije tacno idi i procitaj nastavak.. Quote
govnojedac i drkoper Posted May 28, 2001 Report Posted May 28, 2001 kakav serbiancafe o cemu pricas kakav nastavak p.s. pa zato sam i dao sebi taj nick zivo hardfolk radivoje Quote
painkiller666 Posted June 1, 2001 Report Posted June 1, 2001 .... koje su po vama najbolje HC grupe Quote
painkiller666 Posted June 1, 2001 Report Posted June 1, 2001 e ko god da je govnojedac..... ima moju podrsku.... (odnosi se na postove) Quote
govnojedac i drkoper Posted June 1, 2001 Report Posted June 1, 2001 pa tesko je nabrojati omiljene koji su tebi? i zasto imam podrsku na koje postove mislis Quote
Recommended Posts