lemmy sixx Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Ako dovedete Semsu Suljakovic i Draganu Mirkovic,dolazim 100%. 1 6 Quote
Shamandalie Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 U tom slucaju najbolje bi bilo da organizaciju dogadjaja prepustite Tesi Tesanovicu. Quote
lemmy sixx Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 uvek sise nikad dupe ! Ti zaista prizivas batine! U tom slucaju najbolje bi bilo da organizaciju dogadjaja prepustite Tesi Tesanovicu. Pffff,Tesa sa juznim vetrom i kvalitetnim narodnjacima ima veze koliko i Sloba Bloger. Quote
Dark_Elf Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Ako dovedete Semsu Suljakovic i Draganu Mirkovic,dolazim 100%. Za Draganu nema problema, ali Šemsa je na turneji tada. Quote
Fapril ethereal Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 U tom slucaju najbolje bi bilo da organizaciju dogadjaja prepustite Tesi Tesanovicu. pa da ih Tesa vodi da gledaju Gocija i Zareta Quote
Dark_Elf Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 haha Faprile... dolaziš li ti? Red je da se upoznamo. Quote
Fapril ethereal Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 u Novi Sad? da je u Subotici,pa ajde.. Quote
Dark_Elf Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Da NS. Što Subotica? Ne možeš bez Lemija? Quote
Mr.Hate Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Kako vam nije zao?Coveku danas rodjendan a vi mu lupate minuse... Quote
lemmy sixx Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Ma neka...imam rezerve koliko ti srce pozeli. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 a da dovedemo nekog djetica na okup?to bi bilo egzoticno Quote
lemmy sixx Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Jebes skup bez Blagoja. Što Subotica? Ne možeš bez Lemija? Ne,vec mora da casti,ipak mu placam struju svaki mesec. Quote
Footog Qpoos Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 Bila sam tamo pre nekih mesec dana, cini mi se. Tada nikoga nije bilo i bili su presrecni kad im neko udje u lokal i naruci pice. Inace, u rumenackoj ima neka jeftina kafana, mislim da se zove- Kod zlatnog jeza ili tako nesto. Znam da su ubedljivo najjeftiniji u kraju, leti imaju i bastu, moze se naruciti i nesto za jelo, a da bi pravili konkurenciju ostalima, uveli su WiFi, imaju Arena sport i slicno...jednom sam bila unutra i par puta u basti, ako neko zeli da popije par pica sa drustvom, moze tu da ode. Inace, kad je taj KFC u pitanju, ne mogu da verujem da ce neko npr da tu plati nekih 800 dinara za 2 obroka, kada na stotinak metara dalje, s druge strane Bulevara, za manje para moze da kupi sveze peceno domace pile, Made in Serbia. E da, u Jevrejskoj, sa strane Futoske pijace ima isto neka kafana, bas onako narodna, sa kariranim stoljnjacima i domacom atmosferom, vikendom je uvek puna, ima mislim i ziva muzika, a sto je zanimljivo, uglavnom su mladi unutra. verovatno negde pre 6-7...onda je pusto...to na detosu je "andjeli kod zlatnog jeza"...nije lose... Quote
Night's Blood Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Otvorite Metallica "Clash of the Titans" okup. Quote
METAL Man Posted April 6, 2013 Author Report Posted April 6, 2013 Oce li biti neka pijanka u skorijoj buducnosti? sad ce lepo vreme jos malo. Quote
Lunar Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 Anathema i Rammstein su 28og, mislim da je tada najbolje da bude neki okup. Quote
Генеральный Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 жене да поставе слике, да знамо да ли да долазимо 7 1 Quote
Zen Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 Svejedno ce biti manji okupi za Rammstein i Anathemu, ali veliki zvanicni je za Slayer. Quote
Recommended Posts