STARSHOOTER_SUPREME Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 AKo postavite laticu stvaranja HCea u sredinu heterogene supstance koja ispunjava supljine bezsmislene kreacije i posmatranje stvari kroz duplo socivo obrnute refleksije ciji vektor dezintegracije osecanja ne funkcionise na istoj ravni kao i ovca na livadi a svi znamo koliko ovca voli vegesex .........omladina se zadovoljava krastavcima i bananama a ovce se cackaju travicama sto je do jaja jos ako imate nekog cobanina(boga)da vas kara u gnojave zuljeve na cmarnoj veni onda dobijate perfektnu integraciju licnosti hc osobe koja nije ekvivalentna ovci ali jebiga zivot je hc kazu oni iz toga sledi da oni svi vole svinje a ne ovce ........... Quote
FromTheMIndOfASickPeople Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 HAHAH E TI DA SE NISI PROKENJAO BILO BI CUDO OCESH MATEMATICKI DOKAZ DA METALCI NEMAJU POJMA O TOME STA JE TO HC I MATEMATICKI DOKAZ DA JESI METALAC POSTOSI UPRAVO PORED MENE I REKO SI "JA NISAM METALAC" Quote
luktopod Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 AKo postavite laticu stvaranja HCea u sredinu heterogene supstance koja ispunjava supljine bezsmislene kreacije i posmatranje stvari kroz duplo socivo obrnute refleksije ciji vektor dezintegracije osecanja ne funkcionise na istoj ravni kao i ovca na livadi a svi znamo koliko ovca voli vegesex .........omladina se zadovoljava krastavcima i bananama a ovce se cackaju travicama sto je do jaja jos ako imate nekog cobanina(boga)da vas kara u gnojave zuljeve na cmarnoj veni onda dobijate perfektnu integraciju licnosti hc osobe koja nije ekvivalentna ovci ali jebiga zivot je hc kazu oni iz toga sledi da oni svi vole svinje a ne ovce ........... bradr, smrdis! Quote
Prinzessin Tinea Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 AKo postavite laticu stvaranja HCea u sredinu heterogene supstance koja ispunjava supljine bezsmislene kreacije i posmatranje stvari kroz duplo socivo obrnute refleksije ciji vektor dezintegracije osecanja ne funkcionise na istoj ravni kao i ovca na livadi a svi znamo koliko ovca voli vegesex .........omladina se zadovoljava krastavcima i bananama a ovce se cackaju travicama sto je do jaja jos ako imate nekog cobanina(boga)da vas kara u gnojave zuljeve na cmarnoj veni onda dobijate perfektnu integraciju licnosti hc osobe koja nije ekvivalentna ovci ali jebiga zivot je hc kazu oni iz toga sledi da oni svi vole svinje a ne ovce ........... ovo ni ja ne mogu da smislim.... Quote
Prinzessin Tinea Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 ma bre drogirant neki... dobar ti avatar... Quote
FromTheMIndOfASickPeople Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 ma bre drogirant neki... heheh pazi kad sam ja bio sa njim i kad smo to zajedno smisljali ) Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 heheh pazi kad sam ja bio sa njim i kad smo to zajedno smisljali ) Pusi kurac pozeru ne kradi mi autorsko pravo koju rec od ovoga si ti smislio ? TO ja pricam iz srca kao naiskreniji a vi tako smlc ........ Drogiram se samo blago povremeno Quote
TradSkin Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Morfin hashish i marihuana druga droga znana i neznana pokazuju svoje pravo lice drogerashi su samoubice Cuo neko ovu pesmu? Quote
TradSkin Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Side ti si moderator na irie forumu? Quote
FromTheMIndOfASickPeople Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Morfin hashish i marihuana druga droga znana i neznana pokazuju svoje pravo lice drogerashi su samoubice Cuo neko ovu pesmu? u loshe sam drustvo zalutala ) POKAZUJU SVOJE PRAVO LICE DROGIRASHI SU SAMOUBICE jA SAM CUO a si cuo onu PONUDIH JOJ MALO CIPSA KADA SAM JOJ VIDO RUKEEEEEEEE shvatio sam da se fixaaaaaaa Quote
FromTheMIndOfASickPeople Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Drogirashy tuzna zora sviceeeeeee ") Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 E teo sa nesto da kazem al dok tovorio temu zaboravio sam .............................. p.s a da bre pa nije jos zora ima jos malo Quote
TradSkin Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 a si cuo onu PONUDIH JOJ MALO CIPSA KADA SAM JOJ VIDO RUKEEEEEEEE shvatio sam da se fixaaaaaaa Aha, to je lepa Ljubljanchanka...tip peva kako ga je riba ostavila zbog pankera Quote
RoOtz Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 Gledaj ja sam metalac,volim hervy stari rok,,,ali kidam za hC Quote
luktopod Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 Ko je Simba i odakle je? kako koje?kako da ti objasnim..?samo znam kako izgleda...ne znam ni odakle je ni...poznaje ga onaj milanca dzanki Quote
FromTheMIndOfASickPeople Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 AGNOSTI FRONT . DA JE BILO CIRCLE PITA BILA BI NAJBOLJA SVIRKA IKADA OVAKO JE NAJBOLJA SVIRKA NA KOJOJ SAM DO SAD BIO Quote
Guest professorChaos Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 AGNOSTI FRONT . DA JE BILO CIRCLE PITA BILA BI NAJBOLJA SVIRKA IKADA OVAKO JE NAJBOLJA SVIRKA NA KOJOJ SAM DO SAD BIO Ma kakav najbolji koncert? Obicna tezga. Quote
luktopod Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Ma kakav najbolji koncert? Obicna tezga. ne kaki!!pliz Quote
luktopod Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 AGNOSTI FRONT . DA JE BILO CIRCLE PITA BILA BI NAJBOLJA SVIRKA IKADA OVAKO JE NAJBOLJA SVIRKA NA KOJOJ SAM DO SAD BIO Fala ti za onaj kaish a majicu ne moras da mi vracas Quote
Recommended Posts