Haos sam ja Posted November 25 Report Posted November 25 Mislim da sam pričao jednom svoju anegdotu vezanu za Cold as Life. Otišli moja žena i ja pre sad već dosta godina u Keln na Deftones. Taj koncert je otkazan jutro na dan koncerta, jedini na turneji. Usran dan skroz, vreme usrano, nemačko, kiša lije sve vreme. Mi uzeli neki hotel sa druge strane Rajne u odnosu na centar grada i sve glavne stvari u gradu jer je venue za koncert bio blizu a zapravo je to industrijska zona neka, sterilna i surova kako to obično biva. Vraćamo se kao usrani iz grada u hotel, kiša pada, na ulici nigde nikog osim četiri, pet nekih odvratnih likova koji nas prate u stopu, a koji izgledaju kao robijaši sa tetovažama po glavama ružnim. Pratili su nas tako dobrih pola sata kroz ulice i uličice, napolju nikog osim nas dvoje i njih. Ja sam tu u glavi već razmotao raznorazne scenarije iz loših holivudskih filmova, gospođa se uplašila dosta, da bi se ispostavilo da na kraju likovi ulaze u isti hotel kao i mi i da svi nose Cold as Life dukserice jer su jelte to članovi benda. Čak sam posle imao i prijatnu konverzaciju sa nekima od njih. 2 Quote
Talvi Posted November 25 Report Posted November 25 16 minutes ago, Haos sam ja said: izgledaju kao robijaši sa tetovažama po glavama ružnim. ne znam koliko znaš o njima, ali zapravo ti ne treba "kao" ovde pogledaj Hardlore epizodu sa Jeff-om za najsumanutije priče ikad Quote
Haos sam ja Posted Friday at 06:03 PM Report Posted Friday at 06:03 PM Ladno Svart records izbacio reissue A place called home od Ignite. Baš zanimljivo s obzirom da Svart uglavnom radi psychedelic rock, prog i čudan ekstremni metal. Quote
Recommended Posts