Lhabia Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 A Pro-Pain?!! Kako se njih niko nije setio? Meni su oni mnooogo jak bend. Sa njima sam i pocheo da slusham HC, ustvari NYHC, skoro sam ukapirao da ja od HC-a slusham samo NYHC. E,i ja obozavam pro-pain!Fenomenalni su!Ma,sta reci,muzika im je zakon.Dosta su melodicni za hardcore i to mi se nevidjeno svidja!Ma,genijalci! P.S.Poslusaj pesmu sa albuma Foul Taste Of Freedom-Every good boy does fun!Neocekivano,a dobro! P.P.S.Znas li za grupu Pissing Razors?Bili su njihova predgrupa '98. u BG-U! Imas li njihov prvenac? Quote
Kent Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 (edited) E sad me nadje... cak nikada nisam ni cuo to ime Koliko ja kapiram, izgleda da su neka bukvalno arheološka iskopina... Eto, čuh jako davno o njima kao začetnicima hard corea... sto mu gromova ljudi... zen arcade, new day rising i flip your wig... KVLT, bre! Edited May 9, 2004 by Kent Quote
BodyRemover Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 kako lame, cak i amater poput mene zna ko su husker du poz Quote
Kent Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 kad smo vec kod korenja, meat puppetsov debi iz `82. je kvlt nikad veci za hc... prljavo! poz Quote
Kent Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 (edited) i koj` cu ja moj na hc forumu kad sam to prestao da slusam pre 10 godina?? E sad me nadje... cak nikada nisam ni cuo to ime aha, zbog ovog fundamenta... Edited May 9, 2004 by Kent Quote
_CenTeR_ Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Youth of today,dag nasty,uniform choice,gorilla biscuits,slapshot,minor threath,awkward thought,definite choice etc. i jedino to mogu da slusam svakog dana u svakom trenutku,a ostalo..eh retko kada... Quote
Vitamin K Experience Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Megalomanix! Al Turci praše prog/rap/hc Quote
BodyRemover Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 pricao mi je jedan urbani lik za taj bend. on kaze da su kao limp bizkit? i mislim da su megalomaniAx? poz Quote
Vitamin K Experience Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Fakin typo:) Jeste, zovu se Megalomaniax Ma zajebavaju se: zvuče kao obrade domaćih Pink narodnjaka sa prljavom distorzijom, Sunshine rapovanjem i još po nečim. Mene su zabavljali nekoliko popodneva i uvek ih rado pustim ae:) Quote
confusi0n.is.sex Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 kad smo vec kod korenja, meat puppetsov debi iz `82. je kvlt nikad veci za hc... prljavo! poz m da onaj prvi in a car 7". mada kultan u principu zbog toga sta je nastalo od meat puppetsa kasnije. to izdanje je ipak vise neka parodija na taj rani americki hardkorpank, te kirkvud koji se trudi da zvuci kao HR iz bbrainsa. zabavno u svakom slucaju... Quote
Agarth Posted May 12, 2004 Report Posted May 12, 2004 kad smo vec kod korenja, meat puppetsov debi iz `82. je kvlt nikad veci za hc... prljavo! poz ... onda se to da potražiti! Quote
Kent Posted May 13, 2004 Report Posted May 13, 2004 confusion je u pravu skroz, shvatio je i ono izmedju redova sto htedoh reci... descendents - milo goes to college black flag - damaged o tome ja pricam... se seca neko the adolescents, prvi album... antologija... I hate children kad pocne dobijem zelju da razvaljujem sve ispred sebe! `ajmo u proslost, hc sucks nowadys poz Quote
confusi0n.is.sex Posted May 13, 2004 Report Posted May 13, 2004 se seca neko the adolescents, prvi album... antologija... I hate children kad pocne dobijem zelju da razvaljujem sve ispred sebe! kako ne, ceo taj plavi album bese prekrasan! `....shut your mouth you stupid little brat...` kao i ono sto je rikk agnew radio sam, zove se `all by myself`, divne pesme. nekako stalno mislim da je upravo zbog njega prvi christian death toliko dobar. Quote
dudi Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 Za mene su Hard Core Bendovi, DISCHARGE, BROKEN BONES, SICK OF IT ALL, RATOS DE PORAO ,CRO' MAGS... Da se ne širim ovde Old School sam i preporučujem mladjima da nabave i da poslušaju te bendove vredi...Pozdrav.. Quote
Krv i Cast Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 H8 Machine i njihov album "Hard core for life" Mozete naci na www.panzerfaust.com Quote
Alice_in_Chains Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 Ima jedna do jaja grupa Drowning pool ! Nisu im loshe pesme! Tek da vam kazem nesto HC je zastareo nema vishe kvalitetnih grupa! Limp bizkit je propao totalno! Predjite na neku vrstu muzike koja ima buducnost!!!!!!!!!!!! Quote
Alice_in_Chains Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 Da ali sam pre slushao HC- veoma davno Quote
CTPAX Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 Correct if I'm wrong, ali grunge je mrtav odavno... Sto znaci da nema buducnost... Iako ce ostati upamcen (za razliku od HC-a )... Quote
Krv i Cast Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 Blue eyed devils super HC bend iz USA!! Nabavljiv na: www.finalstandrecords.com www.panzerfaust.com Quote
scavenger Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 A koji vam je omiljeni domaci HC bend? I da li je neko slusao Shield?????? Quote
Agarth Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 A koji vam je omiljeni domaci HC bend? I da li je neko slusao Shield?????? Charlie Don't Surf! Quote
Recommended Posts