FromTheMIndOfASickPeople Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 ova tema ima da ozivi nezvo se ja mladen Quote
FromTheMIndOfASickPeople Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 ma zovem se koa kaze da se ne zovem ako se ja ne zovem mladen ti mrzish ska punk i slushash BLACk metal nosish onu sminku preko lica i imash dugu kosu sto je naravno totalna suprotnost tebi Quote
Epitaph Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 Old sql definituvno i Gorilla Biscuits No.1!!!!! Textovi su im mnooogo dobri... LET'S START TODAY ..... Quote
FromTheMIndOfASickPeople Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS RESPECT Quote
luktopod Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS DMS RESPECT Quote
TradSkin Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 Pa ja inace i ne volim bas Ska punk...steta je prljati nesto tako lepo kao Ska Ali The Clash volim! Quote
TradSkin Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 ako se ja ne zovem mladen ti mrzish ska punk i slushash BLACk metal nosish onu sminku preko lica i imash dugu kosu sto je naravno totalna suprotnost tebi O tome.Prati malo! Quote
FromTheMIndOfASickPeople Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 A i imam dugu kosu POZERUUUUU SHUD YOU HARICUT OR SHOULD YOU NO Quote
luktopod Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 POZERUUUUU SHUD YOU HARICUT OR SHOULD YOU NO Quote
TradSkin Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 POZERUUUUU SHUD YOU HARICUT OR SHOULD YOU NO Hahahahaha...kakav si prostak Evo ti sok Quote
Recommended Posts