Jump to content

Recommended Posts

Posted

koliko ja vidim,svi se nesto naseljavate u najlepsi grad u univerzumu koji je smesten pored najkultnijeg mesta-futoga...elem,ja bih vam predlozio ribarac...vatra,suma,dunav,mjuza iz kola,moze cak nesto i da se obrne...al negde pridvece...

Posted
  On 2/1/2011 at 1:57 PM, Smorock said:

Jos ako zabodemo neki termin

Potrudicemo se. ;)

Do lepog vremena ima jos puno...

On 2/1/2011 at 1:57 PM, Trne-svetska mega faca said:

koliko ja vidim,svi se nesto naseljavate u najlepsi grad u univerzumu koji je smesten pored najkultnijeg mesta-futoga...elem,ja bih vam predlozio ribarac...vatra,suma,dunav,mjuza iz kola,moze cak nesto i da se obrne...al negde pridvece...

Dodji pa nam predlozi. :bigblue:

Posted
  On 2/1/2011 at 1:57 PM, Trne-svetska mega faca said:

Srbin bez ikakvog srama ima pravo da bude u bilo kom SRPSKOM gradu i da bude ponosan sto hoda svojom zemljom slobodno.

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted
  On 2/1/2011 at 12:33 PM, Trne-svetska mega faca said:

tebe ne bi ni pustili da udjes u grad zgadijo izdajnicka...to se ovde ne ceni kao mozda u,na primer,zitistu...

Био сам два пута у последњих годину дана, додуше под пратњом полиције, али ипак се рачуна.

On 2/1/2011 at 1:24 PM, Night said:

Bio bi red, posto ima dosta clanova u NS i okolini, a i beogradjani bi mogli malo da protegnu noge. :bigblue:

Београђани су најлењи људи на свету.

On 2/1/2011 at 1:51 PM, Smorock said:

Aj, priznajem, i meni sad vishe odgovara NS ionako zivim u centru :haha:

У НС је све у центру. :mrgreen:

Posted
  On 2/1/2011 at 2:53 PM, Smorock said:

To i ja kazem :bigblue:

u BGu mio je dnevna setnja bila oko 10km, ovde treba da se ubijem ako pocnem da koristim gradski prevoz :haha:

Мени другарица пре две године како има пуно до ње, возићемо се дуго градским итд. Испоставило се да та вожња траје 15 минута, много ми је смешно било.

Posted
  On 2/1/2011 at 5:08 PM, Smorock said:

koju?

Bistro.

On 2/1/2011 at 4:46 PM, Novaliis said:

Vodi ih u onu kafanu u centru sto radi do zore. :haha:

Pa ja očekujem da i ti budeš. ;)

Mada, nisam nešto za varijantu kafane... može na početku... pa posle da divanimo negde na vazduhu.

A najbolje bi bilo da raspalimo neki roštilj preko dana, pored reke... ili tako nešto... pa da zakasujemo. ;)

Posted

Oho, u NS se dolazi... :)

Pa valjda se prvo ide u rakija bar na zagrevanje, jer ionako kafana radi otprilike do ponoći

Meni je Bistro veliki shit, u okolini riblje pijace ima mnogo kultnijih mesta :D