Jump to content

Recommended Posts

Guest Mala Maja
Posted

ja dolazim sa mojim ortakom mardukom da vam svima jebem kevu u picku sa srafcigerom.ja sam zajebana mnogo

Posted
Што се не би окупили и отишли на НГ вашар? Чисто да се види ко је трве рањ блацк металац, а ко емо пичкица која не сме да се провоза на Ренџеру или како се већ зове оно што врти.

Ako se radi o TVISTERU tu sam!!! Odma!!!

Posted

ovoga puta cu doci jbg prosli put sam morao na Hit ortaci bili tamo

inace bilo je vise ljudi nego prvi put koliko sam primetio i dosta novih ljudi

Posted
usput sledeci skup nece biti organizovan na platou,nego direktno u kafani zlatno burence.razlog zato jeste da nebi morali sat vremena da cekamo na platou dok se svi sakupe.jednostavno na vreme je skup u kafani pa vi dodjite kada stignete

:da: slažem se :da:

Posted
Ja se ne slažem. To je razdvajanje okupa bezveze, a šta ako ja dođem prvi (kao što i dolazim), pa onda blejim u burencetu čekajući ostale?

Pa bolje ti je da blejiš u nekoj kafanici u toplom i da cirkaš pivo ili rakiju, nego da stojiš kod platoa suva grla gde te vetrovi šibaju, dok promrzlim rukama tipkaš na mobilnom. :)

Posted
ovoga puta cu doci jbg prosli put sam morao na Hit ortaci bili tamo

inace bilo je vise ljudi nego prvi put koliko sam primetio i dosta novih ljudi

Brate, prosli put si otisao odmah nakon sto smo se okupili, i ne bi dosao da te nisam zvao

A sada isto, ortaci pa jbt, zar nisu ti ljudi isto i moji ortaci. Njih vidjamo svaki drugi dan

Posted (edited)
a jesi li i Rleta navuk'o na Stomakliju? :D teško žabi u vodu skočiti :)

Sam se navukao, ja sam bio tu da ga samo malo poguram da shvati da ga Stomaklija može uzdići do daljih visina i shvati poentu života koja se krije u travki unutar flaše... samo to, i ništa više. :D

Edited by d4rk3lf
Posted

^ e, to.

xD

Ma, procitala sam samo poslednju stranu... Posto sam navikla da se ljudi po forumima vecito dogovaraju, al' retko kad zaista i padne neki okup. x] (I onda njih 20 kaze da ce doci, a dodje njih 8. :D)