Zen Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Aj, priznajem, i meni sad vishe odgovara NS ionako zivim u centru Quote
Night's Blood Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 A rodjo sto bre ne pijes? Ja mu ne dam. Quote
Sisus Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 A rodjo sto bre ne pijes? Ma ko kaže da ne pijem, zajebavaju one dve ćelave pičke. Quote
Footog Qpoos Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 koliko ja vidim,svi se nesto naseljavate u najlepsi grad u univerzumu koji je smesten pored najkultnijeg mesta-futoga...elem,ja bih vam predlozio ribarac...vatra,suma,dunav,mjuza iz kola,moze cak nesto i da se obrne...al negde pridvece... Quote
Night's Blood Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Jos ako zabodemo neki termin Potrudicemo se. Do lepog vremena ima jos puno... koliko ja vidim,svi se nesto naseljavate u najlepsi grad u univerzumu koji je smesten pored najkultnijeg mesta-futoga...elem,ja bih vam predlozio ribarac...vatra,suma,dunav,mjuza iz kola,moze cak nesto i da se obrne...al negde pridvece... Dodji pa nam predlozi. Quote
Footog Qpoos Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 pa mogao bih...ako se lepo organizuje,zasto da ne...ako se vec druzimo svi djuture virtelno,mozemo i ovako,kako bih rekao,solarno,normalno... Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 koliko ja vidim,svi se nesto naseljavate u najlepsi grad u univerzumu koji je smesten pored najkultnijeg mesta-futoga...elem,ja bih vam predlozio ribarac...vatra,suma,dunav,mjuza iz kola,moze cak nesto i da se obrne...al negde pridvece... Srbin bez ikakvog srama ima pravo da bude u bilo kom SRPSKOM gradu i da bude ponosan sto hoda svojom zemljom slobodno. 1 2 Quote
kuruz Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 tebe ne bi ni pustili da udjes u grad zgadijo izdajnicka...to se ovde ne ceni kao mozda u,na primer,zitistu... Био сам два пута у последњих годину дана, додуше под пратњом полиције, али ипак се рачуна. Bio bi red, posto ima dosta clanova u NS i okolini, a i beogradjani bi mogli malo da protegnu noge. Београђани су најлењи људи на свету. Aj, priznajem, i meni sad vishe odgovara NS ionako zivim u centru У НС је све у центру. Quote
Zen Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 To i ja kazem u BGu mio je dnevna setnja bila oko 10km, ovde treba da se ubijem ako pocnem da koristim gradski prevoz Quote
Zen Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 ja ionako ne pijem alkohol od proletos Quote
kuruz Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 To i ja kazem u BGu mio je dnevna setnja bila oko 10km, ovde treba da se ubijem ako pocnem da koristim gradski prevoz Мени другарица пре две године како има пуно до ње, возићемо се дуго градским итд. Испоставило се да та вожња траје 15 минута, много ми је смешно било. Quote
Novaliis Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Vodi ih u onu kafanu u centru sto radi do zore. Quote
Шарки Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Можда и ја навратим, али само ако дође Доброкес. Quote
Novaliis Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Zaboravio sam ime, zna Dark Elf na koju kafanu mislim, nesto na B.. Quote
Dark_Elf Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 koju? Bistro. Vodi ih u onu kafanu u centru sto radi do zore. Pa ja očekujem da i ti budeš. Mada, nisam nešto za varijantu kafane... može na početku... pa posle da divanimo negde na vazduhu. A najbolje bi bilo da raspalimo neki roštilj preko dana, pored reke... ili tako nešto... pa da zakasujemo. Quote
Fapril ethereal Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Можда и ја навратим, али само ако дође Доброкес. ako dodje Dobrokes,eto mene iz Cacka u Novom Sadu.. Quote
Satyr Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Oho, u NS se dolazi... Pa valjda se prvo ide u rakija bar na zagrevanje, jer ionako kafana radi otprilike do ponoći Meni je Bistro veliki shit, u okolini riblje pijace ima mnogo kultnijih mesta Quote
Novaliis Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 (edited) Ok, da batalimo filozofiju - ako budem bio u Srbiji doci cu. Edit - i da ne bude pun mesec. Edited February 1, 2011 by Novaliis Quote
Zoidberg Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 (edited) Je l' dolazi Peca Razbijac? On je odatle valjda... Edited February 1, 2011 by Zoidberg Quote
Recommended Posts