Rüzgar /değişik/ Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Ovo je cover za MH cd? Nevermind, ako album bude slican Through The Ashes Of Empires bice i vise nego ok Quote
lemmy sixx Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Omot mi se ne svidja,kao doduse ni za jedan jedini MH album.No,to je nebitna stvar.Videcemo kakva ce biti zika. Quote
RNA Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Hm, ove grafike za omote obicno koriste doom i death bendovi. Mozda ce ovo biti i zanimljiv album... Quote
niking Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/The_Blackening sad mi se jos vise svidja... Quote
RNA Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Zanimljivo, mada obicno toliko dugacke pesme na kraju i ispadnu dosadne. Quote
niking Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 mmmmm... mozda si u pravu... videcemo, da ne serendam vise ovde... Quote
zak Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Sta bre utoliko gore?! I na prethodnom albumu ima par dugackih pesama i vrh su: Imperium, In The Presence Of My Enemies, Seasons Wither, sve pesme od po 7 minuta, a dobre su. Quote
RNA Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Jesu, ali ja Flinu nista ne verujem. On je majstor da upropasti stvari. Quote
(-1) Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 descend the shades of night , a ni days turn blue to gray nije kratka...5:25... ma bice do jaja...jos kad bi dosli ponovo... Quote
niking Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 ako bude stvarno kao TTAOM, ja skacem od srece... Quote
(-1) Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Jesu, ali ja Flinu nista ne verujem. On je majstor da upropasti stvari. ja verujem da mu nece dozvoliti da se ofarba i isplete kikice ponovo a flin je majstor i da ih popravi nakon toga tako da se ne treba preterano brinuti Quote
RNA Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Ja njemu nista ne verujem jos od vremena Forbidden Evil i Vio-lence. Ovaj drugi je u rekordno kratkom roku uspeo da upropasti. Iz prvog je na vreme otisao da bi se osetio njegov poguban uticaj. Quote
lemmy sixx Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Poguban uticaj?Pa on je sa Machine Head vise uradio nego sto su Forbidden i Vio-lence zajedno uradili u celoj karijeri.Objektivno. Quote
RNA Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 U smislu komercijalnosti i popularnosti apsolutno. U smislu kreativnosti i kvaliteta, Forbidden su samo na "Forbidden Evil" (da ostavimo sad "Twisted Into Form" po strani) uradili vise nego sto ce Flin sa Machine Head ikada uraditi sve sabrano zajedno! Quote
Feniks . Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Burn mu eyes je remek delo, mozete vi da pricate sta hocete. Imali su posle los period ali prvi album je fenomenalan! Quote
zak Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 U smislu komercijalnosti i popularnosti apsolutno. U smislu kreativnosti i kvaliteta, Forbidden su samo na "Forbidden Evil" (da ostavimo sad "Twisted Into Form" po strani) uradili vise nego sto ce Flin sa Machine Head ikada uraditi sve sabrano zajedno! Interesantno. Voleo bih da cujem taj album, po meni je Machine Head najkreativniji bend svog zanra. Ako si u mogucnosti da okacis taj album negde, ili da das link, to bi bilo lepo. Quote
niking Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 http://www.gigasize.com/get.php/226158/FFE.rar nisam skidao... matoro je suvise da bi mi se svidelo, a ni Flynn ne svira na njemu... Quote
RNA Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 (edited) Burn mu eyes je remek delo, mozete vi da pricate sta hocete. Imali su posle los period ali prvi album je fenomenalan! Uopste ne sporim, dobar je album, ali "Forbidden Evil" je jedan od najboljih albuma ikad izdatih u metalu! Mark my words! Slabo ja stojim sa linkovima, ja to na gramofon, pa iglom! Edited January 15, 2007 by RNA Quote
Karlo SE Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Burn mu eyes je remek delo, mozete vi da pricate sta hocete. Imali su posle los period ali prvi album je fenomenalan! Apsolutno je sjajan album, ali cu se opet sloziti sa Boskom oko Forbidden Evil-a, samo, i ja to na gramofon, al se ne bodem iglom, ja vise volim da smrkem . Salu na stranu, potrazite kerrazy torrents preko gugla i tamo cete verovatno naci "Forbidden Evil" i "Twisted info Form", skinite oba i uzivajte u vrhunskom thrash metalu. Quote
niking Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 ili sam ja okacio link? evo ga i Twisted: http://d.turboupload.com/de/110993/t0vroup3cq.html Quote
RNA Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Utiske na Forbidden temu. Zvrji jadna prazna. Quote
lemmy sixx Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 U smislu komercijalnosti i popularnosti apsolutno. U smislu kreativnosti i kvaliteta, Forbidden su samo na "Forbidden Evil" (da ostavimo sad "Twisted Into Form" po strani) uradili vise nego sto ce Flin sa Machine Head ikada uraditi sve sabrano zajedno! Nemogu se sloziti,posto su za mene Forbidden jedan prosecan thrash metal bend,koji je u vreme kada je bio aktuelan bio jedan od milion njima slicnih,dok je Machine Head sa "Burn My eyes" definitivno otvorio novo poglavlje u metal muzici.Sto se kreativnosti tice,mnogo gresis. Quote
Recommended Posts