Lord Iffy Boatrace Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 ajd - i da ti se ne dopada ne bi priznao. Zasto?Nisam bas fanboy Machine Head-a ali kad mi nesto legne na prvu loptu moze samo vise da mi se svidi,nikako manje. Quote
23/16 Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Jedina slabiji momenat je poslednja pesma i to ne zbog pominjane dečurlije (skroz mi je to kul), već mi uši para bezmalo manowar refren. Glupa pesma, jos gluplji tekst. Ostatak je manje vise dobar. Nije to Burn My Eyes kvalitet(sve je nekako usiljeno, pretenciozno), ali je dovoljno dobro. Quote
krchulj Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 stvarno, jbt, ima gomila tih manowar momenata... machine head i manowar, kuda ide ovaj svet!? Quote
ZheX Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Konacno kad mi je lepo slegao album, mogu da kazem da je odlican. Prvi utisak mi je bio dobar, ali nista previse. Sad sto ga vise slusam, vise mi se svidja. Pominjano je vec da zvuci kao spoj prethodna dva: struktura pesama i ludacko sviranje kao na Blackening-u, i melodicnost kao na TTAOE. Od prethodnog mi je bolji, ali nije od TTAOE. Nije najbolji njihov album ali ulazi u top 3 sigurno. Favoriti: Locust, This Is The End, Darkness Within. Najslabija pesma: Who We Are, zbog decurlije, i generalno mi je dosadnija od ostalih, dobro sto je zadnja. Ocena: 8/10 Quote
I'm Calmer Than You Are Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Prodajem "Unto the locust", skroz nov, neslusan. Imam i limited digi sa bonus DVD-em (1200 din) i regularno izdanje (800 din). Ono je malo jeftinije zbog malcice napukle prednje plastike na jednom mestu, ocigledno je bilo malo truckanja u transportu, ali je disk takodje potpuno nov, danas stigao. Quote
Chicken Little 420 Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 ja sam zainteresovan za digi. poslah ti sms. Quote
I'm Calmer Than You Are Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 Nije mi stigao taj SMS. Na koji si broj slao? Nebitno, probaj ponovo na neki od ova dva broja: 064/204-1119 065/255-2540 Vrlo bitna stvar - nadam se da si iz BG-a. Ne saljem pouzecem, sorry. Quote
I'm Calmer Than You Are Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 Otisao digi... Quote
satanicmaster Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 Dobar je, nije najbolji, al i ovakav kakav je nije neko djubre od numetal-a. Quote
kuruz Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 Šo, ako nabaviš novi Mastodon, odmah da mi se javiš. ( Quote
I'm Calmer Than You Are Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 Vec sam nabavio i digi i jewelcase, eno ih kuci, neotpakovani. Samo mi je nesto zao da se odvajam od njih... Razmislicu malo pa ti mozda i prdam jewelcase. Koliko bi dao? Quote
Footog Qpoos Posted September 25, 2011 Report Posted September 25, 2011 citao sam na onoj metalskoj enciklopediji rivjuove...jebote,pa ono tamo sve sami retardi pisu...burn my eyes ocrnili k'o da je nesto najgrdje ikada,veze oni nemaju... Quote
23/16 Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 I ja sam gledao pre par dana . Quote
Chicken Little 420 Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 kupljen digipak, samo nikako da stigne do mene. reklama za novi album, vidi se malo novi spot.. http://www.youtube.com/watch?v=puyWs15KWuo Quote
Lou Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 Solidan. Lepo izgledaju ove oslikane gitare. Quote
Lou Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Neko iz publike je Fila iskusno zabo cipelom za vreme svirke. 3:35 http://www.youtube.com/watch?v=Lc2h2LaFVok#! Quote
lemmy sixx Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Nikada mi nece biti jasno zasto to ljudi rade.Koliki retard moras biti za tako nesto. 1 Quote
I'm Calmer Than You Are Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 MACHINE HEAD ALBUMI POVOLJNO! Disk iz uvoza,potpuno nov, u celofanu. Radi se o sniženoj ceni, u koju su čak i uključeni ipoštanski troškovi, pored mogućnosti plaćanja karticama postoji i opcijapouzeća. Samo poručite disk i kurir City Express-a ga već sledećeg dana donosina vaš kućni prag (govorimo o teritoriji cele Srbije). Disk se plaća njemu, tekkada ga budete držali u rukama. Ovo je ponuda kakva do sada nije postojala u Srbiji! 2 Quote
Flash Gordon Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Nikada mi nece biti jasno zasto to ljudi rade.Koliki retard moras biti za tako nesto. + 1 Quote
Chicken Little 420 Posted February 14, 2012 Report Posted February 14, 2012 eeee, pa gleda se opet. Organizatori "Jelen live" najavili su da će, pored bendova Metallica i Gojira, na Ušću nastupiti i Machine Head, jedan od pionirskih bendova u novom talasu američkog hevimetala. Quote
Јарослав Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Морам и овде: http://www.vesti011.com/2012/02/koncert-satanista-na-uscu/ Quote
Recommended Posts