Jump to content

Recommended Posts

Posted

5 godina čekam da Kriegshog izbace bilo šta 

iako malo sporije od prethodnih izdanja slažem se sa komentarom da je extreme bass terror 

u konstantnoj rotaciji već 2 meseca i direktno u albumima godine 

• 1 month later...
Posted

ja ih baš volim, naročito one verzije klasika sa Greatest Hits, Slashes & Crosschecks, najzabavnija kompilacija

Watch Me Bleed, Say Goodbye, Old Tyme Hardcore, No Friend Of Mine, Hang Up Your Boots... i The Smiths obrada je bila vrh haha

• 1 month later...
Posted (edited)

Bio sam u subotu na Revolution Callingu i bas se lepo proveo.

Organizacija je bila prilicno dobra, prostor je odlican (3 velike sale + cetvrta gde se moglo odmoriti i pojesti nesto). Cene su bas jake, ali to je i ocekivano za Holandiju.

Na festivalu sam bio od 5 do pola 2, u jednom trenutku sam mislio da nema sanse da izdrzim na nogama, ali su red bull i kafa pomogli da ostanem do kraja.

Sto se bendova tice, prvo sam uleteo na Murphy's Law i zvucali su dobro. Posle toga sam malo poslusao Integrity i dobio ono sto sam i ocekivao.

Posto mi je Strife medju omiljenim bendovima, nije postojala sansa da ne poslusam Judge. Sam nastup je bio solidan. John Porcelly je dusa ovog benda, covek nije stao tokom svirke (pevao je vecinu tekstova). Mike Judge je bas ogroman i slabo pokretan. Dosta ljudi je bilo na bini tokom poslednje dve pesme. Preporuka da pogledate odlican dokumentarac o bendu:

Od Comeback Kida sam brzo odustao i onda otisao na All Out War koji su me jako razocarali. Miks je bio katastrofa, od prepanjenog vokala se gitare skoro uopste nisu cule.

Nastupe The Exploiteda i Agnostic Fronta sam iskoristio da odmorim, mada je ono sto sam cuo zvucalo prilicno dobro.

Unbroken je bend zbog koje sam pre svega i dosao na festival i zadovoljan sam onim sto sam cuo.

Biohazard je zatvorio festival i njihov nastup je bas bio dobar. Najavili su novi album za sledecu godinu.

Prepoznao sam neke ljude iz Novog Sada i Beograda na festivalu. Nama odgovara sto Wizz leti za Ajnhoven, tako da cu verovatno posetiti festival i sledece godine.

Edited by 23/16
  • Upvote 2