Uruk Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 jes bre, biće hladno.....ajmo ovako: okupljanje u 20h, ovi koji stignu na vreme odlučuju gde će se otići a ostali neka uposle svoje mobitele pa nek nas pronađu jel može ovako? realno... samo se vi usaglasite gde cete da idete Quote
-Mare Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 (edited) Reče neko ko ide na 202 :) Pojaviću se al' ne mogu da blejim do neko doba, mora ujutru da se ustaje. (: Jos nije sigrno da idem na 202. Edited November 27, 2008 by black donkey Quote
Zen Posted November 27, 2008 Author Report Posted November 27, 2008 Elf ponesi mi onu orahovachu ali u manjem pakovanju molim te Da znam da bar meni nece biti zima Quote
Mistress Burzum Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Jos nije sigrno da idem na 202. A pa dobro onda. Quote
-Mare Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 A pa dobro onda. Hm... Ja zbilja hocu da dodjem, ali mi je iskrsla prilika da zaradim lake pare. Ortak radi slike na ispracaju, pa mu treba pomoc da ih rasproda, mada to jos nije sigurno. Sad ne znam sta da radim. Quote
Mistress Burzum Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Hm... Ja zbilja hocu da dodjem, ali mi je iskrsla prilika da zaradim lake pare. Ortak radi slike na ispracaju, pa mu treba pomoc da ih rasproda, mada to jos nije sigurno. Sad ne znam sta da radim. E jbg onda. Quote
Ајлин Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 A gde je ravna gora? Ravna Gora, kafana u Bulevaru 400+ sa neparne strane iza Cvetka na 5 min 'oda... Ne znam da li da dođem. Znam da sam tražio da bude žena, ali sad kad su najavile dolazak, mogu reći da ih se pomalo plašim. nasmeja me vidiš zato ja ne dolazim da se ti Prince ne bi plašio. žene na ovom forumu rulaju. malo nas je, al smo super, jel tako Smorock, Mistress, Shamandalie? YESSSS baš smo suuupeeerrrr... jupiiii baš sam raspoložena večeras. a ništa se posebno nije desilo. tj jeste. došla je ZIMA. konačno. Quote
Ајлин Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 keva mi je večiti optimista dakle možda i jeste Quote
Rle Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 nasmeja me vidiš zato ja ne dolazim da se ti Prince ne bi plašio. žene na ovom forumu rulaju. malo nas je, al smo super, jel tako Smorock, Mistress, Shamandalie? YESSSS baš smo suuupeeerrrr... jupiiii Ely shto ne dolazish pa ti se bitan shraf u tom mashineriji Quote
Samurai Jack Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Znaci ostaje 29.11. u 20h na Platou filozofskog ? Ma vazno je da se odredi samo mesto i vreme, a posle ce biti vremena za dogovor u kojoj kafani ce se piti orahovacha i medovacha Quote
Fapril ethereal Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 ja necu da dolazim ako Mite tamo ne bude! Quote
imaginos Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 žene na ovom forumu rulaju. malo nas je, al smo super malo vas je ali ste mnogo uobrazene. ;-) Quote
Rle Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 (edited) ja necu da dolazim ako Mite tamo ne bude! stara budi kul dodji zbog mene Edited November 28, 2008 by Rle Quote
Fapril ethereal Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 ma ja sam tamo samo zbog Mite!on je pravi Motorhed!za razliku od vas... bice gay,ako ne bude ovih sto vole knjizevnost,fotografiju,slikanje...mislim ribe... Quote
Rle Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 (edited) bice ono dosta tvrdo ako dodju i tome se nadam svo vreme , ribe su bre pricha a ne gomila napaljenih mushkaraca koji smaraju ,seru , jedu govna i tripuju alo pa mi prolazimo kroz pakao ako nema neke vagine kojoj mozemo da se shlihtamo . realno volm da vidim neku pichetinu i da je omirishem jer ono totalno sam kinky al dosta kul Edited November 28, 2008 by Rle Quote
Fapril ethereal Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 hhuh huh cool! yeah,yeah,mhi hi hi cool! koja ce da dodje po 'ladnoci da se upoznaje sa nekim behemotima obucenim k'o zadusne babe? Quote
Novaliis Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Лепо је када су и девојке присутне, просто прија. Ја волим женско друштво, није то мување али има неку специфичну атмосферу која ми се свиђа. Quote
Feniks . Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Лепо је када су и девојке присутне, просто прија. Ја волим женско друштво, није то мување али има неку специфичну атмосферу која ми се свиђа. Mudro zboris Quote
Novaliis Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Mudro zboris Разумемо се брате 100%, хехе Quote
Mistress Burzum Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Sad sam htela da pitam u koliko sati ali me pretekoše. @eileen: Tako je! Quote
Grob Bez Dna Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Лепо је када су и девојке присутне, просто прија. Ја волим женско друштво, није то мување али има неку специфичну атмосферу која ми се свиђа. bas sam danas bio jedini muskarac u odeljenju...bese dojajno. Quote
Recommended Posts