Јарослав Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 овај, управо ми је стигао мејл од менаџмента Whiplash-a, и бићете у прилици да у првом броју прочитате ексклузивни интервју са легендама Speed/Thrash Метала!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrashformers Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Auuu Whiplash mi je jedan od omiljenih bendova!Stevane barabo pijana 5 bambija za tebe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted November 6, 2008 Author Report Share Posted November 6, 2008 a meni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrashformers Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Tebi 5 piva prekosutra u ovo vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Svaka cast! Prvi broj i odmah interviju sa Whiplash-om!! Pokusajte da kontaktirate clanove Meliah Rage-a.Ne verujem da ce to biti neki problem.Dopisivao sam se neko vreme sa njihovim gitaristom.Covek je bas prijatan i raspolozen za razgovor.Ako vam bude trebala pomoc slobodno javite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 to bi bilo lepo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 to bi bilo lepo... и биће! само полако! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 само да обавестим да се бендови који ће се појавити у првом броју све више гомилају! Link to comment Share on other sites More sharing options...
speed metalll Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Kad izlazi prvi broj ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 tirant sin interwju je gotov samo sad treba da se saceka da lik uzme i prekuca ono sto je pisao,jer je toliko oldschool da sve odgovore pisao rukom na papiru:) stevo ili bane stavite email ovde da vam posaljem kad mi stigne otkucana verzija Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 направите чланак о морфију и хаосу који је направио на форуму креатора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrashformers Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Jel ima neko niski Stentor?Koliko znam imaju sigurno neki demo i kao jedan ceo album ali ne znam da li su to izdali ili je to samo demo album. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Ја имам демо на диску и албума на касети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrashformers Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Kakvi su? Link to comment Share on other sites More sharing options...
speed metalll Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Prvi album KUGA-Najcrnje Noci - Uskoro. Evo konacno informacije da smo od prosle nedelje poceli sa snimanjem naseg prvog (1 st) albuma sa radnim nazivom ''Najcrnje Noci''. Bubanj je vec zavrsen , a dalje snimanje nastavljamo od 15 januara 2009 , zbog svih praznika , potom snimamo ostalo . Materijal ce sadrzati 11 pesama , i trajanja je negde oko 35 min i bice kompletno zavrsen do pocetka februara 2009. KUGA- Najcrnje Noci 08'/09' Prvi album 1. DEBELA ZENA 2. LJUDSKI OLOS 3. NAJCRNJE NOCI 4. LOST SOUL- japanska 5. NEMA IZLAZA 6. PRIMITIVNA NACIJA 7. SILE ZLA 8. SVET PREVARA 9. RISING DEATH 10. VECNI RAT 11. PRINCEZA ( Bombarder) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 e da : "metal je rat" OMOT NadimaC Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Prvi album KUGA-Najcrnje Noci - Uskoro. Evo konacno informacije da smo od prosle nedelje poceli sa snimanjem naseg prvog (1 st) albuma sa radnim nazivom ''Najcrnje Noci''. Bubanj je vec zavrsen , a dalje snimanje nastavljamo od 15 januara 2009 , zbog svih praznika , potom snimamo ostalo . Materijal ce sadrzati 11 pesama , i trajanja je negde oko 35 min i bice kompletno zavrsen do pocetka februara 2009. KUGA- Najcrnje Noci 08'/09' Prvi album 1. DEBELA ZENA 2. LJUDSKI OLOS 3. NAJCRNJE NOCI 4. LOST SOUL- japanska 5. NEMA IZLAZA 6. PRIMITIVNA NACIJA 7. SILE ZLA 8. SVET PREVARA 9. RISING DEATH 10. VECNI RAT 11. PRINCEZA ( Bombarder) extra, imam onaj live demo i super su pesme. sile zla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 kad ce taj prvi broj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Aaaa!!! ALBUM KUGE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Promo "METAL JE RAT" je zavrsen !!! ko zeli da sjebe mozak i poboljsa varenje nek skokne na NadimaC majspejsgrls Pesme su: 1.Metal je rat 2.Zlo i naopako 3.Hrani babu da te ujede 4.Iks iks iks 5.Usro si motku KEC !!! pivopije.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
NUCLEAR ASSAULT Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 METAL JE RAT Prodao si kosu za pizdu, poso i devizu Nekad si isto mlatio , dok nisi izgleda shvatio Sad samo na keš misliš klimaks te uvatio Muda za kola , pivo za koktel – nisi više jedan od nas Srce krvari, Zubi stisnuti Nema milosti Neka gore ! Metal je rat ! Stvarno si nas prerasto Prerasto si deo sebe Ako si metal napustio Nikad nije bio deo tebe !! Srce krvari, Zubi stisnuti Nema milosti Neka gore ! Metal je rat ! Jednog ćeš se dana naći, sam u gomili Uspešan , ulickan i nad sve prazan Znaćeš tada da su ti kičmu slomili U jamu laži ,u bezdan te bacili Srce krvari, Zubi stisnuti Nema milosti Neka gore ! Metal je rat ! Zlo i naopako Zapadni uticaj medija i društva Aksceleracija biološkog razvoja tradicija nam se sve više raspada Nastupa lažna demokratija Samo slepi vide – zlo i naopako Eksploatacija jeftine radne snage katastrofa ljudskog faktora putem nevladine vladavine profitira manipulacija Mehanizam mase – zlo i naopako Krstaški rat dvajestprvog veka Krstaši protiv krsteva Dok Katolici dirkaju decu Nastupa Ekonomska inkvizicija Sila boga ne moli – zlo i naopako Samo slepi vide – zlo i naopako Mehanizam mase – zlo i naopako Hrani babu da te ujede Hare! Na vrata mi se svaki dan dolaze nasmejane babe Uvale se sednu zinu da kažu i onda počnu žvake Sine! pođi sa nama Da ti pokažemo rajski vrt Sa nama ceš paune da vijaš Sa krišnom da vileniš blagostanje i level ap po ceo dan da nabijaš Taman ! Mislio sam da sam ih otkačio Kad opet neko kači zvono Ja mislio neka budala, kad jehova ćera lično ono! Odi sine snama u divljine, će te spasemo apokalipse daj prvo ptilog oće opština da ti svisne, ne treba snajka ne bojim se ja tmine koristim prezervative za prilog aj u pljeskarnicu, ako te tamo prime Taman seo da obrnem Tekken Kad mi na zvono lego neki kreten! Dobar dan! ljubimo ruke Došao je Kirbi da vam skrati muke Kaže More! Reko odma.. da se dubinski počistite nisam ja dvaput pao s višnje Da me zajebete to vi mislite neka neka, sad ćete da vidite! Otrčah! po ladno oružije iz frižidera Vratio se do ulaznih vrata, kad tamo više nikoga nema!!! Usro si motku Dugovi do guše komšije mi gume buše Zajebo do jaja zagorela kobaja Sve zbog jedne koja je umela vraški alatkom da baja! Majko daj pare , dugovi zbog kurve stare Usro si motku !!! Oročena štednja ode u peršun, mala je htela da ga prima u kešu, zbog đavolka , koji za bol nije znao, majka sa penzijom odreši kesu Majko daj pare , dugovi zbog kurve stare Usro si motku !!! Do zadnje pare sa drocom od sabajle Srećne zvezde zauvek su pale U glavi samo raširene noge, Sve pozajmljene pare na stare kurve ode Majko daj pare , dugovi zbog kurve stare Usro si motku !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaBel Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 mozhe intervju sa Dachom? dobar je ovaj text METAL JE RAT! pronashao sam se u nekim delovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 prodajo!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NUCLEAR ASSAULT Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 mozhe intervju sa Dachom? dobar je ovaj text METAL JE RAT! pronashao sam se u nekim delovima dacha ne izdaje intyervju on je otrov za drogu kec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts