Dead Man Walking Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Ko je onaj sa cvikerima, bradom i dugom kosom? Hoće li neko napisati ko je sve bio? Quote
jana03 Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 ajde neko nek napiše ko je ko na slikama pošto su neki prepoznati a neki ne Quote
Rle Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 ja sam ono sa nochalima kosom i bradom Quote
Bata Trokrilni Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Ja sam onaj... znate koji. Quote
Ајлин Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 ja sam ono sa nochalima kosom i bradom baš sam pomislila da mora da si ti ' tedo da pitam ko je vikernes pa shvatih da je rle 1000% Quote
Rle Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 baš sam pomislila da mora da si ti ' tedo da pitam ko je vikernes pa shvatih da je rle 1000% shta je vikernes , neshto kul poput kleke i stomaklije predpostavljam Quote
Генеральный Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 evo slika, lose su ispale jer je ipak to YuM Quote
ZmYchE Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Nisu vam bile zenske? Haha lele okup od 10 ljudi... ccc.. a toliki YuM! Quote
-Mare Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Nisu vam bile zenske? Haha lele okup od 10 ljudi... ccc.. a toliki YuM! Pa ti svrati sledeci put da popravis skor. Quote
Dark_Elf Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Nisu vam bile zenske? Haha lele okup od 10 ljudi... ccc.. a toliki YuM! E, a uvek su me oduševljavali ovakvi komentari. A što ti snajke (ili tipu) nisi došla da nas uveseliš i počastiš svojim prisustvom? Evo, ja nisam poveo (poneo) svoju žensku jer sam se nadao da ćeš ti da dođeš, pa tebe da muvam. Što se mene tiče i 10 ljudi je previše, ali kad vidiš koliko ljudi najavljuju danima dolazak i onda ispale (bez prethodnog objašnjenja) jasno ti bude da su to ljudi koji definitivno nemaju snage da stanu ispred svog "virtuelnog" Ja, iliti alter ega, i to je prilično žalosno. Meni je bilo super sa nas 13, a bilo bi mi super i da smo bili trojica. Quote
WIZARD OF GORE Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Dokle ste vi ostali na žurci? Je l' nam živ Teša? do pola pet živ je bre, što ne bi bio? Quote
Dark_Elf Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 do pola pet živ je bre, što ne bi bio? Pa pitam, pošto ga nema da se javlja. Verovatno još nije stigao kući. Nego... ono burence radi samo do 11, ili duže? Quote
José Luis Chilavert Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Nego... ono burence radi samo do 11, ili duže? Na vratima pise do 11 ( nedeljom ne rade ) , ali mi se cini da je jedan konobar rekao da je do 12 radno vreme . Quote
WIZARD OF GORE Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 radno vreme je do 23h, taj konobar što ti je to rekao je malko janpi a najveći je bedak što ne rade nedeljom Burence mi ko druga kuća Quote
Mr.Hate Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 E, a uvek su me oduševljavali ovakvi komentari. A što ti snajke (ili tipu) nisi došla da nas uveseliš i počastiš svojim prisustvom? Evo, ja nisam poveo (poneo) svoju žensku jer sam se nadao da ćeš ti da dođeš, pa tebe da muvam. Što se mene tiče i 10 ljudi je previše, ali kad vidiš koliko ljudi najavljuju danima dolazak i onda ispale (bez prethodnog objašnjenja) jasno ti bude da su to ljudi koji definitivno nemaju snage da stanu ispred svog "virtuelnog" Ja, iliti alter ega, i to je prilično žalosno. Meni je bilo super sa nas 13, a bilo bi mi super i da smo bili trojica. Kad bih ziveo u Beogradu pojavio bih se sigurno da se vidimo i upoznamo iako sam dosta stariji od svih vas.Rekao sam da mi odgovara kad je neki dobar old school koncert,tada sam obavezno tamo a ovako zbog posla i obaveza nema sanse.Jedino tokom Jula meseca kad ne radim ali sam tada obicno dekintiran... Bilo vam je jedno devojce ili mi se cini (malo su slike mutne) ili je to opet neki babyface omladinac sa bujnom kosom pa lici na zensko...Ko je sedeo u chelu stola? Quote
Sandman Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Super je bio okup."Zlatno burence" je pravi kvlt.Pretpostavljam da će se i ostali kafanski yumetal skupovi od sada odvijati tamo. Quote
-Mare Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Kad smo kod toga, kada je sledeci? Quote
Recommended Posts