Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Fall of efrafa ekipa, čini mi se da sm ih kačio ovde. Dobar bednd, naročito ovaj prvi album.

preko FOE sam ih i našao na last-u

evo danas vrteo ceo dan taj prvi album, baš baš kvalitetna svirka

Edited by Јарослав
Posted

Kako bi bilo lepo da Deatwish bankrotira, Cold World potpiše za npr. Nuclear Blast, a svi ostali roknu u nekom terorističkom napadu.... Već godinama je smešno šta se sve etiketira kao hardcore...

• Downvote 5
Posted

Hardcore je prilično raznolik... Odrastao sam na tom zvuku, odlično znam šta je. Ovo što Deathwish propagira je sranje. 90% bendova fura neki bezidejni noise zvuk, sa hipsterskom estetikom, koji ostaje zaboravljen par meseci nakon izdavanja...

Posted (edited)

Ja nisam odrastao na hc-u, ali mi se ovaj Blacklisted skroz svidja i ne vidim nista lose u ovakvom zvuku, meni bar zanimljiviji od novog Raised Fist fazona.

Podseca malo na Every time I die sto je jos bolje.

Edited by Kumodraski Vo
Posted

Ne postoji Raised Fist fazon. Oni su prilično specifičan bend, sa svojim zvukom. Ne znam... Ne leži mi većina tih Deatwish bendova. Koliko god oni hipsterisali, realno pripadaju trećoj ligi u HC-u.

Dovoljno je da u jednoj godini Madball, Sick of it All i Body Count izdaju prosečne albume i poseru se po svima. A... Nisam od onih koji jedu govna o starim stvarima i "kultovima". Uvek ću podržati nove bendove i volim da ih otkrivam.

• Downvote 1
Posted

Deathwish i A389 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

To što oni izdaju je sve samo ne hardcore... 90% njihovih bendova je žešće sranje.

ti si, koliko se sećam, tvrdio i da su budizam i vegetarijanstvo moderne novotarije u hardkoru, tako da opušteno :)

Posted

lol

Deathwish i A389 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

apsolutno, nenormalna izdanja izbacuju poslednjih godina

A... Nisam od onih koji jedu govna o starim stvarima i "kultovima".

a upravo si u rečenici pre ovo to i uradio