Machiko Noguchi Posted March 19 Report Posted March 19 grind i hc u jednakim odnosima pritom ne zvuči ko kakav kolaž, baš suprotno, fino je izblendano odličan prvenac i već neko vreme se pitam šta je sa ljudima iz Jesus ain't in Poland evo mi odgovora Quote
SkullKrusheR Posted April 6 Report Posted April 6 da ne dižem sad crossover thrash temu iz mrtvih, evo ova tuča ovde https://doomsdaycahc.bandcamp.com/album/never-known-peace 1 Quote
HellAwaits Posted April 6 Report Posted April 6 Ma trpaj gde stigneš, bend isto to radi. Malo upeglana produkcija za moj ukus, ali rifovi pucaju. Ladno dva člana benda liče na moje školske ortake. 😂 Quote
Talvi Posted April 7 Report Posted April 7 Turnstile's new album Never Enough is set to be released on June 6. 1 Quote
perzekjušn menijak Posted Tuesday at 06:13 PM Report Posted Tuesday at 06:13 PM Nema podforuma gaycore pa evo ovo ovde Quote
Haos sam ja Posted Tuesday at 11:01 PM Report Posted Tuesday at 11:01 PM Sve smo ovo već čuli na Glow On, dajte nešto novo Quote
Machiko Noguchi Posted Wednesday at 11:45 AM Report Posted Wednesday at 11:45 AM vidim da je radno u No Way Out taboru meni ovo još bešnje nego stvari sa EPija, a EP mi bio super al imam pitanja ko je u NWO i da li imaju neke veze sa Internal Affairs? 🙃 Quote
Talvi Posted Wednesday at 12:24 PM Report Posted Wednesday at 12:24 PM nisam siguran, osim što su LAHC i jedni i drugi 😄 Quote
Machiko Noguchi Posted Wednesday at 01:15 PM Report Posted Wednesday at 01:15 PM ne uspevam ništa da nađem 😅 al sam mislila, pošto je No Way Out Internal Affairs stvar i to jedna od prvih čini mi se i oba benda su jel LAHC, da je neko od bivših članova u NWO dosta ljudi je prošlo kroz Internal Affairs... pre par godina je izašla i ova diskografija pa me i to podsetilo Quote
Recommended Posts