Rob Swire Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 kao kada biste pokusali da pomesate poets of the fall akustik i piano momente sa sentenced ili poisonblack rifovima, pa na to nalepili predobar zenski vokal, plus se vidi da ljudi slusaju kvalitetnu mjuzu, a ni da im prog fazon nije stran. vrlo dobro, po meni vrlo perspektivno, alternativni rock iz BGa. QUEEN OF FALL licni favorit, stvar REGENERATION. Quote
Chicken Little 420 Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 slusao sam u studiju. cool mjuza! Quote
Grobodan Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Bubnjar je rodjak mog rodjaka pa sam cuo... valja, za demo bend! Quote
Baal Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 (edited) Super je ta stvar, samo ima jedna stvar koja mi bode uši, loš izgovor engleskog jezika, ali u svakom slučaju podrška, prijatno je čuti nešto ovako. Edited March 23, 2009 by BaalBehrit Quote
Recommended Posts