dr NIK@ Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 pa jeste da nemaju bas mnogo zajednickog, ali ja se bas secam da sam jednog dana, par nedelja pred izlazak tog chimaira-inog albuma, na roadrunner-ovom sajtu video natpis nesto u fazonu "Birth Of New Wave Of American Heavy Metal" uz koji je isla prica od tada predstojecem albumu chimaira-e... tako da.... Quote
lemmy sixx Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Neznam cemu poredjenja MH sa Chimairom i Killswitch...jako se razlikuju. Quote
GEORGE_SOAD Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 ROB FLYNN IS THE KING OF METAL,IMA LI NEKO BRE SNIMAK IZ BG-A!!!! Quote
dr NIK@ Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 pre dva dana sam sa neta skinuo neki koncert machine head-a iz ´93-e traje 50 minuta i od onoga sto sam cuo, sve pesme su bile sa prvog albuma.... u ovom slucaju, najverovatnije sa nekog demo-a ili tako nesto... Quote
lemmy sixx Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 pre dva dana sam sa neta skinuo neki koncert machine head-a iz ´93-e traje 50 minuta i od onoga sto sam cuo, sve pesme su bile sa prvog albuma.... u ovom slucaju, najverovatnije sa nekog demo-a ili tako nesto... Uh,to bi valjalo posedovati. Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 pre dva dana sam sa neta skinuo neki koncert machine head-a iz ´93-e traje 50 minuta i od onoga sto sam cuo, sve pesme su bile sa prvog albuma.... u ovom slucaju, najverovatnije sa nekog demo-a ili tako nesto... uuuu nikola.. dobro ide net u Spaniji ha? kad se vratis ima da te opeljesim Quote
dr NIK@ Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 a ne da bi tek radio da nije bilo sankcija prema kompjuteru sa koga sam skidao sve stvari.... u svakom slucaju, i ovo je nesto... Quote
(-1) Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 jos 14 dana do dvd-ja........... ma doci ce kod nas original, doci ce sigurno naravno da ce doci, kad izdaju za roadrunner. jedva cekam da vidim na sta lici... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 dvd je izasao koliko znam.. aj sad da vidimo ko prvi nabavi pa svi na njega Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 ja sam tek sad nabavio rock am ring iz 2003. gotivan cert.. ha kul momenat na 10t hammer kad kaze "i can't stand or take another day my friend i could use a drink or two" Quote
zak Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 btw DVD jos nije izasao, izlazi 11. oktobra, opet se izvinjavaju i tvrde da ce se to odraziti na kvalitet DVD-ja veoma povoljno jebote kolko su ga odlagali, trebalo bi da bude najbolji DVD ikad Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 taj fazon! za nadati se je Quote
zak Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 paaaa...izadje li? izadje. sad cekamo da dodje do nas @pony pa i nije cist thrash, i nije na svim albumima, pricalo se o tome na ovoj temi vec... Quote
zak Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 ljudi, checkirajte ovo out In just its first week of release, Machine Head's new DVD "Elegies" bullied its way into the U.S. Top 20 as well as the Top 10 in major international markets around the world! Sandwiched between major commercial acts Sheryl Crow, Rob Zombie and AC/DC, "Elegies" landed at #13 in the U.S. with first-week sales eclipsing notable live debuts from artists such as Nickelback and Lamb of God. In the U.K., "Elegies" seized the #6 spot (right under pop-rock stalwarts U2), becoming the highest-charting Roadrunner DVD since Slipknot's "Disasterpieces" in the U.K.! Elsewhere around the world, "Elegies" charged out of the gates to debut at #4 in Germany and #6 in France! If you have yet to experience what critics and fans alike are praising as one of the best music DVD's of 2005, get in on the action and pick up your copy of "Elegies" today! "This is far more than just another live DVD... 'Elegies' is an immaculately-produced testament to Machine Head's trademark fury on the live stage." - KKKK - Kerrang! znachi a musthave Quote
(-1) Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 do jaja ali brate taj isti casopis tvrdi da je hypnotize dobra pesma, tako da vredi osloniti se samo na stats Quote
dr NIK@ Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 naleteo sam na netu na machine head-ov kratak snimak Toxic Waltz (Exodus Cover).... Quote
OCTOJA Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 Upravo sam odgedao 'Elegies' DVD... Sta da kazem, odlicno, kao sto se i ocekivalo. Koncert je odlican (ista set lista kao u Bg-u) a pored toga ima jos pun kurac stvari - spotovi, kako su snimali spotove, snimci iz bekstejdza, prica o snimanju poslednjeg albuma itd. treba odgledati, sve u svemu Quote
dr NIK@ Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 manje vise sam odgledao Elegies i sasvim je OK, mada nisam nista preterano odusevljen.... inace se vise ne odusevljavam takvim snimcima posto su svi po veoma slicnom sablonu sastavljeni... ima interesantnih pricica sa strane, dok sam bar pola onog live-a preskocio.... nek' lepo oni izdaju uskoro novi album, pa ce da bidne odusevljenje.... Quote
Chicken Little 420 Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 Kako mogu doci do DVD-a? Hoce li neko da radi neki trejd ili slicno? Javite se na PP... Pozdrav! Quote
Recommended Posts