LazaGNR Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Još jedan glas za NS E bre jebote,pa ja nisam ni znao da te znam. Dok mi ona gospojica Sisus nije objasnio ko si nisam ni znao da smo drinkovali zajedno (ja,ti,i jos neka ekipa...do ujutru...) Quote
Dark_Elf Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 hah... tako ti je to... ja uvek zaglavim i pijem sa nekim do zore. Doduše, u Bg-u dok sam živeo, to nije bio slučaj. Tamo se gospoda razilazi u jedan izjutru. Ima puno ljudi iz NS-a na ovom forumu (Bruce, Dead Man Walking, Denny, Sisus (koji je iz Rume), Gaga, Black Label, sad je i Smorock tamo... ), tako da bi stvarno mogli da se okupimo kad malo otopli. Quote
LazaGNR Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 (edited) Sisus (koji je iz Rume) On je vagina,njemo cemo dati sokice da pije. Anyway,mogli bi jednom u NS-u da se zapijemo (EDIT:svi sa foruma).Samo da malo otopli... Edited February 1, 2011 by LazaGNR Quote
Dark_Elf Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 On je vagina,njemo cemo dati sokice da pije. Ja sam čuo da mu Gaga ne da da pije. Quote
Sisus Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 On je vagina,njemo cemo dati sokice da pije. Jeb'o te Sisus u dupe po sred pičke. Quote
LazaGNR Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Ja sam čuo da mu Gaga ne da da pije. Vagina jedna,kazem ja... Jeb'o te Sisus u dupe po sred pičke. Primacu kita,cuti tamo Quote
Sisus Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Ti znaš šta je vagina... U životu jednu nisi video. Osim možda u ogledalu. Quote
kuruz Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Ал' нема везе с тим, стварно. Имам јако пуно другара и другарица и Новом Саду, практично сви из средње школе су тамо отишли да студирају, а само ја у БГ. Једноставно га не волим. 1 Quote
Footog Qpoos Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 tebe ne bi ni pustili da udjes u grad zgadijo izdajnicka...to se ovde ne ceni kao mozda u,na primer,zitistu... Quote
Night's Blood Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Ja sam čuo da mu Gaga ne da da pije. Mogli bi nesto organizovati kad otopli. Quote
Zen Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 I sta sad, kao okup na prolece u Novom Sadu? Quote
Footog Qpoos Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 brate,opet ce samo doci divlji garti... Quote
Night's Blood Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 I sta sad, kao okup na prolece u Novom Sadu? Bio bi red, posto ima dosta clanova u NS i okolini, a i beogradjani bi mogli malo da protegnu noge. Quote
Footog Qpoos Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 brate,si ti naseljena u najlepsi grad u univerzumu koji je smesten pored najkultnijeg mesta na svetu-futoga...? Quote
Divlji Tigar Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 brate,opet ce samo doci divlji garti... Baš ću zbog toga da cimam do NS-a. Quote
Zen Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 brate,opet ce samo doci divlji garti... :haha: umirem Quote
Grobodan Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Sad je počeo da sluša black metal, pobio bi vas. Quote
Divlji Tigar Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Samo prvi Mayhem, mađarski Tormentor, Immortal i dva Burzum albuma. Desaster ne računam oni su "prljavi" Thrash metal. Quote
Novaliis Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 NS je lep gradic, mnogo lepsi od BG-a po meni, bilo bi lepo da napravite susret i tamo nekad. Ne bi vam nista falilo, promena uvek dobro dodje. Quote
Sisus Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Evo, i ja glasam za NS. Možda dođem i kolima, sad kad ne smem da pijem. Quote
Zen Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Zasto imam utisak da ce ovaj okup u NS biti najbrojniji do sada... Quote
Footog Qpoos Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 bice brojniji od proslog sigurno... Quote
рогозуб Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 kaka' ns, daj bg, taman sam teo da dodjem na oqpljanje.. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Evo, i ja glasam za NS. Možda dođem i kolima, sad kad ne smem da pijem. A rodjo sto bre ne pijes? Quote
Recommended Posts