Jump to content

Recommended Posts

• 5 weeks later...
Posted
ali imaju puno nu metal uticaja...

što uopšte nije loše, bar meni.... icon_da.gif

ok je Burn My Eyes jer je čist thrash ali ima MH odličnih pesmica tipa From This Day koje su po meni nu metal više. hoću da kažem da su im po meni izleti u nu metal bili prilično uspešni. što se mene tiče, mogu tako i da nastave....

Posted

ko sto rekoh odlicni albumi, odlican bend koji je uspeo da se vremenom menja shodno trendovima u metalu ali da ipak uvek ima neki svoj zvuk, na razlicitim albumima se oseca thrash, nu metal, metalcore, ali nijedan (ma nijedna pesma) ne zvuci ni kao thrah, ni kao nu metal, ni kao metalcore album.

osim superchargera, smatram da su svi albumi odlicni. supercharger ima neke vrh pesme, ali kao celina je slab, neke pesme su veoma slabe

Posted

Žarko, da li bi mogao molim te da kažeš koje pesme su "slabe" na Superchargeru?

Živo me zanima, jer je to meni jedan od boljih albuma njihovi.... icon_da.gif

Posted
icon_da.gif slazem se, ali vecina ljudi koji vole MH ne vole taj album... neko me je na drugom forum bas napljuvao jer volim taj album...
Posted

E pa upravo to mi i nije jasno icon_da.gif

Znam da ljudi koji baš baš vole MH ne gotive Supercharger ali ne znam zašto icon_confused.gif

Mislim pesme kao što su: American high, All in your head, Blank generation, Crushing around you, Only the names, Kick you when you're down, White knuckle blackout i ostale po meni stvarno ne mogu da budu loše! A da ne spominjem balade tipa Deafening silence i sl. Ne mogu da izdvojim još neki album koji ima toliko hitova da kažem....

Posted

jedna recenica koja sve objasnjava: previse "hip-hopa", tj NU Metal uticaja... American high, All in your head, Crashing around you, Hole In The Sky i Deafening Silence jesu prema mom misljenju mnogo dobre stvari.... i txtovi su extra... pogotovo prve dve...

Recimo The Burning Red album ima dosta odlicnih pesama i poslednji... a na Superchargeru ima i najvise pesama, pa je logicno da ima i dobrih... mislim kod benda kao sto je MH, da se razumemo... ne uopsteno

Posted

prvo, kad je MH u pitanju 'slab album' znaci generalno veoma dobar album biggrin.gif

dobre pesme sa superchargera (opet dobre za MH): Bulldozer, Crashing Around You, Only The Names, Trephination i Deafeing Silence, ostale pesme su ili previse muzicki svedene, ili su suvise trendy (imaju suvise klinacke textove, ili suvise tipicna nu metal muzcka resenja) da bi zvucale ozbiljno. supercharger overall ima mozda i najbolje textove ali textovi kao sto su American High i All In Your Head su realno pukeface.gif Besides, ja razumem da se mnogima svidjaju pesme kao sto je White Knuckle Blackout, nije da se meni uopste ne svidjaju, ali takve pesme imaju jako malo neceg autenticnog u sebi, one su samo catchy i to je sve, a to nije neka umetnicka vrednost.

Posted
imaju suvise klinacke textove

textovi kao sto su American High i All In Your Head su realno

wub.gif

pa to i jeste najgotivnije! (meni)

meni ne smetaju klinacki txtovi, cak su mi ponekad i xtra (slusam Avril, eeeeeeeeej! biggrin.gif )

Posted

prvo, kad je MH u pitanju 'slab album' znaci generalno veoma dobar album  biggrin.gif

user posted imageuser posted image

UPRAVO TO!

Iskreno se ne razumem u muzički kvalitet pesme, govorim iz svoje perspektive. Supercharger možda ima te pevljive nu pesmice, al meni je to i strava. Možda su komercijalne, ali ne vidim zašto reč "komercijala" ima negativnu konotaciju ovde. Što se textova tiče, kompletno se slažem da American High i All In Your Head imaju malo gluplje textove, al iskreno, koji bend ih nema......

Nikad neću prežaliti što nisam bila na koncertu ovde user posted image

Posted

Evo, sa`cu ja da vam kazem! icon_mrgreen.gif

Supercharger je solidan album, ali je lose prosao u Americi (a kasnije i drugde) zbog jebene US propagande!

Uzas!

Eto, splet nesrecnih okolnisti je hteo da se bas nekoliko dana pre 11. septembra pojavi ovaj album i pesma "Crashing Around You" je bila povezivana sa teroristickim napadima na US, stoga i u javnosti veoooma ocrnjena kao i ceo album.

Eto sta se desava kad politika mesa svoje ljigave prste u muziku!

Pa, cak je Roadrunner otkazao ugovor sa MH posle ovog albuma.

Jadno za "najdemokratskiju" drzavu na svetu, if you ask me..

No, posle ovog albuma su se vratili na mesto koje im sa pravom pripada.

Eto, toliko o Superchargeru!

Posted
Evo, sa`cu ja da vam kazem! icon_mrgreen.gif

Supercharger je solidan album, ali je lose prosao u Americi (a kasnije i drugde) zbog jebene US propagande!

Uzas!

Eto, splet nesrecnih okolnisti je hteo da se bas nekoliko dana pre 11. septembra pojavi ovaj album i pesma "Crashing Around You" je bila povezivana sa teroristickim napadima na US, stoga i u javnosti veoooma ocrnjena kao i ceo album.

Eto sta se desava kad politika mesa svoje ljigave prste u muziku!

Pa, cak je Roadrunner otkazao ugovor sa MH posle ovog albuma.

Jadno za "najdemokratskiju" drzavu na svetu, if you ask me..

No, posle ovog albuma su se vratili na mesto koje im sa pravom pripada.

Eto, toliko o Superchargeru!

vidi se da si gledao ELEGIES biggrin.gif

Posted

nije samo to, Supercharger se pojavio u vreme kad je rep metal vec bio na zalasku, ahrue luster, tadasnji gitarsta je bio nezadovoljan i zeleo da ode....

@natasha & niking

i ja slusam te pesme, nemam nista protiv komercijale, ali ako gledamo umetnicku vrednost, ona je neuporedivo veca kod npr Imperiuma

Posted
i ja slusam te pesme, nemam nista protiv komercijale, ali ako gledamo umetnicku vrednost, ona je neuporedivo veca kod npr Imperiuma

istina...i celog through the ashes of empires albuma