METAL Man Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Eto na ovoj temi mozemo da probamo da se dogovorimo oko nekog narednog okupa. Smorock je predlozila krajem Novembra, znaci moze na primer 28-29 novembar. Ako bude lose vreme, mozemo da odemo u pivnicu ili da se zabodemo negde. Neka to bude prvi predlog. Bilo bi lepo kada bi se okupilo nas vise, ipak smo mi neka velika on-line porodica. Quote
WIZARD OF GORE Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 možda dođem na sledeće okupljanje, ali samo ako se ide u neku kafanu...pivnica ne dolazi u obzir što se mene tiče (neko je pomenuo ekskluziv...najodvratnije pivo ikad! bre ) Quote
Feniks . Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 možda dođem na sledeće okupljanje, ali samo ako se ide u neku kafanu...pivnica ne dolazi u obzir što se mene tiče (neko je pomenuo ekskluziv...najodvratnije pivo ikad! bre ) Zar ti nisi na sokovima? Znaci, ipak si se vratio pivu...dosta si se pravio fin, ipak ne mozes protiv sebe Quote
WIZARD OF GORE Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 pivo više ne pijem...zato sam i rekao da ne idem u pivnicu Quote
Feniks . Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Znaci, presao si na zestinu? Ili na neke droge Quote
Mistress Burzum Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Sta ste zapeli za kafane, vi'sh da su se lepo ljudi proveli i van nje Quote
RNA Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Кафане имају душу и потребну атмосферу. Quote
Bata Trokrilni Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Ja nemam ništa protiv kafana, pogotovo ako u njima piči metal. Quote
Andrija Smith Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Aha, pici po kafanama hemrfol, to je barem sigurno! Quote
Маузер Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Ma u beogradu skupo. Dodjite vi u Mitrovicu, votka 50 dindzi! Quote
Bata Trokrilni Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Ima na Zelenom vencu pivnica sa džuboksom na kome možeš da pustiš dosta metal stvari. Quote
Grobodan Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 British pub beshe, lepa rupa... Quote
enclave Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 (edited) Ja nemam ništa protiv kafana, pogotovo ako u njima piči metal. Kafan i metal jednostavno nikada nece ici zajedno. Ima na Zelenom vencu pivnica sa džuboksom na kome možeš da pustiš dosta metal stvari. British pub beshe, lepa rupa... Bridge Pub. Predlazem da idemo svi u zutu Gredu,malo takovo ili tako nesto...dobre kafane... Edited November 3, 2008 by enclave Quote
Sandman Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 (edited) Ima na Zelenom vencu pivnica sa džuboksom na kome možeš da pustiš dosta metal stvari. British pub beshe, lepa rupa... Ja kad sam se poslednji put dohvatio dzuboksa u English pabu dobio sam batine. Edited November 3, 2008 by Sandman Quote
Feniks . Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 British pub beshe, lepa rupa... Bio sam neplanski tamo pre tri vikenda, popilo se par piva 1 Quote
Grobodan Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Da, Bridz pab! Meni se tamo u dzuboksu svidja samo Coldplay i Metallica, cudan je to mix kad se dohvatim Quote
SATAN-iz Batajnice Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Emo je gay i vi ste svi pickice i ja necu da dodjem zbog toga :evetigana: Quote
-Mare Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Emo je gay i vi ste svi pickice i ja necu da dodjem zbog toga :evetigana: Noooooooooo, sta cemo sad? Quote
banedeathmetal Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Vidim ja nema nista od ovog okupa... Quote
Dzimi Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Dodjite u Pancevo,bife "Pod Lipom".Cene: PIVO 60din STOMAKLIJA 26din VINJAK 40din Ja mislim da cene same govore,a bife je relativno blizu autobuske stanice tako da sa povratkom kuci nece te imati problema. Quote
phantasm of the living Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Da, Bridz pab! Meni se tamo u dzuboksu svidja samo Coldplay i Metallica, cudan je to mix kad se dohvatim panteraaaaaaa Quote
Sandman Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Vidim ja nema nista od ovog okupa... Sto?Pa vec je bio jedan i ok je prosao.Zasto ne bi onda opet bio sa jos vise ljudi? Quote
banedeathmetal Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Sto?Pa vec je bio jedan i ok je prosao.Zasto ne bi onda opet bio sa jos vise ljudi? Aha pa to nisam znao. Ma kazem jer voc ima toliko spam-a, da kontam da ljudi vec zaborave o cemu se radi uopste o toj temi jer evo u prvom postu dao je covek svoj predlog, i NIKO nije rekao moze/nemoze zbog toga i toga, vec je krenulo sa spamom. + to da je svako krenuo da daje svoje predloge, onako samo nabacao sta njima pojedincima najvise odgovara. Zbog toga, inace ja nemam nista protiv okupljanja! Quote
phantasm of the living Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 (edited) Spam je sastavni deo zivota svake teme. :da: Edited November 3, 2008 by Emilly Quote
Recommended Posts