Zen Posted November 15, 2008 Author Report Posted November 15, 2008 Kad bismo ti i ja proveli mesec dana sami na pustom ostrvu, neminovno bi došlo do sexa, i to na dobrovoljnoj osnovi. Situacija u kojoj se ljudi nalaze je ta koja presudno utiče na njihovo ponašanje, a ne njihove lične preferencije. Misli o tome. :):) Mislicu o tome ako nekad zaglavim na pustom ostrvu sa bilo kim Quote
Dark_Elf Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 Kad bismo ti i ja proveli mesec dana sami na pustom ostrvu, neminovno bi došlo do sexa, i to na dobrovoljnoj osnovi. Situacija u kojoj se ljudi nalaze je ta koja presudno utiče na njihovo ponašanje, a ne njihove lične preferencije. Misli o tome. Čuj ovog - mesec dana. Da nije malo mnogo. Quote
Ајлин Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 Ma tripuješ se, veruj mi. Isto ti je to ko za posao. Ako se trudiš i tražiš ga, mnogo teže ćeš ga naći, a ovako ako iskuliraš, samo će da te pozovu. Tako i sa curama. Ja sam pre dvadesete imao taj trip "da tražim curu", a posle sam rekao "ma terajte se..." i odma našo devojku. Uglavnom, gledaj da ti cure u očima ne pročitaju nameru da bi ih samo kresnuo, nego kao šatro zapodeni razgovor, interesuj se šta rade (iako te ne zanima IČ), budi im ko najbolji drug, nasmej ih, pokaži im da si načitaniji i obrazovaniji od njih ( ) i td. I još jedna bitna stvar kad smuvaš neku. Žene vole da manipulišu i da menjaju ličnosti. Ako uspeju da te promene, nećeš im biti zanimljiv (jer si slab karakter)... ne ugađaj im više nego što moraš, a u svakom trenutku treba da si spreman da pokažeš "ko nosi pantalone u kući". Imaj kompromise, ali nemoj da dolaziš u situaciju (kao neki moji drugovi papučari) da ne smeš da odeš sa ortacima u kafanicu i da se uroljaš (kao što si redovno radio pre toga). Treba umeti lupiti šakom od sto, a istovremeno i verbalno poraziti. To je sve normalno jer one na taj način ispituju kako ćeš sutra da se pokažeš kao otac, jer ako nisi njih u stanju da ukrotiš, kako ćeš sutra da se boriš za dobrobit porodice. Hoćeš li imati snage i smelosti. Raskenjah se ja mnogo. aaaa, bravo elf! ovo je krajnje iskusno i zrelo. lepo, lepo. imam drugaricu koja je svog dragog kastrirala, vidiš meni to nikad neće biti jasno, ne da mu da izlazi sa ortacima. kako je to sick jbt skupljate se na dan republike na dan kad moj avatar slavi rođendan Quote
Теша Тешановић Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 ovaj jumetal je skup zagorelih drkadjija.samo vi nosite metal majce pustajte duge masne kovrdjave kose i nastavite da drkate na sve ono sto vam je izvan domasaja jer ste tako jadni. Quote
Grob Bez Dna Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 vidim, i ti imas dugu, masnu kosu... Quote
:matija Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Khm, khm. Nego ko dolazi sve na ovaj skup? Ja dolazim 99% Quote
Теша Тешановић Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 vidim, i ti imas dugu, masnu kosu... ne moja je uvek cista i nije bas toliko duga Quote
Dark_Elf Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 skupljate se na dan republike na dan kad moj avatar slavi rođendan Pa zar ti nećeš da dođeš i poneseš svoj avatar sa sobom? Elem ljudi, opet pitam, ima li ko ideju 'de će da sedimo? Quote
José Luis Chilavert Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Pa zar ti nećeš da dođeš i poneseš svoj avatar sa sobom? Elem ljudi, opet pitam, ima li ko ideju 'de će da sedimo? Trebali bi prvo da vidimo za koju varijantu je vise ljudi , posto ima nekih koji su protiv kafana , a i onih koji su protiv Livingroom/KST/... fazona , a tek posle toga da navodimo konkretne predloge . Quote
Dark_Elf Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 I meni je svejedno dal' će da bude kafanica ili neki klub, samo ajte da vidimo koji. Quote
José Luis Chilavert Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Trebali bi modovi da ubace poll kafana vs. mjetal , ali ne da se glasa ZA jednu od ovi opcija , nego ko NECE da ide u jedno od ova dva . To da traje nekih 7 dana , a posle , u zavisnosti od rezultata , da se daju konkretni predlozi . Quote
Dark_Elf Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Ko neće, bez njega se može. Ne mogu da verujem da neko odbije da ide na neko mesto, ako je većina već rešila da ide na to mesto. To onda jednostavno nije Ok. A za pool se slažem. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 (edited) Dolazim na ovo 90% A ovih preostalih 10% neizvesnosti ostavljam za scenario tipa ako svoj dolazak najavi manje od 5 ljudi Edited November 16, 2008 by Full_Metal_Yakuza Quote
:matija Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Meni je svejedno gde idemo, samo da nije neko mesto sa glasnom muzikom, gde ne moze da se prica. Quote
Bata Trokrilni Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Meni je bitno da ovoga puta Smorock dođe, nije to to bez nje. Treba mi neko da mi popravi raspoloženje i podigne - moral. Quote
WIZARD OF GORE Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 ako dođe Smorock - nema tu ništa od dizanja, samo spuštanje Quote
Grobodan Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Prince brate, nije ni cudo sto ne prcas nista kad si suptilan kao motorna testera. Quote
Bata Trokrilni Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Prince brate, nije ni cudo sto ne prcas nista kad si suptilan kao motorna testera. A, jesi li pomislio da je obrnuto? Da namerno neću da budem suptilan, jer nemam šta da izgubim, tj. ubeđen sam da je i tako i tako ne bih mogao prcati. Quote
Grobodan Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Hm, ne bih bas u to ulazio jer je ne poznajem, a ni tebe. Ovako onda ostavljas utisak ne bas kulturnog coveka (da se sto blaze izrazim). Bez uvrede, tvoja stvar na kraju krajeva. Quote
Bata Trokrilni Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Kultura nije jača strana velikog broja članova ovog foruma. Quote
Dark_Elf Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Obzirom da je Smorock jedina od moderatora koja se "cima" da organizuje ljude i otvara teme o tome, ne bi bilo zgoreg da joj se pokaže malo poštovanja. Najlakše je kritikovati i uništiti temu, a mi još nismo dogovorili ni mesto gde ćemo da idemo. Quote
Recommended Posts