Brynhildr Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 (edited) Ja sam za. Kraj marta, možemo okup pre in flamesa Taman lepo pada u subotu, okupimo se popodne i blejimo do uveče, a posle ko već ide na cert... I, da, ja sam sasvim slučajno otvorila ovaj podforum, na okupe će dolaziti svega par ljudi ako ne vratite temu gde je bila. Edited March 4, 2009 by Brynhildr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Bice veci kult. I da, goth. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted March 5, 2009 Author Report Share Posted March 5, 2009 I, da, ja sam sasvim slučajno otvorila ovaj podforum, na okupe će dolaziti svega par ljudi ako ne vratite temu gde je bila. da, ko je na kraju prebacio ovo ovde?? Mislim ceo forum je u rasulu, a nasli smo ovde sad da pravimo neko razvrstavanje i bacili temu medju konceptualne dogadjaje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 okupljanje pre in flejmsa? predlog otpada kao glup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Pa, tada će neki ljudi sa strane doći u BG... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 koji ljudi? ali stvarno mislim da je predlog prilično bez veze....kad će biti okupljanje? u 4 popodne? već oko 8 će krenuti razilaženje zbog koncerta....bolje da okupljanje bude nekog drugog dana...recimo vikend posle tog koncerta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Mislim da je ideja za okup pre In Flamesa sasvim ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Vala i ja mislim. Ovako kultna licnost kao ja kada dolazi u Bg mora biti okup. Poslednji put je bio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 (edited) I ja sam za pre-In Flames okup I vratite ovu temu gde joj je mesto. Edited March 5, 2009 by Gojko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Pravda za temu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=40665 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 ne svidja mi se ona ideja za prvi maj,svakako ja ovaj prvi maj imam vec isplaniran jos letos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sindza Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Vala i ja mislim. Ovako kultna licnost kao ja kada dolazi u Bg mora biti okup Ma samo zbog tebe matori..! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted March 29, 2009 Author Report Share Posted March 29, 2009 predlog: 11.04 je Hammerfall. Pretpostavljam da ce dosta ljudi sa foruma ici na cert. Sta mislite o tome da napravimo makar neki "mini skup" pre odlaska na koncert? Mada moze i veci okup pa da se ponapijamo svi zajedno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
#METALGOD Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 ne bi bilo lose. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Treba uvesti u praksu tzv "Mini okup" pred svakli veci koncert, bar dva sata pred isti. Kirk, ja ne pratim toliko koncerte, imas za duznost da pre svakog veceg najavish "Mini okup" dva-tri sata pred pocetak istog. Bozja volja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted March 30, 2009 Author Report Share Posted March 30, 2009 Da uciteljiceee. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Ja ne mogu 11. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 ne valja previše često praviti okupljanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 ne valja previše često praviti okupljanja Upravo. Ljudi se zasite aih onda dolazi tek po neko. A ionao nas ima celih 12ak Ono za pred koncert eje ocigledna stvar, eto taman da ljudi koji idu na cert popiju i popricaju po koju pre "iventa". A oficijalna okupljanja jednom u dva meseca puna kapa. Ionako cemo se svi nalaziti celo leto svaki bozji dan ili bar vikend da blejimo jer zbog krize ce vecina ostati u gradu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 jer zbog krize ce vecina ostati u gradu :) ili paliti u inozemstvo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 vikend da blejimo jer zbog krize ce vecina ostati u gradu :) ili zbog posla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 ili zbog faksa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 eeee gde su sad moji bezbrižni studentski dani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts