Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

gledam sad novije Ignite live snimke, iako i dalje malo čudno izgleda ovo baš baš dobro zvuči

btw na Exitu su u četvrtak, isti dan kad i Wolfbrigade, dakle zapevajmo neka ide gas

Posted

Dobar je latinos ali baš čudno zvuči da peva ove Zolijeve rodoljubive mađarske pesme. Ignite u Budimpešti 2007-e mi je jedan od najboljih koncerata u životu na kojima sam bio.

Btw, ako neko ide večeras u NS na Death Before Dishonor - vidimo se tamo.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ne razumem baš hajpovanje Incendiary, Knocked Loose i sličnih bendova koje se trenutno dešava. Imaju samo jako napucanu produkciju, muzika je baš bazična i milion puta viđena. Incendiary vokal isto skroz bezveze, maltene neko repovanje. Ali hajp mašina melje.

Posted

Ma nije do ukusa, ja volim hardcore generalno i mogu da slušam ove bendove, to su ok bendovi ali smara me što se baš puno hajpuju a nit donose išta novo nit imaju nešto uzbudljiv zvuk. Očekivao bi čovek ne znam šta na osnovu nekih recenzija a ono bukvalno bazični nabod hardcore koji je do ove nove poplave hajpa bio popularan još samo u Bugarskoj.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...