Slave To Moonlight Posted June 4, 2001 Report Posted June 4, 2001 Samo dve reci... Bad Relligion Quote
govnojedac i drkoper Posted June 5, 2001 Report Posted June 5, 2001 mislis da si nekoga uvredio time sto si rekao da je hardcore govno Quote
Anno Mundi ! Posted June 8, 2001 Report Posted June 8, 2001 pa ja se samo salio.... I nemoj da ti dodjem u selo! Quote
Anno Mundi ! Posted June 8, 2001 Report Posted June 8, 2001 obracajte mi se sa Master of Metal u buducnosti! Quote
govnojedac i drkoper Posted June 8, 2001 Report Posted June 8, 2001 ma djido tebra da zajedno slusamo neki talme Quote
S-One Posted September 1, 2002 Report Posted September 1, 2002 auuuuuu pa zna se koji su bendovi pravi HC: MadBall, Sick Of It All, Agnostic Front, Slapshot, spomenuti Youth Of Today.... koga interesuje vise neka ide na www.hardcoreny.net ODLICAN sajt sa TONOM linkova... P.S. mojne R.A.T.M medju HC... P.S.2 "Gospodare" NE SERI ! ! ! ! ! ! !! Quote
[Nocturno] Posted September 2, 2002 Report Posted September 2, 2002 ja se izvinjavam... nisam neki ljubitelj Hc-a ali sta fali bre Hatebreedu?!?! :x :x Quote
S-One Posted September 22, 2002 Report Posted September 22, 2002 metal core bi bili u stvari, new school bendovi, koji se drze nekih hardcorepunk stavova ali je muzika toliko vec drukcija da je to u stvari metal, u nekim slucajevima emo/metal. Na primer Morning Again, xDisciplex (sada DiscipleAD), Poison the Well, Shai Hulud, Red Roses for a Blue Lady, Brother`s Keeper, Hatebreed (kojim i je nevidjeno njesra al ajd).... E Kenjas si ti slusao Prve albume Hatebreed-a, klasican HC, i nikako nije "njesra", mada nisam ni ocekiavo da ce metalci da podrzavati HC (naravno cas izuzetvima) ... Quote
Thule Posted September 23, 2002 Report Posted September 23, 2002 Evo jedan ne-metalac podrzava HC svim srcem (valjda se to i ocekivalo )..... Iako vise volim punk, moze i HC (ipak je to sl. ideologija ) Quote
kejd Posted September 24, 2002 Report Posted September 24, 2002 s.m.f je najjaci!!!!!! a.k.a suck motherfucker..... Quote
confusi0n.is.sex Posted October 12, 2002 Report Posted October 12, 2002 E Kenjas si ti slusao Prve albume Hatebreed-a, klasican HC, i nikako nije "njesra", mada nisam ni ocekiavo da ce metalci da podrzavati HC (naravno cas izuzetvima) ... niti sam ja metalac niti je hatebreed hardcore. ni blizu. a smf je u rangu kafanskih pevaca koji prodaju petparacki humor. Quote
S-One Posted October 12, 2002 Report Posted October 12, 2002 E Kenjas si ti slusao Prve albume Hatebreed-a, klasican HC, i nikako nije "njesra", mada nisam ni ocekiavo da ce metalci da podrzavati HC (naravno cas izuzetvima) ... niti sam ja metalac niti je hatebreed hardcore. ni blizu. Kenjash i ti, ili ni ti nisi slushao prva 2 albuma Hatebreed-a ili NEMASH POJMA shta je HC ... :roll: :roll: :roll: Quote
confusi0n.is.sex Posted October 13, 2002 Report Posted October 13, 2002 Kenjash i ti, ili ni ti nisi slushao prva 2 albuma Hatebreed-a ili NEMASH POJMA shta je HC ... :roll: :roll: :roll: eh pa da, bice da je tako... u stvari svi ti victory bendovi su odlicni, mislim da bih se kresnuo s njima samo da nisu tako homofobicno sovinisticki nastrojeni. ali nema veze tebra, sve je to hardkor jel da?! bitno je da gruva! e svasta... Quote
S-One Posted October 13, 2002 Report Posted October 13, 2002 pazi kad nemam zelju da te citiram ... smeshna mi je ova rasprava ... Quote
Sam djavo Posted October 16, 2002 Report Posted October 16, 2002 hatebreed yeahhhhhhhh svrshhhhhh Quote
Sentinel Posted January 9, 2003 Report Posted January 9, 2003 hahhahah Chebe dobra ti fotka!!!! Bas je onako hard core! Quote
Guest Ivan88 Posted January 10, 2003 Report Posted January 10, 2003 Hard Core RULZ!!! tacnije hate core rulez )) jel sluso neko od vas malo drugacije stvari? bound for glory, blue eueyd devills, bully boys...? Quote
Lhabia Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 E,ljudi,sta ste se bre uhvatili za taj hatebreed ko da ne postoji nista drugo!Obozavam ih,ali sta je sa bendovima kao sto su Earth Crisis,Cro-mags,Sick of it all,Madball...,pa Striife,Throwdown?Treba obratiti malo paznju i na njih! Quote
the eliminator Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 NAJBOLJI BENDOVI SU AGNOSTIC FRONT,MADBALL,EARTH CRISIS,INTEGRITY,THE PATH OF RESISTANCE,CHAIN OF STRENGHT,DEMOCRATIC TERROR,SCUM,SCARHEAD.HATEBREED NIJE LOS BEND ALI IM TREBA MALO VISE BRZINE, BLUE EYED DEVILS SU DOBAR BEND ALI SU SUVISE U HOLOCAUST 2000 FAZONU. Quote
IronMaiden666 Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 Najbolja grupa je Refused!!! -.-'' Quote
the eliminator Posted April 2, 2004 Report Posted April 2, 2004 samo je sranje sto imaju i techno stvari Quote
Recommended Posts