Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne, napisao sam to da ne bih ispao kao neki matori prdonja kojem sve posle Negative Approacha deluje kao komercijala...

Što se budizma i gay vegan sranja tiče... Nije novotarija, ali je pomodarstvo. Kako objasniti to što je pre 30 godina bilo par bendova u tom fazonu, a sada je svaki drugi...

Sve u svemu, Deatwish je sranje. Postavljajte neku muziku ovde, nemojte smarati.

Posted

jedno je dati mišljenje, drugo je postavljati to kao uzvišenu istinu koju ostali smrtnici treba da prihvate

a može i kačenje muzike, samo DW kultovi večeras

Posted

Jesi siguran? Ja se ne sećam, a sredinom 90-ih sam pratio scenu. Možda se za Madball pričalo da su drugačiji, ali se SOIA uvek uklapao u tu neku old school priču.

Ovo što se dešava danas je totalno druga dimenzija...

Posted

Kad je krenuo ceo taj hardcore revival nakon albuma SIck of it all i Biohazard,to mi je uz Ignite,KIlling idols,Toe to toe,Straight faced,Redemption 87 i One life crew,ostao ubedljivo najbolji novi HC bend.Nevidjena energija i sjajna svirka na svim albumima!Nikad ih nisam gledao uzivo,cuo sam da sjajno zvuce,tako da ti je momcino,dobra zabava zagarantovana!

Posted

Kako mi je drago sto cu biti u Pragu :).

Nabavi kartu na vreme. Ja sam u septembru poljubio vrata Roxy-ja, dok je svirao Bolt Thrower. Karte su bile rasprodate, nudio sam 30 evra sekuritima na vratima, nisu hteli da čuju... :(

Inače, interesantni Portugalci - The Idyll's End