Helle Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 (edited) Elly thrasherka Tek si sad provalio! *I da,slucHajno sam otkrila za njih-jako mi se svidjeo ''Ten Ton Hammer'' spot,uh' nije mi puno trebalo da ih zavolim! ODLICNI SU! A Robert je za jep jep... Edited April 19, 2005 by Hellenoranotos Quote
Lhabia Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 E,pa ne moze!Cika Robb je samo MOJ!!! Quote
Lhabia Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 E,da...evo,pronadjoh neki testic o MH-u,pa ko hoce,neka radi...simpatican je!!! Machine Head test<-----------klik odje! Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 u u dobio sam 108% !! koji je max, kolko si ti dobila? Quote
Lhabia Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 (edited) Ha,ha.ha...bolja sam od tebe..ili ti najbolja - 122%,tj.max score!!! Sha nijesi znao...ili pogresio, a mislio da je tacan odgovor? P.S.Jel mi je avatar slican? Edited April 19, 2005 by Lhabia Quote
Helle Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 E,pa ne moze!Cika Robb je samo MOJ!!! Ne izazivaj me-e te lupim s ''ten tone HAMMER-om'' po toj glavi! Nema frke ba' slobodno! Zivi bili thrasH dugo slusHali! Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Ha,ha.ha...bolja sam od tebe..ili ti najbolja - 122%,tj.max score!!! Sha nijesi znao...ili pogresio, a mislio da je tacan odgovor? P.S.Jel mi je avatar slican? slican CHEMU? (mislim da je ovo odgovor) pa ne verujem da sam ishta pogresio samo sto za razliku od tebe, na pitanje "why do you like MH" nisam odgovorio sa "because Robb is so cute" ma nesto si mi namestila... ima da poredimo rezultate! Quote
Lhabia Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 slican CHEMU? (mislim da je ovo odgovor) pa ne verujem da sam ishta pogresio samo sto za razliku od tebe, na pitanje "why do you like MH" nisam odgovorio sa "because Robb is so cute" ma nesto si mi namestila... ima da poredimo rezultate! Joj,bre,Kosta,nikad se neces promeniti Pozdrav! Quote
zak Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 ja sam imao 103% ali ne znam sta sam pogresio, jedino nisam znao odakle su... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 pa kako to!..... pa to je ono najvaznije!!! eh.. e mozda sam se zajebo za 'favourite Pantera song' jer sam zaokruzio 'This love'...? ajde Marina ti si namestila taj test... Quote
Lhabia Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 Namestila....hahahaha Koliko znam jeste "This Love"...sam Robb to rece u onom audio intervjuju ...nesto "Toazted".... Inace,sajt je nesto sjeban,tako da moguce da nesto zajeb@va! E,da...jos nesto...nadam se da niste zaokruzili da su turneju zavrsili kod nas...vec u Grckoj!Mozda vas to zeki.... Quote
zak Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 pa kako to!..... pa to je ono najvaznije!!! eh.. e mozda sam se zajebo za 'favourite Pantera song' jer sam zaokruzio 'This love'...? ajde Marina ti si namestila taj test... dobro... aj sad mi reci, posto stvarno ne znam... ja sam uvek mislio da su oni iz san franciska... to i ono u koliko je bendova robb svirao pre MH su jedina za koja nisam siguran btw u onom intervjuu sto si mi dao se lepo vidi koliko je robb cool i downtoearth guy, najjache je ono: 'ja i dalje imam bendove na koje se ugledam, sta kao kad postanes poznat onda se vise ne ugledas na druge bendove, pa to samo ako si neverovatno pun sebe hehe tako nekako seasons wither je Quote
[retardus] Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Evo za sve fanove, pogotovu za Elly ... 30min video interview sa Robertom Flynn-om. !!! OVDE !!! E sad jbg, file je 126.90MB pa ko nema brzhu konekciju jbg Lik koji ga interview-ise je malo tanak sa engleski rechnikom ali mozhe da se pogleda. Quote
dr NIK@ Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Pa,ne mogu biti bolji...mogu izdavati sve bolje albume,ali biti bolji bend i nemogu.Ali nije im ni potrebno... Pa i mislio sam na bolji album Quote
dr NIK@ Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 E,pa ne moze!Cika Robb je samo MOJ!!! Uze mi rec iz usta... Quote
dr NIK@ Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 ' date='25. 4. 2005, 05:19'] Evo za sve fanove, pogotovu za Elly ... 30min video interview sa Robertom Flynn-om. !!! OVDE !!! E sad jbg, file je 126.90MB pa ko nema brzhu konekciju jbg Lik koji ga interview-ise je malo tanak sa engleski rechnikom ali mozhe da se pogleda. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu od kad ja to imam.......... Quote
dr NIK@ Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Joj kakva je on sracica.....ufufuffff.... Quote
Lhabia Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Joj kakva je on sracica.....ufufuffff.... Sta je on...Sratjica??? Whatever....cute picture No,ipak,ovaj avatar je sladji!!! Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 dobro... aj sad mi reci, posto stvarno ne znam... ja sam uvek mislio da su oni iz san franciska... to i ono u koliko je bendova robb svirao pre MH su jedina za koja nisam siguran pa nisu, nego iz Oaklanda. a to za ex bendove- vidis isto nisam siguran, ja znam za Forbidden i Vio-lence... verovatno sam se tu zajebo @Lhabia - da da Grcka, znam @Nik@nyt - what the fuck is 'sracica' ?? Quote
dr NIK@ Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 "SRACICA" je grska u kucanju....samo neznam kako mi je uspelo... kao da sam namerno hteo ......... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 btw jel citao neko u ovom prvom domacem izdanju metal hammera clanak o MH-u? jebote kakve su oni gluposti radili ono ne da je idiotski nego.... ali zato.. 'brate! nauci da govoris jezikom grupe MH' totalno Bravo/Cool Girl momenat!!! Quote
dr NIK@ Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Daj neki detalj...sta su to oni radili, i o kakvom to MH jeziku pricas??? Quote
Lhabia Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 pa nisu, nego iz Oaklanda. a to za ex bendove- vidis isto nisam siguran, ja znam za Forbidden i Vio-lence... verovatno sam se tu zajebo @Lhabia - da da Grcka, znam @Nik@nyt - what the fuck is 'sracica' ?? Kosto,covece,pricaj!!! Od kad mi to imamo Mjetal hemer? Gde se moz kupit??? Inace,verovatno se nigde nisi zeznuo...stvarno je sajt sjeban! Ja sam to radila odavno...pa sam se tek skoro setila da stavim test ovde.... I da,svirao je u ove 2 grupe... Quote
[retardus] Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Od kad mi to imamo Mjetal hemer? Gde se moz kupit??? Skoro izashao prvi broj... evo tema http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=21503 Quote
Recommended Posts