Rob Swire Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 jel to ono kada sidjes sa zeleznickog mosta, pa ides niz pristaniste malo, pa se penjes u onu baraku gde bleje mladi grobari cesto, a kilo kisele i kilo belog zajedno oko 200 kinti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 ok, i dalje su osnovni preduslovi za kafanu/kafic: 1) da nema zivu muziku, i da ista nije preglasna 2) da bude OSVETLJENO! jebo mracna mesta, to je za diskoteke 3) da ima mesta 4) da radi bar do ponoci 5) da je pivo po nekim normalnim cenama, znaci do 100 6) i da je na po sata peske od centra grada Sve ostalo (dzubox, ultrajeftino pice, kul osoblje, lepa atmosfera) je plus ali ne i presudno, jer svaka rupa mora da prodje prvih 6 obaveznih stavki. Kornjaca ne ispunjava 3,5 , living room ne ispunjava 2,5 a mozda i 1 onaj mornar zvuci ok, al imam utisak da ce tamo da bude guzva rojal? mozda je rojal najbolje resenje, al ne znam koilko ima mesta? bridz pab - ista prica, samo i on ce verovatno biti prepun pri svemu ovom treba uzeti da ce vecina da dodje na okupljanje i izbleji pa zapali negde dalje jer je subota veche. naravno sigurno ce ostati neka ekipa koja ce da se zapije do sitnije' sati, al to ne racunam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Meni nije problem da ne bude dobro osvetljeno, štaviše volim kad je mračnije, ali mi smeta kad je zagušljivo od duvanskog dima. Ne samo zbog disanja, nego i zbog toga što mi posle celokupna odeća smrdi na duvan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 jel to ono kada sidjes sa zeleznickog mosta, pa ides niz pristaniste malo, pa se penjes u onu baraku gde bleje mladi grobari cesto, a kilo kisele i kilo belog zajedno oko 200 kinti? To je to otprilike Has i pice za male pare. Dakle, mimi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 ako tog dana imam kolokvijum iz matematike, dolazim 99% da se resetujem...Ako mi je kolokvijum sledeceg dana(30-og) onda drugi put Mada mislim da mi je kolokvijum kad i okupljanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 nego i zbog toga što mi posle celokupna odeća smrdi na duvan. Mrzim to. Pogotovo kad mi se smrad uvuce u jaknu. ako tog dana imam kolokvijum iz matematike, dolazim 99% da se resetujem...Ako mi je kolokvijum sledeceg dana(30-og) onda drugi put Mada mislim da mi je kolokvijum kad i okupljanje Reci im: Screw you guys, I'm going home. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Reci im: Screw you guys, I'm going home. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Meni je stvarno zao sto necu moci da dodjem na bilo kakvo okupljanje, u skorije vreme.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 E ovaj put ću da navratim, jer blagovremeno sam obavešten. Poneću 2l dedine šljivovice, da vidite šta je rakija ... domaća, uzavrela, južnjačka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Meni je stvarno zao sto necu moci da dodjem na bilo kakvo okupljanje, u skorije vreme.. Javi kad dodjes na redovno, pa cemo organizovati nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naragoth Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 E ovaj put ću da navratim, jer blagovremeno sam obavešten. Poneću 2l dedine šljivovice, da vidite šta je rakija ... domaća, uzavrela, južnjačka. Ohooo Ponesi bolje litru...da mozemo da setamo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 šljivka je OK, ali loza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Kafana "Mimi". Nema kvltnijeg mesta! Ko je bio, zna! To je to!!! Mi smo tamo našli prženu bubašvabu uz ćevape. Gazda Rade kvlt!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Poneću 2l dedine šljivovice, da vidite šta je rakija ... domaća, uzavrela, južnjačka. Tooo! To je to!!! Mi smo tamo našli prženu bubašvabu uz ćevape. Gazda Rade kvlt!!! Eto dobijas i extra prilog za dzabe. Sta ces vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted November 4, 2008 Author Report Share Posted November 4, 2008 E ovaj put ću da navratim, jer blagovremeno sam obavešten. Poneću 2l dedine šljivovice, da vidite šta je rakija ... domaća, uzavrela, južnjačka. Dabome, tako nam nece biti hladno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
#METALGOD Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 mozda bi mogli da rezervishemo gospodina Korchagina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Meni nije problem da ne bude dobro osvetljeno, štaviše volim kad je mračnije, ali mi smeta kad je zagušljivo od duvanskog dima. Ne samo zbog disanja, nego i zbog toga što mi posle celokupna odeća smrdi na duvan. MA kapiram to, ali bas da sedimo u total fucking darkness mi je glupo... Mislim nekako ne bi valjalo da se onako u intimno-atmosfericnom mraku zbunimo i povacarimo medjusobno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 MA kapiram to, ali bas da sedimo u total fucking darkness mi je glupo... Mislim nekako ne bi valjalo da se onako u intimno-atmosfericnom mraku zbunimo i povacarimo medjusobno Hahahaha... I dodatknu me za koleno... kad ono... Princ mi se smeši. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 rojal? mozda je rojal najbolje resenje, al ne znam koilko ima mesta? ako mislimo na isti rojal(ugao kralja petra i gospodar jevremove) tamo ima bas dooooooosta mesta(imaju u holu neke stolove, pa onda jednu veliku prostoriju, pa posle veliku zatvorenu bastu), i maksimalno su ljubazni, usluzni i tolerantni(npr. mojoj majci je kelner skuvao tursku kafu, iako je ne sluze jer je nemaju na meniju), a mislim i da su cene ok... za ovo sam siguran da ispunjava skoro sve uslove(osim cena, ne znam kolike su im cene, mada mislim da nisu velike)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted November 4, 2008 Author Report Share Posted November 4, 2008 Ortaku keva radi u Rojalu pa cu da vidim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 ja mislim da u toj srednjoj najvecoj prostoriji ima i neka mini-linija sa koje sam cuo da pici neki rokic(mada za ovo nisam siguran...) raspitajte se pa vidite.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Jel neko bio u kafani 6 i 400 u Ruzveltovoj??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Kultna kafana! Vama ne odgovara jer radi do 11pm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 To je to!!! Mi smo tamo našli prženu bubašvabu uz ćevape. Gazda Rade kvlt!!! jel i dalje postoji ona varijanta sa karaoke narodnjacima i vajrles mikrofonom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Nego jeste li vi skontali da nema Teše od poslednjeg skupa? Kad je pravo vreme da počnemo da brinemo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts