23/16 Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Bilo je ok, ali je moglo biti i bolje. Quote
thrash forever Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Bilo je ok, ali je moglo biti i bolje. u redu, biće valjda bolje kad sladeći put dodju! Meni je zvuk bio najlosiji dio citave price. Descend The Shades of Night Robb je posvetio Dimme-u. Plakao sam na tu stvar. Sjecam se da je bio minut cutanja prije izvodjenja te pjesme,a par kretena su se nesto drali tamo. Doslo mi je bilo da ih potrazim. Anyway,mislim da imam slike sa koncerta negdje na mejlu,pa cu ih okaciti. okači okači!!! Quote
In The Flesh Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Evo slika,kvalitet nije nesto,ali opet dobro Njah ,mislio sam da su bolje. Quote
Chicken Little 420 Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 imam dvd sa tog koncerta.. Quote
lemmy sixx Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Da,da...sjajan je koncert bio.Zvuk bas i nije bio neki,ali sve u svemu odrali su.Sva sreca pa nisu mnogo smarali sa "Supercharger",ako se dobro secam samo su "Bulldozer" svirali,sto ajd' jos i nije toliko losa pesma. Quote
In The Flesh Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 imam dvd sa tog koncerta.. Link??? Ono...molim te?? Quote
Chicken Little 420 Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 znas kako, ne znam da li ima da se skine negde sa neta. secam se da sam cekao 2 godine kako bih ga nabavio jer jer lik koji ga je snimao bio, ono, pametan i nije hteo ni za zivu glavu da ga da, nego ga je menjao (iskljucivo) za neke jebene koncerte od vatrenog poljubca. na kraju ni sam ne znam kako sam ga dobio.. Quote
In The Flesh Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Priznaj da si mu dao svoju kolekciju Vatrenog Poljupca Quote
thrash forever Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 imam dvd sa tog koncerta.. auuu a kako bi se došlo do tog dvd-a? Quote
Tyler Durden Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 MACHINE HEAD BASISTA 'Vako.....ja i drugari smo resili da napravimo radi ljubavi prema istom neki Machine Head tribute bend, cisto jer volimo i postujemo taj bend. Fali nam jos basista. Tako da ako ste voljni da se prikljucite jednom takvom bendu, da npravimo par svirki i dobor se zezamo, javite se. Pozdrav Quote
*Nameless* Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 MACHINE HEAD BASISTA 'Vako.....ja i drugari smo resili da napravimo radi ljubavi prema istom neki Machine Head tribute bend, cisto jer volimo i postujemo taj bend. Fali nam jos basista. Tako da ako ste voljni da se prikljucite jednom takvom bendu, da npravimo par svirki i dobor se zezamo, javite se. Pozdrav Dodjite u Zagreb lol... :) Mislim da nigdje nema vise fanova MH-a nego tu. Ako nije, uz Metallicu i najpopularniji bend medju vecinom metal populacije grada... Dva prijatelja cak imaju i MH tetovaze (meni osobno bezveze radit, al ono, oni to vole pa je ok...). Quote
Amphitritê Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Napokon... Hoće li neko da ih dovede u Bg ili od toga nema ništa? Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 Gledah ih na nova rocku.Ljudi su fenomenalni :worship: Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 (edited) evo intra sa certa http://www.youtube.com/watch?v=pJDHwmm8jLI Evo i imperiuma i hallowed be the name Edited June 24, 2009 by Zrakomlat Quote
thrash forever Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 ma jedan od naj bendova lajv. odvratan prostor na sajmu a svirka i posećenost odlična. oćemo opet. kad već više ne postoji vajolens. Quote
Ranis Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 . odvratan prostor na sajmu a svirka i posećenost odlična. oćemo opet. meni je odvratan taj koncert bio...oni su bili skenjani zbog dimea...pa su preneli tu negativnu energiju na masu... oko mene jedno 5 tucha bilo.. Quote
In The Flesh Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 U 3 od njih je ucestvovao moj brat. Jednom sa Medom a dvaput sa nekim likom. Inace,to su momku jedine tuce u zivotu,ali je bila takva noc Rekao mi je tek poslije koncerta,ja sam bio previse zauzet šutkom i traženjem jakne po podu. Na kraju sam je nasao pored bine na gomili drugih izgubljenih stvari. Quote
Ranis Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 ...ti si svoju makar nashao...meni je neko ispustio pola litre krvi na rukav...posle toga, vishe nije bila za noshenje Quote
Lord Iffy Boatrace Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 U 3 od njih je ucestvovao moj brat. Jednom sa Medom a dvaput sa nekim likom. Inace,to su momku jedine tuce u zivotu,ali je bila takva noc Rekao mi je tek poslije koncerta,ja sam bio previse zauzet šutkom i traženjem jakne po podu. Na kraju sam je nasao pored bine na gomili drugih izgubljenih stvari. Hahah koncert sa najvise tuca ubedljivo,moj brat se pobio takodje dva puta sa nekim likom i moj bivsi najbolji ortak jedanput !Znaci bolest Quote
In The Flesh Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 (edited) U 3 od njih je ucestvovao moj brat. Jednom sa Medom a dvaput sa nekim likom. Inace,to su momku jedine tuce u zivotu,ali je bila takva noc Rekao mi je tek poslije koncerta,ja sam bio previse zauzet šutkom i traženjem jakne po podu. Na kraju sam je nasao pored bine na gomili drugih izgubljenih stvari. Hahah koncert sa najvise tuca ubedljivo,moj brat se pobio takodje dva puta sa nekim likom i moj bivsi najbolji ortak jedanput !Znaci bolest Slucajnost?..I don't think so.. Khm...znaci,moj brat je utukao tvog 2 puta! Ili to ,ili smo ja i ti ista osoba. ...ti si svoju makar nashao...meni je neko ispustio pola litre krvi na rukav...posle toga, vishe nije bila za noshenje Zahvali se BruceBruce-ovom bratu na tome. To je njegova krv A sto se moje jakne tice,bila je sva izgazena,ali posto je bio decembar,posluzila je i takva. Edited June 29, 2009 by Just Like a Timepiece Quote
Ranis Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 moguce da su to bila njih dvojica...secam se da je jedan bio sam i dobio batine dva puta...bio je jako pijan i smarao sve okolo..taman smo mi hteli da ga nabodemo...pa je uletela ta druga ekipa i razbila ga ko pichku..2x Quote
Lord Iffy Boatrace Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 (edited) Slucajnost?..I don't think so.. Khm...znaci,moj brat je utukao tvog 2 puta! Ili to ,ili smo ja i ti ista osoba. Zahvali se BruceBruce-ovom bratu na tome. To je njegova krv A sto se moje jakne tice,bila je sva izgazena,ali posto je bio decembar,posluzila je i takva. ne bih rekao,ova dvojica su bili neki pikavci,nema ih metar i zilet(od kojih smo jednog cak i videli kasnije na nekoj svirci i chatovali o tom dogadjaju ,inace od nas niko nije krvario,nit je neko bio pijan,znam samo da smo ih dobro ugazili! 111 Edited July 3, 2009 by BruceBruce Quote
Recommended Posts