SkullKrusheR Posted January 30, 2014 Report Posted January 30, 2014 u pravu si, istripovao sam da su 22. svirali kod nas, a ne 12. Quote
Geralt of Rivia Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 jel ima negde coliseum tema? izbacuju neko lajv izdanje, bice do jaja http://www.stereogum.com/1646221/coliseum-late-night-trains-live-stereogum-premiere/mp3s/ Quote
Tag Hoya Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 U kom svetu je Coliseum hardcore? Quote
Јарослав Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 sjajan bend, ali pre bih stavio na entombedcore Quote
SkullKrusheR Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 nemoj se sprdati, čuj entombedcore. šta si ti slušao? raniji albumi ajde još i nekako mogu da prođu kao hardkor, ali sister faith je negde između (post) panka i stoner roka. nema nikakvog entombed-a tu. Quote
Јарослав Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 meni stoje u tom folderu pogubih se, do kurca, odoh da spavam Quote
Јарослав Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 kurac, ne stoje mi tu, u HC-u su mi aj laku noć Quote
Geralt of Rivia Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 nije ih bas lako kategorizovati, krenuli su kao hardkor pank bend kasnije su ubacivali i druge fazone. al' sa endumbd zajebancijama nidje veze. Quote
Talvi Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 @Jare: pa valjda si slušao i znaš kakvi su ako kažeš da su sjajni, jebem te Quote
Јарослав Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 @Jare: pa valjda si slušao i znaš kakvi su ako kažeš da su sjajni, jebem te 16 sati sna za poslednjih 5 noći, tri ispita u poslednjih nedelju dana, plus kasapljenje koje me čeka sutra. ne znam 'de mi je dupe, a 'de mi je glava. plus mi ih last stalno izbacuje kao preporuku i uvek se zadesi da su pored njih tipa Seven Sisters Of Sleep, Dead In The Dirt i šta ti ja znam sve. Quote
BLAGOJE Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 anonimus,koliko puta mora to covjek da vam dokaze da bi ukapirali ni onaj tamo neki defhevn ciji je kao fan sigurno nije vise od jednom pustio 1 1 Quote
Tag Hoya Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Jedan od retkih hardcore bendova koji je uživo sranje... 5x sam ih gledao i nikako da uhvatim kvalitetnu svirku. Inače ih gotivim. Quote
SkullKrusheR Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 ja ih nisam gledao uživo, ali po snimcima sa neta nikad ne bih zaključio tako nešto. evo baš sam skoro gledao snimke sa ove turn it around turneje i deluje mi kao da zvuče dosta dobro. a through the noise dvd iz lajpciga da ne spominjem, sto puta sam ga gledao, prebrutalan nastup. Quote
Tag Hoya Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Jbg, na DVD-u su svi odlični. To je moj lični utisak, ljudi oko mene su većinom zadovoljni njihovim lajvovima. Poslednji put sam ih gledao prošle godine na Rebellionu u Beču. Andrew je delovao skroz navareno.... Quote
necko Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 ^^ Njega su uhapsili na Exitu zbog rolanja Quote
Tag Hoya Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Ne seri. Nisam to znao... Ne idem na Exit godinama... Inače, na svim svirkama, kod štanda sa njihovim merchom, stoji parče papira sa "bring us weed" natpisom. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted February 7, 2014 Report Posted February 7, 2014 ćujem priće da aca todorović oće opet da pokrene DC sa vigetom i veljom,odkako se raspo Hitmen,jer to istina? a šta je s Vargom i Gobeljom? Quote
Tag Hoya Posted February 11, 2014 Report Posted February 11, 2014 I to je bolje od njegovog novog benda. DC + nekoliko starih Hitman stvari bi bile dobra zanimacija između dobrih svirki u Pešti i Beču. Quote
Јарослав Posted February 11, 2014 Report Posted February 11, 2014 http://www.cvltnation.com/cvlt-nation-video-premiere-heresy-march-black-earth/ ovaj album će da piša, a vi kako hoćete Quote
Recommended Posts