Machiko Noguchi Posted March 19 Report Posted March 19 grind i hc u jednakim odnosima pritom ne zvuči ko kakav kolaž, baš suprotno, fino je izblendano odličan prvenac i već neko vreme se pitam šta je sa ljudima iz Jesus ain't in Poland evo mi odgovora Quote
SkullKrusheR Posted April 6 Report Posted April 6 da ne dižem sad crossover thrash temu iz mrtvih, evo ova tuča ovde https://doomsdaycahc.bandcamp.com/album/never-known-peace 1 Quote
HellAwaits Posted April 6 Report Posted April 6 Ma trpaj gde stigneš, bend isto to radi. Malo upeglana produkcija za moj ukus, ali rifovi pucaju. Ladno dva člana benda liče na moje školske ortake. 😂 Quote
Talvi Posted April 7 Report Posted April 7 Turnstile's new album Never Enough is set to be released on June 6. 1 Quote
Haos sam ja Posted April 8 Report Posted April 8 Sve smo ovo već čuli na Glow On, dajte nešto novo Quote
Machiko Noguchi Posted April 9 Report Posted April 9 vidim da je radno u No Way Out taboru meni ovo još bešnje nego stvari sa EPija, a EP mi bio super al imam pitanja ko je u NWO i da li imaju neke veze sa Internal Affairs? 🙃 Quote
Machiko Noguchi Posted April 9 Report Posted April 9 ne uspevam ništa da nađem 😅 al sam mislila, pošto je No Way Out Internal Affairs stvar i to jedna od prvih čini mi se i oba benda su jel LAHC, da je neko od bivših članova u NWO dosta ljudi je prošlo kroz Internal Affairs... pre par godina je izašla i ova diskografija pa me i to podsetilo Quote
Machiko Noguchi Posted Tuesday at 08:27 PM Report Posted Tuesday at 08:27 PM kad je već turnstile ovde onda može i scowl nije baš moja šolja čaja, al da se ne lažemo sad zavrteću sigurno više puta ove godine jer zvuči kao nešto što bi sviralo u klupčetu svojevremeno (Zrenjaninci znaju) stoga 🌼 ❤️ 1 Quote
Talvi Posted Wednesday at 04:29 AM Report Posted Wednesday at 04:29 AM Scowl u Alternativi when 1 Quote
Haos sam ja Posted Wednesday at 08:14 AM Report Posted Wednesday at 08:14 AM Meni Scowl baš bezveze bend al niko me ništa nije pitao. Quote
Machiko Noguchi Posted Wednesday at 10:41 AM Report Posted Wednesday at 10:41 AM al dobra je žurka, ne mora ni sve biti true 🌼 Quote
Haos sam ja Posted Wednesday at 10:53 AM Report Posted Wednesday at 10:53 AM Ma nije uopšte do true momenta, nekako ih na silu guraju, verovatno zbog pevaljke. Turnstile imaju harizmu kakvu i mejnstrim rok bendovi mogu samo da sanjaju, ne može to da se poredi. Quote
Machiko Noguchi Posted Wednesday at 11:17 AM Report Posted Wednesday at 11:17 AM volim ja i malo kiča, nisam gadljiva i mislim da bi baš bila žurka, ne smeta mi pevaljka 💚 Quote
SkullKrusheR Posted Wednesday at 02:55 PM Report Posted Wednesday at 02:55 PM meni je prvi album bio ok, bilo je tu nekog potencijala za više, ali su skrenuli u meni uglavnom nezanimljiv pravac. ima i na novom par hitića, ali pre ću pustiti paramore ako mi se sluša nešto u tom fazonu, oni bar znaju da napišu hit da zvoni. da bar imaju muda da se prodaju do kraja, nego su jednom nogom ovde, drugom tamo. turnstile i ceremony npr. su mi mnogo uverljiviji u toj tranziciji. pritom scowl, za razliku od njih, nije ni stigao da ostavi neki bitan pečat u hc priči. sve što su do sad uradili mi je nekako half-baked. Quote
Talvi Posted Wednesday at 03:19 PM Report Posted Wednesday at 03:19 PM hate5six je pokrenuo 24/7 stream: rotiraju se bendovi svaka 3 minuta i prima muzičke želje u chatu, idealno za vaše tv aparate 3 Quote
Machiko Noguchi Posted Wednesday at 03:30 PM Report Posted Wednesday at 03:30 PM pa dobro al presecaću japanski grind s čim god hoću slobodni ste zaobići scowl kad vas već toliko žulja Quote
Machiko Noguchi Posted 4 hours ago Report Posted 4 hours ago pošto Bridge Nine slavi 30 godina: sve što naginje ka Crossed Out zvuku ja slušam https://bridge9.bandcamp.com/album/l-o-v skoro pa može na metallic hc https://bridge9.bandcamp.com/album/world-asylum Quote
Talvi Posted 1 hour ago Report Posted 1 hour ago Paul iz Cannibal Corpse i pevač Municipal Waste Quote
Recommended Posts