23/16 Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Pesma je extra,posebno kraj,od "Go" pa nadalje. Quote
sleepless Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 ...taj deo je kao stvoren za SUTKU!!!... Quote
zak Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 http://www.machinehead1.com/diary.html ipak tesko da ce album izaci u avgustu... Quote
Natasha! Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 Odlične vesti. Jedva čekam! Da bude 50% kao prošli biće strava Quote
Lucio Holocausto Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Zadnji mi je dobar posto malo vuce na thrash [kazem MALO]... SLusao sam samo prvi i zadnji... ostale sam samo preleteo... Svidja mi se spot za Imperium... Quote
zak Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 pa dobro, prvi i poslednji su najbolji, drugi je blizu, treci i cetvrti su isto odlicni ali imaju puno nu metal uticaja... Quote
Natasha! Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 ali imaju puno nu metal uticaja... što uopšte nije loše, bar meni.... ok je Burn My Eyes jer je čist thrash ali ima MH odličnih pesmica tipa From This Day koje su po meni nu metal više. hoću da kažem da su im po meni izleti u nu metal bili prilično uspešni. što se mene tiče, mogu tako i da nastave.... Quote
zak Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 ko sto rekoh odlicni albumi, odlican bend koji je uspeo da se vremenom menja shodno trendovima u metalu ali da ipak uvek ima neki svoj zvuk, na razlicitim albumima se oseca thrash, nu metal, metalcore, ali nijedan (ma nijedna pesma) ne zvuci ni kao thrah, ni kao nu metal, ni kao metalcore album. osim superchargera, smatram da su svi albumi odlicni. supercharger ima neke vrh pesme, ali kao celina je slab, neke pesme su veoma slabe Quote
Natasha! Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Žarko, da li bi mogao molim te da kažeš koje pesme su "slabe" na Superchargeru? Živo me zanima, jer je to meni jedan od boljih albuma njihovi.... Quote
niking Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 slazem se, ali vecina ljudi koji vole MH ne vole taj album... neko me je na drugom forum bas napljuvao jer volim taj album... Quote
Natasha! Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 E pa upravo to mi i nije jasno Znam da ljudi koji baš baš vole MH ne gotive Supercharger ali ne znam zašto Mislim pesme kao što su: American high, All in your head, Blank generation, Crushing around you, Only the names, Kick you when you're down, White knuckle blackout i ostale po meni stvarno ne mogu da budu loše! A da ne spominjem balade tipa Deafening silence i sl. Ne mogu da izdvojim još neki album koji ima toliko hitova da kažem.... Quote
niking Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 jedna recenica koja sve objasnjava: previse "hip-hopa", tj NU Metal uticaja... American high, All in your head, Crashing around you, Hole In The Sky i Deafening Silence jesu prema mom misljenju mnogo dobre stvari.... i txtovi su extra... pogotovo prve dve... Recimo The Burning Red album ima dosta odlicnih pesama i poslednji... a na Superchargeru ima i najvise pesama, pa je logicno da ima i dobrih... mislim kod benda kao sto je MH, da se razumemo... ne uopsteno Quote
Lucio Holocausto Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Na Burning Red mi je extra ona stvar "The Blood. the Tears, The Sweet"... Text je odlican po meni... (mada je muzicki intro u tu pesmu pomalo los, ali je zato ostatak pesme odlican) Quote
zak Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 prvo, kad je MH u pitanju 'slab album' znaci generalno veoma dobar album dobre pesme sa superchargera (opet dobre za MH): Bulldozer, Crashing Around You, Only The Names, Trephination i Deafeing Silence, ostale pesme su ili previse muzicki svedene, ili su suvise trendy (imaju suvise klinacke textove, ili suvise tipicna nu metal muzcka resenja) da bi zvucale ozbiljno. supercharger overall ima mozda i najbolje textove ali textovi kao sto su American High i All In Your Head su realno Besides, ja razumem da se mnogima svidjaju pesme kao sto je White Knuckle Blackout, nije da se meni uopste ne svidjaju, ali takve pesme imaju jako malo neceg autenticnog u sebi, one su samo catchy i to je sve, a to nije neka umetnicka vrednost. Quote
niking Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 imaju suvise klinacke textove textovi kao sto su American High i All In Your Head su realno pa to i jeste najgotivnije! (meni) meni ne smetaju klinacki txtovi, cak su mi ponekad i xtra (slusam Avril, eeeeeeeeej! ) Quote
Natasha! Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 prvo, kad je MH u pitanju 'slab album' znaci generalno veoma dobar album UPRAVO TO! Iskreno se ne razumem u muzički kvalitet pesme, govorim iz svoje perspektive. Supercharger možda ima te pevljive nu pesmice, al meni je to i strava. Možda su komercijalne, ali ne vidim zašto reč "komercijala" ima negativnu konotaciju ovde. Što se textova tiče, kompletno se slažem da American High i All In Your Head imaju malo gluplje textove, al iskreno, koji bend ih nema...... Nikad neću prežaliti što nisam bila na koncertu ovde Quote
_Grotesque_ Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Evo, sa`cu ja da vam kazem! Supercharger je solidan album, ali je lose prosao u Americi (a kasnije i drugde) zbog jebene US propagande! Uzas! Eto, splet nesrecnih okolnisti je hteo da se bas nekoliko dana pre 11. septembra pojavi ovaj album i pesma "Crashing Around You" je bila povezivana sa teroristickim napadima na US, stoga i u javnosti veoooma ocrnjena kao i ceo album. Eto sta se desava kad politika mesa svoje ljigave prste u muziku! Pa, cak je Roadrunner otkazao ugovor sa MH posle ovog albuma. Jadno za "najdemokratskiju" drzavu na svetu, if you ask me.. No, posle ovog albuma su se vratili na mesto koje im sa pravom pripada. Eto, toliko o Superchargeru! Quote
GEORGE_SOAD Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Evo, sa`cu ja da vam kazem! Supercharger je solidan album, ali je lose prosao u Americi (a kasnije i drugde) zbog jebene US propagande! Uzas! Eto, splet nesrecnih okolnisti je hteo da se bas nekoliko dana pre 11. septembra pojavi ovaj album i pesma "Crashing Around You" je bila povezivana sa teroristickim napadima na US, stoga i u javnosti veoooma ocrnjena kao i ceo album. Eto sta se desava kad politika mesa svoje ljigave prste u muziku! Pa, cak je Roadrunner otkazao ugovor sa MH posle ovog albuma. Jadno za "najdemokratskiju" drzavu na svetu, if you ask me.. No, posle ovog albuma su se vratili na mesto koje im sa pravom pripada. Eto, toliko o Superchargeru! vidi se da si gledao ELEGIES Quote
zak Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 nije samo to, Supercharger se pojavio u vreme kad je rep metal vec bio na zalasku, ahrue luster, tadasnji gitarsta je bio nezadovoljan i zeleo da ode.... @natasha & niking i ja slusam te pesme, nemam nista protiv komercijale, ali ako gledamo umetnicku vrednost, ona je neuporedivo veca kod npr Imperiuma Quote
GEORGE_SOAD Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 i ja slusam te pesme, nemam nista protiv komercijale, ali ako gledamo umetnicku vrednost, ona je neuporedivo veca kod npr Imperiuma istina...i celog through the ashes of empires albuma Quote
niking Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 slazem se.... ali mi umetnicka vrednost nikad nije bila jaca strana... Quote
_Grotesque_ Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 vidi se da si gledao ELEGIES Ima se, moze se Ma, edukujem se pod stare dane. Quote
krchulj Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Ko ima taj Elegies (DivX, nemam gde da gledam DVD), da napravimo neku razmenu? Quote
Natasha! Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Haha, meni i dalje stoji DVD Zakov, a nemam DVD pa nikako da ga odgledam Quote
Recommended Posts