Grob Bez Dna Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 imas link na 2. strani, ostavio sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 @steva pa aj meni svejedno ako mozete uradite intervju sa FASTKILL(JPN) oni ubijaju a mogu nadam se da vam sredim intervju i sa Tirant sin, eto to ti je bend koji na zadnjem DVD-u od kanibala prica 15 minuta:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
speed metalll Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 (edited) Evo jos jednog odlicnog thrash benda sa EX-YU prostora - MONOLIT-iz mostara ,i dalje rade ,Sloba sada zivi u kanadi , i dalje snima metal , imali su dosta koncerata krajem osamdesetih i pocetkom90-ih , a svirali su sa BOMBARDEROM,HELEROM.... meni je najbolja stvar KLETVA , a cini mi se da je ponovo snimljena . http://rapidshare.de/files/40825289/MONOLI...TVA_2_.mp3.html Edited November 3, 2008 by speed metalll Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Evo jos jednog odlicnog thrash benda sa EX-YU prostora - MONOLIT-iz mostara ,i dalje rade ,Sloba sada zivi u kanadi , i dalje snima metal , imali su dosta koncerata krajem osamdesetih i pocetkom90-ih , a svirali su sa BOMBARDEROM,HELEROM.... meni je najbolja stvar KLETVA , a cini mi se da je ponovo snimljena . http://rapidshare.de/files/40825289/MONOLI...TVA_2_.mp3.html hmm kako rade ako im je clan u kanadi(ili je on bivsi clan?) sta i dalje rade? mislim ,nije da su se proculi od 80` 90` il 2000+ , ako jos peglaju i ako valjaju daj da se organizujemo i da pravimo svirku i da i oni peglaju ,a ako sa druge strane nisu nista posebno onda jbg to sto postoje 20+god i ne znaci puno:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 тотални кулишић. само напред!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Prokleto je dobra ova kletva! nemam reči... Link to comment Share on other sites More sharing options...
speed metalll Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 O grupi monolit sam citao jos sredinom 90-ih u casopisu hard metal koji je izlazio ,mislim do 92 ,i tad je poceo rat i glavni covek iz monolita se preselio u kanadu. cini mi se da su imali i neki stari demo-6 pesama, a sada sve o njima pise na enciklopediji metallum- MONOLIT. imaju i novi snimak iz 2008 arcana balkanika ,i mislim da nisu vise koncertno aktivni ali da postoji mogucnost da budu. ako vec pominjemo bendove sa ex-yu prostora , da pomenem i grupe LUDILO(tuzla), EPIDEMIC ZONE (keep away from babies)zalec- slovenija , DEMONIAC(bg),PERGAMENT(ns),DRINKING SKULL,ANESTHESIA-zagreb,EVIL BLOOD(split).... preslusao sam bend MAGERA, neke nove snimke i odlicno je,ali podsecaju me na mesavinu,bombardera,sodoma i ritma nereda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted November 3, 2008 Author Report Share Posted November 3, 2008 Cisto da napomenem,duzan sam... Na myspace stranici nema povlascenih bendova,''Top Friends'' lista ce obuhvatati sve moguce domace Thrash/Speed bendove,koji ce biti poredjani bez odredjenog redosleda... Pesme na playeru se menjaju jednom mesecno.. Naravno od svakog benda trazim prvo dozvolu za postavljanje njihove pesme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 hmm, pa jel ovo tema o ex YU thrash sceni ili sceni u Srbiji? "Srpska Thrash Scena" to je ono sto se mora definisati malo bolje , ako je potrebno nek se otvori i tema o ex YU metalu ali ovde nek se pise o Srpskim speed/thrash metal bendovima cisto da se izbegne spam a da se prica o bendovima i ljudima ,svirkama i sl koji su nam bliski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted November 3, 2008 Author Report Share Posted November 3, 2008 hmm, pa jel ovo tema o ex YU thrash sceni ili sceni u Srbiji? "Srpska Thrash Scena" to je ono sto se mora definisati malo bolje , ako je potrebno nek se otvori i tema o ex YU metalu ali ovde nek se pise o Srpskim speed/thrash metal bendovima cisto da se izbegne spam a da se prica o bendovima i ljudima ,svirkama i sl koji su nam bliski Najbolje bi bilo da Bosko promeni ime teme u ''Serbian Pit zine'' ili tako nesto... Elem,kad smo kod ex-yu scene... Kontaktirao nas je covek iz Hrvatske,koji bi voleo da organizujemo Srpske Thrash/Speed bendove za svirku u Hrvatskoj,ali se ispostavilo da je tamosnji organizator kad je pokusao nesto slicno tome dobio pretnje ''Batinama'' i ''Smrcu'' JEBEM TI POLITIKU!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 xexexe to je super post jel lepo i iskreno opisuje stanje ,al neka mozda je tako bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faustus Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Ljudi ljudi!! A Flush? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Najbolje bi bilo da Bosko promeni ime teme u ''Serbian Pit zine'' ili tako nesto... Никакав проблем, али бих онда морао тему да пребацим на "медије и издаваче" домаће сцене. Ако то желиш, само реци, а могу овде да оставим "тему сенку" која директно преусмерава тамо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speed metalll Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 mlad i perspektivan bend amnesia iz BG-a, gitaru je svirao kole iz rapid force-a koji je takodje svirao u helleru,otpevao je zmegi iz helera i to na engleskom. http://rapidshare.de/files/40827671/03-Find.mp3.html najbolje bi bilo da bendovi pevaju na srpskom, iako znaju engleski ,ali nasi bendovi iz 80-ih, koji pevaju na engleskom ,--sto kaze neso ''da to cuje neko napolju, u zatvoru bi zaglavili'' a pored njih strasno mi se svidja jedna grupa iz amerike zovu se slayer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 jebo mamu, zmegi u amneziji ima preslikani glas kao princ u svom bendu grbave tange. mnogo bolje je pevao u helleru. ovde je vokal bash shit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantasm of the living Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 сад сам скинуо Мегеру, и ово је феноменално! видећемо да контактирамо неког од чланова, па да урадимо интервју. сада спремају нови албум, и једва чекам да чујем како ће звучати. I ja sam neki dan prvi put cula i cini mi se da je do jaja. Jos i srpski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pig_Unity Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Sto niko (kad vec spominjete bendove) ne spominje Hypnosic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 imam demo onaj iz 1989. ok je, nista epohalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Ljudi ljudi!! A Flush? Down the toilet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted November 3, 2008 Author Report Share Posted November 3, 2008 Iskombinovao bi ja neku svirku u Hrvatskoj,samo ne znam koliko je bendova voljno da ide tamo... @RNA : Ondak nemoj menjati ime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.Splatter Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Svaka čast za entuzijazam o ovakvom zinu i samo napred. Voleo bih da istrajete jer neće biti lako, i još samo što se tiče sadržaja, kada bi veći deo zina bio o domaćim bendovima, svirkama, drugim medijima i izdavačima bez obzira što to verovatno znači da neće imati 80+ strana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Joj, slozio bih se, ali neka za pocetak bude i 30 strana, ali kvalitetnih. Inace, kad se krene put Zagreba(a i Splita i ostalog) javite da se pakujemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Svaka cast za ideju,stvarno.Mislim da ce ovakav zin pomoci domacoj sceni(ako budete radili dobro svoj posao,naravno).Imate li planove na koliko meseci ce izlaziti zin?Neka bude jos jedan Butcherian Vibe,nema veze,samo neka bude kvalitetan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrashformers Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Odlichna ideja!Voleo bih da napishete neshto o Dead Jokeru,red bi bio ljudi su pioniri death metala u Srbiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Svaka cast za ideju,stvarno.Mislim da ce ovakav zin pomoci domacoj sceni(ako budete radili dobro svoj posao,naravno).Imate li planove na koliko meseci ce izlaziti zin?Neka bude jos jedan Butcherian Vibe,nema veze,samo neka bude kvalitetan па ништа одређено немамо на колико ће излазити. највероватније док се не прикупи довољан број материјала, али гледаћемо да радимо што брже па да пробамо да постигнемо да излази на сваких месец дана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts