kuruz Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Ја сам издвојио време за одлазак на Србија - Аустрија у суботу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Pozivam sve koji na dosadašnje okupe nisu dolazili zbog mene, da na naredni dođu, pošto ja sigurno neću doći. Dakle, napominjem ovo za slučaj da ima onih koji su još uvek u dilemi, jer nisu sigurni da li ja dolazim. Kuruz, Grobodan, Sisus... ako vam se dolazi na ovo, dođite slobodno. Žene, navalite u nikad većem broju. Čim mene nema, neće vas niko sexualno uznemiravati. Teše se ne plašite, jer on ume samo da pokaže kurac, ne i da ga koristi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Huh. Dakle hocemo li 3. ili 4.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Pozivam sve koji na dosadašnje okupe nisu dolazili zbog mene, da na naredni dođu, pošto ja sigurno neću doći. Dakle, napominjem ovo za slučaj da ima onih koji su još uvek u dilemi, jer nisu sigurni da li ja dolazim. Kuruz, Grobodan, Sisus... ako vam se dolazi na ovo, dođite slobodno. Žene, navalite u nikad većem broju. Čim mene nema, neće vas niko sexualno uznemiravati. Teše se ne plašite, jer on ume samo da pokaže kurac, ne i da ga koristi. Сад смо мирни, мислили смо да немамо никакве шансе поред тебе. :смајликојибришезнојавочело: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Odgovara. Mada, moze i sad pred Slipknot. Satan je rek'o da je emo gej, što znači da nikako ne bi moglo pre Slipknota, ali zato bi moglo dan ranije pred Savat... pardon, Jon Oliva's Pain. Vladimire, ne seri, ako ti ne dolaziš, neću da dođem ni ja, iz principa, i protesta! Pravda za Princa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 (edited) Pozivam sve koji na dosadašnje okupe nisu dolazili zbog mene, da na naredni dođu, pošto ja sigurno neću doći. Dakle, napominjem ovo za slučaj da ima onih koji su još uvek u dilemi, jer nisu sigurni da li ja dolazim. Kuruz, Grobodan, Sisus... ako vam se dolazi na ovo, dođite slobodno. Žene, navalite u nikad većem broju. Čim mene nema, neće vas niko sexualno uznemiravati. Teše se ne plašite, jer on ume samo da pokaže kurac, ne i da ga koristi. A ti si do sada bio neki Alfa muzjak na okupima? To, to. Edited May 31, 2009 by Mare^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmiss Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 ja sigurno neću doći. a ako ja dodjem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 A ti si do sada bio neki Alfa muzjak na okupima do sada? Nije važno šta sam bio, već šta su one koje nisu dolazile mislile da ću da budem. a ako ja dodjem? Imaćemo mi dovoljno prilika za viđanje i pre toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmiss Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 A ti si do sada bio neki Alfa muzjak na okupima? kad se princ pojavi, sve gacice padaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 kad se princ pojavi, sve gacice padaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Ali, kad se Mare i ja pojavimo, sve ćete se istopiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Ali, kad se Mare i ja pojavimo, sve ćete se istopiti. Steta samo onda sto ste topla braca. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Ако не дође Принц, нећу ни ја да се појављујем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Ali, kad se Mare i ja pojavimo, sve ćete se istopiti. Upravo. Steta samo onda sto ste topla braca. :/ Kako si nas samo zajebaaaaaao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Princ je fin na okupima, ako iko nece da dodje zbog njega, glupo je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Možda i ja banem... ko će ga znati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Jebali vas postovi sa smajlijima, da znate da imam dogovor sa modovima ovog podforuma da ekskluzivno na temamam za okup dajem warnove za ovo i oftopik. da ne bude posle "nismo znali". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Grob i Kuruz obavezno da dođu. Ovog prvog se ne sećam da sam upoznala, a verovatno jesam, a ovog drugog želim da upoznam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 (edited) :wub: едит: Сморок, немој молим те! Ево и теби Edited June 1, 2009 by Куруз Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Nisam u toku. Kada i gde je okupljajne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Ја ти нисам довољан? naravno da jesi ali ako može tu negde i grob da se ubaci - što da ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Vala Nikola, nismo se sto godina videli a Kuruza covek samo moze u Nike Outletu da uhvati (ne za kurac) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Тебе сам видео прошле године на Славији кад смо продавали Игију дискове! Додуше, више сам глеао у билборд са Роналдом и новим Mercurial него у вас двојицу. Визарда последњи пут сретох негде у априлу, мају прошле године у 101 Била гужва на Панчевцу па се лепо испричасмо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Haha, ja sam Kuruza video u 2009. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted June 1, 2009 Author Report Share Posted June 1, 2009 odmorite malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts