Jump to content

Recommended Posts

Posted

mislim da je bila tema i da je obrisana...ako se dobro secam javio se njihov bubnjar na istoj...

hvala za link anyway...

odlican bend slusao sam ih kod druga par puta ali nikako da se setim da prerezem :)

Posted

Evo deo interviju-a iz Nocturne casopisa sto sam dao:

"Najznačajniji domaći bend svih vremena?

Branislav: Hehehe, tesko izdvojiti jedan jedini, ali bend koji me i dan danas odusevi kad cujem jeste Kragujevacki Dead Joker. Imam njihovu kasetu “Venture” iz 1994, i neverovatno je kad pomislim da smo mi imali tako dobar bend sa takvom produkcijom tada a da svira Brutal Death Metal. Velika steta sto nista vece nikad nije ispalo od njih, ali verjem da su oni uticali na mnoge extremne ljude!"

• 1 year later...
  • 6 years later...
Posted

Bend je krajem godine nastavio sa radom. Radi na novim pesmama i planiraju se koncertne aktivnosti tokom 2016 god. Najvaznije je da bend nastavlja rad sa postavom koja je snimila Venture 1994 god.

Uskoro nova desavanja oko aktivnosti benda. \m/

• Upvote 2
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 10 months later...
  • 1 year later...
Posted

Igrom prilika juce sam bio u prilici da cujem raw materijal pesme koja ce se naci na novom albumu, doduse samo gitare i bubanj, al ono KIDA!! ja sam bio u fazonu da podseca na rane In Flamese, a gitarista na Coroner, pa smo se nasli na Carcassu :D

bilo kako bilo, album bi trebao da bude gotov na jesen, cenim da ce da izuva, jer su se momci posle 30god bas naostrili !

• Upvote 1