Vuk Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 eeeeeeee to sam i ja mislio - da ih upoznam.. ali ocesh q**tz kad ima josh 15000 ljudi koji oce to isto, a ostalih 40000 bi "moooozda" mogli to isto... polomi noge chylliju na certu reci mu da sam smrshao 5 kila i da ne mozemo vishe da se pozdravljamo "onako" - sira na leba.. Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 polomi noge chylliju na certu reci mu da sam smrshao 5 kila i da ne mozemo vishe da se pozdravljamo "onako" - sira na leba.. nemoj da seresh!!! Pa sta je ne hrane te tamo u franciji?? steta dodushe zbog pozdrava Quote
Vuk Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 ma zezam se, isti sam, samo lakshi... nerviram se zbog toga... morate da budete bolji od jebene publike iz zagreba, poshto ce prvo tamo proci... obavezno!! Quote
Lhabia Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 ma zezam se, isti sam, samo lakshi... nerviram se zbog toga... morate da budete bolji od jebene publike iz zagreba, poshto ce prvo tamo proci... obavezno!! Nemo se brines!!! Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 te stvari se podrazumevaju..... BG RULEZ!! (to ce reci Machinci) Quote
lemmy sixx Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 ako nekog zanima setlista evo sta sam nasao na netu sa prethodnih koncerata u okviru ove turneje: sa BME Davidian, Old i Block sa TMTC Ten Ton Hammer i Take My Scars sa TBR The Blood The Sweat The Beers sa SC Bulldozer sa TTAOE Imeprium, Day Turn Blue To Gray i Descend The Shades Of Night + sviraju obrade tipa Roots Bloody Roots, onda razne obrade Panetere, Slayera itd Otvaraju uvek sa Imperiumom zatvaraju sa Blockom Koliko sam primetio vrlo malo menjaju setelist, tipa ubace Burning Red nekad ili neku novu obradu tako da ce verovatno slicno biti i kod nas... Sjajna setlista!!!Kad bi tu ubacili jos i "A thousand lies" sa BME...ali dobro...predvidljivo. U svakom slucaju,vidimo se 09.dec. Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 Sjajna setlista!!!Kad bi tu ubacili jos i "A thousand lies" sa BME...ali dobro...predvidljivo. uuuuuu ili "A nation on fire"...!!! i ako ne budu svirali "I'm your God now" nekoga cu da ubijem .. anyway nadam se da ce svirati vise pesama od tiih 10-ak navedenih... Quote
lemmy sixx Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 Pa dobro,voleo bih ja cuti i "Blood for blood" i "Death church" i "Spine" sa TMTC...ali mala je verovatnoca da ce to svirati.Ja cu se zadovoljiti sa postojecom setlistom i provesti se do bola. Quote
[retardus] Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 I'm YOUR GOD NOW ! I'm YOUR GOD NOW !!!!! moraju obavezno Quote
Lhabia Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 (edited) A hatred burns inside me Emotion out of hand But I've the will to focus this Survive, contrive, command From pain come a courage The strength from injustice The rage to overcome it all An open mind With a closed fist It hardens me, the things I see But I won't break, it gives me strength So drink up, so shoot in 'Cause I'll make this feeling end I built you this narcotic shell I crucifies you in your hell Your life not yours, you're just my slave I am your messiah of pain And time has come to Time has come to, time has come to There is no time to pray you hate my life because you see my strife could never understand or try it makes me mad because it makes me sad but i don't care why i gotta rise, i'm sick of your lies and i won't be your scapegoat now ain't gonna bend and won't 'til the end understalnd on my word i vow it comes in spades from a life of pain i don't care 'cause i don't give a fuck it tears a path right through me drain me of my power suck me of my strength strip me of my will to live my soul you desecrate When I feel it Come falling I turn you away I'm fucking sick of you and all that shit you're pulling Your fuckin' attitude had better go on I know that I'm dreaming, but in this dream I go in go through it, and end it And though I'd never do it I'm killing you, hand on the trigger - pull it Your final thought'll be a bullet in your fuckin' head Trephination trephination This enemy inside of me I'm now killing to make me free. I'll make your world come crashing around you Smash down around you I'll let you see why cannot hide from me Because I am you I see the walls around me fall around me And everything's alright I see the god amoung me fall amoung me And everything's beside I see the walls around you, tie and bound you Drown cos you're so cold.. Cold.. Cold.. Colder and colder Just hold onto me I try to fill the silence up but now it's back again It's empty like a suicide this pain inside See the pain in my eyes see the scars deep inside My God, I'm down in this hole again With the laughter I smile with the tears that I cry Keep going down this road called life Don't need your sympathy I just want for this silence to stop killing me..... Edited November 18, 2004 by Lhabia Quote
zak Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 (edited) Not just words we'll show you so! Edited November 18, 2004 by zak Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 DAMN RIGHT!!! e Lhabia pokushavas da me fasciniras time sto si ucila textove ili i dalje prepisujes?? .. see ya later #2 I WAS BORN OF TENSION ANGER CAME FROM FRUSTRATION I CAN'T BACK DOWN FROM AGRESSION SOME HARD KNOCKS TAUGHT ME THIS LESSON Quote
Lhabia Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 (edited) DAMN RIGHT!!! e Lhabia pokushavas da me fasciniras time sto si ucila textove ili i dalje prepisujes?? .. see ya later #2 I WAS BORN OF TENSION ANGER CAME FROM FRUSTRATION I CAN'T BACK DOWN FROM AGRESSION SOME HARD KNOCKS TAUGHT ME THIS LESSON Minja,sreco,opusti se malo!Nemoj ovo da shvatas tako preozbiljno... Prvi na listi koje bi trebalo da fasciniram jesu svakako moji profesori...kad izadjem na ispit u junu! So,ako treba nekoga da fasciniram,radila bih to na potpuniji i bolji nacin...meni svojstven SEE YA,COVECE... Edited November 19, 2004 by Lhabia Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 Prvi na listi koje bi trebalo da fasciniram jesu svakako moji profesori...kad izadjem na ispit u junu! So,ako treba nekoga da fasciniram,radila bih to na potpuniji i bolji nacin...meni svojstven SEE YA,COVECE... Hehehe ... welcome to the House of Pain FF P.S. go easy on the signature Quote
Vuk Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 stvarno preterujete.. ali valjda ce vas proci par nedelja posle certa - ovo je euforija Quote
zak Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 sta mislite, oce biti bar 2000 ljudi? Quote
Vuk Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 ti si chovek lood pa za soulfly je bilo 5000 pre dve godine... ovde mora bar 15000!!!! kakva li ce to shotka biti za the blood, the sweat, the tears! Quote
Chicken Little 420 Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 Za Soulfly je prema zvanicnim podacima bilo do 4 hiljade ljudi a toliko je karata pusteno i za Machine Head. Informacija je iz Stars Musica. Nema veze, bice strava!!!!!! Quote
Vuk Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 TAKO MALO LJUDOVA??? ja sam razocharan Quote
lemmy sixx Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 ovde mora bar 15000!!!! Ne lupetaj gluposti. Nadam se da ce sto manje pesama svirati sa "The burning red" i pogotovo sa "Supercgarger". Quote
Vuk Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 jebiga kad vishe nisam u bg-u ali me chudi da se tako malo karata bacilo u prodaju i da ce tako malo ljudi biti za madafakin MACHINE HEAD!!! Quote
vudun Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 TAKO MALO LJUDOVA??? ja sam razocharan Pa jebiga, kad je kod nas sada bila gomila svirki (ove godine). Vazno je, ipak, da smo se vratili na muyicku kartu Evrope. Quote
Lhabia Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 Hehehe ... welcome to the House of Pain FF P.S. go easy on the signature Ma,sta ti tu meni... Bas je divan signature....uh,cika Robb! Mozes sve (pa,i ne bas! ),ali ne diraj me u potpis P.S.Ma ,ima bar 10000 ljudi da dodje!Nisu organizatori bez razloga odlucili da MH odrzi koncert na sajmu!!! Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 jebiga kad vishe nisam u bg-u ali me chudi da se tako malo karata bacilo u prodaju i da ce tako malo ljudi biti za madafakin MACHINE HEAD!!! Jebiga ne znam koliko ljudi kod nas slusha MH ali ako se radi o tako malim ciframa.... sramota.. Srbi .. uvek izigravamo da znamo najbolje Quote
Jaymz Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 ma samo da cujem krik publike LET FREEDOM RING WITH THE SHOTGUN BLAST i meni dovoljno Quote
Recommended Posts