Zen Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Je l' Ana - Smorock? So they say :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 neki anal mora pasti na ovom okupu u cmar i u picku Ok, ja ne dolazim. Mis'im, jeeee ljudi... Tish joo jeeee.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 ostade smorock i 7 unholy miniona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metalpirat Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 (edited) koliko ja vidim nema nista od dogovora. A kako je krenulo prepucavanje bolje i da se ne okupimo. BLJAK!!!! " hey Travolta to si ti hey hey hey druze moj Ti si Travolta iz Amerike ja sam Travolta iz Borche grede Ti si ostavio trag Ja sam posao tvojim tragom Ti si bio faca faca, a sada sam dosao JA Ti si ostavio trag Ja sam posao tvojim tragom Nisi Travolta izgubio..nisi Travolta izgubio" Edited November 5, 2008 by Metalpirat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 (edited) Najavljujem prisustvo svoje mistične ličnosti na ovom mračnom gatheringu. To nije okupljanje, to je ritual. vrsicemo analne rituale Edited November 5, 2008 by WoI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Najavljujem prisustvo svoje mistične ličnosti na ovom mračnom gatheringu. To nije okupljanje, to je ritual. Onda cu i ja doci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Onda cu i ja doci Eh, pa ako ti dolazis, mozda i ja naletim, dugo nismo mudrovali...uz pivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Za sve ljude koji su bili na proslom skupu, oni znaju o cemu je rec: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faustus Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Zasto postoje dve teme o okupljanju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Zasto postoje dve teme o okupljanju? I ja se pitam. Ona druga je valjda za sledeci skup a ova je o utiscima sa proslog, a mozda se i varam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Za sve ljude koji su bili na proslom skupu, oni znaju o cemu je rec: ne znam ko je veci bolesnik taj koji je slikao to jadno dete koje umire i nije nista uradio,onaj koji je smislio taj logo ili ti sto postujes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Zasto postoje dve teme o okupljanju? I ja se pitam. Ona druga je valjda za sledeci skup a ova je o utiscima sa proslog, a mozda se i varam. Stara tema je zatvorena, pa zbog toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Eh, pa ako ti dolazis, mozda i ja naletim, dugo nismo mudrovali...uz pivo Da, jos od onda kad si dosao do BGa na onaj Gothic koncert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Postoje dve teme jedna je posvecena okupljanju koje je zakazno za odredjeni datum a ovde mudrujemo i dogovaramo se i hejtujemo kada bi mogli da se okupimo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 U januaru, najbolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 pa bice jedno i u januaru valjda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Hmm... Onda je nepotrebno bilo šta pre toga. Tj. ko hoće, neka ide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 a sto bas januar??? treba doci na ovo sad, ja pretpostavljam da su nartedna okupljanja u planu, ali ako sad niko ne bude dolazio, logicno je da narednih okupljanja nece biti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Nisam tu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 u cmar i u picku 999 899 nazovite Bekama da prska vam u krevet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Da, jos od onda kad si dosao do BGa na onaj Gothic koncert Naravno, kad si me ti tamo namamio...jedva preziveh ono Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Ipak si se vratio na yum posle neke krizne pauze...Bas sam se pitao sto te nema. Beograd je dobar i zato sto mnogi studiraju i borave tamo pa mogu da se pojave.I svako od nas sigurno ide cesto na koncerte ili u nabavku garderobe i muzike. Eto nedeljom kad je berza mozemo se naci kod skc-a i posle berze ici negde na picence.Ako bude toplo moze i u parku na klupama. ma tu je on samo se pritajio. tj baš je ustajao iz pepela neko je gore pomenuo ravnu goru u bulevaru, velik broj mislim 400+. prođoh onuda večeras vraćala sam se od nekih prijatelja peške kući... sunce ti... četvrtastoglavi orlonosi zahebani tipovi u turskim kožnjacima sa (kakvom bre stomaklijom?!?) radžom ispred sebe sede SVAKI za SVOJIM stolom i mrko gledaju u svoju tačku meditacije, prisećajući se plemenske zajednice i neolita.... uff podsetilo me na crnu goru, na okolinu nikšića. imam utisak, da ako odlučite kojim čudom da odete tamo da ćete dobiti batine. osim naravno ako feniks ne dođe sa severa bačke pa rastera lokalne bandidos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Šta fali batinama? Kad su iz raja izašle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Objavljujem da ću poneti CD Igumana na okupljanje, da se divite kultu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Poneo bih zlatnika, da kupim pokoji raritet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts