Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Sinoć prva post-covid hardcore svirka za mene, solidni bili Statico (glupog li imena!), a ono klasik hcpunk, mislio sam da ima malo više začina. Bronze standardno iscepali svoj nabadački tough guy metalizirani stil. Bilo lepo, video sam dosta poznatih ljudi, stara hc ekipa.

• 2 weeks later...
Posted
On 12/10/2015 at 3:13 PM, Talvi said:

lemilica je mislim govorio ovde da Zoli nas ne gotivi nikako, a on je organizator eto

Čitam malo istorijat ove teme pa se podsetih na čuvenu urbanu legendu o Ignite (dok je Zoli bio frontmen i Srbima). S tim u vezi dve anegdote:

Prva je da kad smo ortak i ja išli u Peštu na Ignite 2007-e i prišli Zoliju on se oduševio kad je čuo da smo iz Beograda, zvao nas u backstage, imam i neke fotke u arhivi. Svirali tada sa Death by Stereo i Burnthe8track. Ludnica od koncerta, glupo je i govoriti koliko je dobro bilo, Our darkest days turneja.

Druga je da je istina da Aca Hitman koji je tad radio hc koncerte u Beogradu nije hteo nikako da ih dovede i da je on valjda furao taj narativ da Zoli mrzi Srbe. Još je Aca držao onaj mali skate shop u Svetozara Markovića i dolazimo ortak i ja, studentarija sa ukupno 100 rsd u džepu i pitamo Acu kad će da dovede Ignite u Srbiju. Kaže on da dok je živ neće ih raditi al zato nam je rekao "evo daću vam kontakt, vi ih radite ako hoćete" a mi tad bukvalno ne bismo mogli da organizujemo prelazak preko pešačkog. 

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ok, sad je već glupo da ne pomenemo ovde Soul Glo i njihov novi album "Diaspora problems" koji će sigurno pobrati dosta simpatija pitchfork zajednice i sličnih. Meni se bend ne sviđa preterano ali ne može da se  porekne da su priličan unikat, čemu doprinosi kako nenormalno intenzivan crnja za vokalima koji štrika 300 na sat i jedva ga šta razumem, tako i dosta interesantne ideje oko rifova. Imaju i taj swag momenat, ne baš kao Turnstile ali ipak treba obratiti pažnju, možda ni etiketa Bad Brainsa za novi milenijum ne zvuči tako ludo. Evo dva spota:

a i ne postojiš ako te brat Sunny nije usnimio

• Like 1
  • 3 weeks later...