Zagrivuk Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Joj, chuvaj jetru. Mada, alkohola ima gde hoces, ne samo u kafanama Mozda me zato ljudi ne kontaju xD Ne volim kafanske atmosfere (pored toga sto ne volim alkohol). Navukla sam odbojnost na folkloru gde svi padnu u sevdah, (polu)pijani a meni sve to bzvz : / Ili kad krenu ribolovachke priche. Blah, necu vishe o tome zamrzece me pola foruma. Ja te necu zamrzeti, od mojih pet odlazaka u kafanu dva puta su me prebijali :) Tako da ni ja nesto ne volim kafane :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Čovek, ako je svinja kad se napije, napraviće sranje i u kafani i u kafiću i na ulici... potpuno je nebitno mesto. Ja se slažem sa svim predlozima, sve dok je muzika dovoljno tiha za ćaskanje i dok je dobra atmosfera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 (edited) Čovek, ako je svinja kad se napije, napraviće sranje i u kafani i u kafiću i na ulici... potpuno je nebitno mesto. Ja se slažem sa svim predlozima, sve dok je muzika dovoljno tiha za ćaskanje i dok je dobra atmosfera. Ako je svinja i inache taj ce da pravi sranje i trezan Edited November 4, 2008 by Mistress Burzum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 (edited) Pa dobro, neko voli kafanu neko ne. Ja ne, ali ko voli nek izvoli, nisam protiv niti je satanizujem sada nesto. Samo to nije mesto gde izlazim. Nisam takav tip, jbg. Ne pijem, ne pushim jer sam navikla na sportski zivot. A kad se ljudi oko mene napiju ja vishe nemam skim da pricham pa se tu smorim i.... Eto zashto ne volim kafanu. Uostalom, ne treba mi alkohol da se opustim. Takva sam, take it or leave it. A bre Pa ne verujem da ce se svi napiti-ja mozda hocu to zavisi od raspolozenja a ti ne moras da pijes alkohol zar ne? Uostalom ja cu te cuvati m'lady,a i kada se podnapijem umem(uglavnom )itekako da se ponasam pa si sigurna sto se tog tice I dolazi bre ozbiljan sam-nemoj da bude opet peder party Edited November 4, 2008 by Full_Metal_Yakuza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 jeli, a da napravimo okup u nekom zavodu za odvikavanje? ili u anglikanskoj crkvi, sta kazete? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 A bre Pa ne verujem da ce se svi napiti-ja mozda hocu to zavisi od raspolozenja a ti ne moras da pijes alkohol zar ne? Uostalom ja cu te cuvati m'lady,a i kada se podnapijem umem(uglavnom )itekako da se ponasam pa si sigurna sto se tog tice I dolazi bre ozbiljan sam-nemoj da bude opet peder party Vazi Jakuza, samo nemo' da huchesh u mom pravcu Ajd videcu, mada za 1. imam neki seminarski iz sociolingvistike pa ne znam kad planiraju ove moje shtreberke da to zavshimo. Potrudicu se. Ne mogu da obecam da posle ne bi bilo da nisam odrzala rec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted November 4, 2008 Author Report Share Posted November 4, 2008 Sta ste zapeli za kafane, vi'sh da su se lepo ljudi proveli i van nje AKo je drustvo dobro nije bitno mesto! Јесте ли сигурни у ово што радите? Озбиљно, бринем се, можда би требало пријавити окуп мурији као "скуп високог ризика". prijavili ne prijavili-oni ce doci hahaha.. So true! one fore da se nadjemo pre koncerta otpadaju jer sta vredi da se skupljamo ako ce pola vas u 18-19h da ode na koncert.. Livingroom je dobar ali je mali. ako nas dodje 20 nema gde da sednemo, tj moze ali bi bili na razlicitim stolovima sto je glupo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 SKC Livingroom je mali? kako keve ti? Imaju onolike separee kao i centralni deo ge mozes da spojish stolova koliko god da imaju.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Ako dodjem a neko me od vas prebije DA BOG PA MU SE RUKE OSUSHILE! :) A i mora neko da bude dezurni cim primeti da sam pijan (Ono bas, bas) da me gurne u neki taxi :) ( Nikako pod taxi,vec u u taxi, da ne bude zabune) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Misko nemas frke, Robert i ja smo tu da te spakujemo safe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Nema na cemu dragi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 29i je subota...garant će biti neke svirke u living rumu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 29i je subota...garant će biti neke svirke u living rumu.... Ubedicemo muzicare da ne sviraju...ili da sviraju kad mi zavrsimo skup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 ili još bolje: da sviraju ali vrlo tiho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Хехе, предходно искуство је показало да они који највише пишу, они који организују и дају предлог - е управо они и не дођу на окупљање. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 pa naravno , smoroc je kreator i glavni przach za oqp a posle nije nashla za shodno da dodje chak joj je bilo veoma prijatno shto nije ne znam to toliki pussy lover da je dozvolio da nas ona okuplja . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Rekla je da joj nije bilo prijatno, zato je i zakazala novi okup. Ni ovog ne bi bilo da ga ona nije zakazala, tako da ne treba da napadaš curu bezveze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted November 4, 2008 Author Report Share Posted November 4, 2008 SKC Livingroom je mali? kako keve ti? Imaju onolike separee kao i centralni deo ge mozes da spojish stolova koliko god da imaju.... Nisam rekao mali - ali ne mozemo svi da stanemo za jedan separe. E sad ako mogu da se spajaju stolovi to je druga prica. A i mora neko da bude dezurni cim primeti da sam pijan (Ono bas, bas) da me gurne u neki taxi :) ( Nikako pod taxi,vec u u taxi, da ne bude zabune) PA i ti sad mnogo oces.. potrudicemo se, ali nista ne garantujemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 (edited) Rekla je da joj nije bilo prijatno, zato je i zakazala novi okup. Ni ovog ne bi bilo da ga ona nije zakazala, tako da ne treba da napadaš curu bezveze. jest mada shto bi joj sada bilo prijatno ? gomila nepoznatih ljudi sa nemerom da podriguju pichkama u face i stishcu im dojke .. realno .. Edited November 4, 2008 by Rle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metalpirat Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 eeeeeeeeee ljudi, kako se dogovarate za taj okup tako ce se i odrzati!!! BRUKA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Devojke nece dirati niko Moze samo da bude na dobrovoljnoj bazi U suprotnom-bice opet peder party,a valjda ne zelite to? Ili zelite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Living room je dobro mesto,mozemo i da narucimo koji metal pesmicu (pozdravi i zelje u metal fazonu).Pa valjda smo clanovi metal foruma a ne kafanskog? Devojke ako je strah nekog zagorelog retarda(a ima ih ovde podosta) neka se skupe vise njih pa da dodju zajedno i neka se naoruzaju hladnim oruzjem i suzavcima. Sisuse pustaj bradu i pod pazuhom shumu da te ne prikolju cetnici iz kafane "Ravna gora"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Blahhh. Upravo mi stigo mail od Livingrooma, kod njih su uvece "vazda svirke" tako da otpada kao opcija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 bzvz i gde sad??? kst???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts