Zen Posted November 8, 2008 Author Report Posted November 8, 2008 ali daleko od toga da ja sada drkam na razbijaca. Ma hajde Tesho, malo zezanja na tvoj ili bilo ciji racun nije nista novo za ovaj forum... ma ko ga jebe.ko jebe sve.ko jebe ovaj forum ukljucujuci i mene Sweet. Quote
Теша Тешановић Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 ma naravno da malo sale na bilo ciji racun nije na odmet Quote
METAL Man Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 ma ko ga jebe.ko jebe sve.ko jebe ovaj forum ukljucujuci i mene volimo i mi tebe. Quote
Теша Тешановић Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 i samo da dodam da moj utisak sa skupa je pozitivan.svi mi dosta pozitivni ljudi.i usput princ ostavlja mnogo bolji utisak u stvarnosti nego na forumu Quote
Novaliis Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Pa ja kontam da su svi uzivo mnogo bolji. Preko neta svi mi imamo svoje fore, uzivo je skroz drugacije. Quote
Grobodan Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Ja sam mnogo zanimljiviji preko neta. Quote
Novaliis Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Ja sam mnogo zanimljiviji preko neta. I ja isto. Dosadan sam i ovako, i Bogu i Ocu, a tek uzivo..vrlo malo pricam i stidljiv sam. Quote
:matija Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 ^ Svaka ti cast, stvarno si majstor! Ja ne znam da li se razlikujem uzivo i preko neta, morace neko da proceni, posto do sad se nikad nisam upoznao sa osobom s kojom sam pre komunicirao preko neta, a ne uzivo. Quote
vudun Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 I ja isto. Dosadan sam i ovako, i Bogu i Ocu, a tek uzivo..vrlo malo pricam i stidljiv sam. Quote
Mistress Burzum Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 (edited) Mene uživo najčešće ne prepoznaju fizički Inače sam ista valjda. Pitajte donkey-a, on je jedini koji me je video makar i na par minuta. Edited November 8, 2008 by Mistress Burzum Quote
Sisus Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Ja sam isti k'o na netu. Imam par dobrih sisa i dupe. Quote
Теша Тешановић Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 i jos jedna stvar posto na sledecm skupu ce vec biti hladno vreme tako da necemo moci da cekamo vas sve po sat i po vremena gledajte ako mozete da svi dodjete na vreme Quote
Dark_Elf Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Ako bude varijanta da se dogovorimo ovde na temi da idemo u SKC ili neko drugo mesto, ja planiram da dođem direktno na to mesto, jer nemam nameru da ponovo stojim 2 sata čekajući Godoe. Zato je najbolje da se dogovorimo još ovde na temi oko konkretnog mesta okupljanja, jer je lakše čekati ostale ljude dok se prikupe u nekom kafiću ili kafanici, nego napolju stajati i smrzavati se zbog nečije neodgovornosti i nepoštovanja tuđeg vremena. Quote
Rle Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 shto bi neko chekao 2 sata ikoga , ko god da je to predlozio nije bio normalan svi zanju u koliko je onaj ko zakasni nije troo Quote
Теша Тешановић Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 sta je bilo ljudi ne pisete uopste nista na ovoj temi ko da vas skup ne zanima Quote
Guest Drkoslav Masturbatovski Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 el će biti devojaka? red je da se ovaj put razbije faggot monotonija. Quote
-Mare Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 Mene uživo najčešće ne prepoznaju fizički Inače sam ista valjda. Pitajte donkey-a, on je jedini koji me je video makar i na par minuta. Pitajte me, pitajte me!! Tako je, necete je prepoznati. sta je bilo ljudi ne pisete uopste nista na ovoj temi ko da vas skup ne zanima Ima jos vremena do 29og. Uzgred, video sam te juce na Platou, nisam mogao da stanem da se javim, zurio sam na predavanje. Quote
Теша Тешановић Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 ako hoces devojke lepo se picnes i odes do nekog fenseraj kluba i nafvatas neke kurve ali ti to neces da uradis vec zelis da na nekim kojekavim skupovima clanova nekog foruma da nadjes neku nesrecnicu.sta je sledece ces da krenete da idete po shahovskim klubovima i okupljanjima posmatraca ptica u potrazi za kurvama?gomila vas je zapela tu za to dali ce biti tamo nekih zenski.ma jebes sve to ideja je u osnovi da se mi sa ovog foruma nadjemo i odemo u neku kafanu. Quote
Guest Drkoslav Masturbatovski Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 ako hoces devojke lepo se picnes i odes do nekog fenseraj kluba i nafvatas neke kurve ali ti to neces da uradis vec zelis da na nekim kojekavim skupovima clanova nekog foruma da nadjes neku nesrecnicu.sta je sledece ces da krenete da idete po shahovskim klubovima i okupljanjima posmatraca ptica u potrazi za kurvama?gomila vas je zapela tu za to dali ce biti tamo nekih zenski.ma jebes sve to ideja je u osnovi da se mi sa ovog foruma nadjemo i odemo u neku kafanu. ah ne! ne bih želeo kurve nipošto, želim kolko tolko čestitu devojku. zato valjda i ne zalazim po fensi klubovima i splavovima. nije to za mene...a mogao bih ni kriv ni dužan nehotice popiti metak, od strane raskalašnih krimosa. ideja inače jeste dobra, bitno je drugarstvo. ali nije loše imati i drugarstvo sa pokojom metalkom za početak, ako ništa drugo. Quote
:matija Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 (edited) ^ <---- odnosi se na Tesin post. Edited November 15, 2008 by Angrist. Quote
Dark_Elf Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 Pitajte me, pitajte me!! I? Kakva je? Quote
-Mare Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 (edited) I? Kakva je? U, u, u! Kao prvo, nikada ne bi pogodio da se u ovome virtuelnome svetu predstavlja kao Mistress Burzum. Inace mi deluje kao skroz ok devojka, ali sta znam, pricao sam sa njom nepunih 3min, videcemo. Edited November 15, 2008 by black donkey Quote
Bata Trokrilni Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 ah ne! ne bih želeo kurve nipošto, želim kolko tolko čestitu devojku. zato valjda i ne zalazim po fensi klubovima i splavovima. nije to za mene...a mogao bih ni kriv ni dužan nehotice popiti metak, od strane raskalašnih krimosa. ideja inače jeste dobra, bitno je drugarstvo. ali nije loše imati i drugarstvo sa pokojom metalkom za početak, ako ništa drugo. +1 Quote
Recommended Posts