ZheX Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 evo i moje liste omiljenih albuma: 1.Through The Ashes Of Empires 2.The More Things Change 3.The Burning Red 4.Supercharger(koji je odlican album) i Burn My Eyes, teshko mi je da odlucim izmedju ova 2 albuma 5.The Blackening(nazalost najgori) Quote
dr NIK@ Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 a roadrunner bi puko kao izdavacka kuca kad bi izbacio MH posto im oni donose najvise para !!! to znam licno!!! u to cisto sumnjam... imali su oni mnogo komercijalnijih bendova... Quote
RNA Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 А сада су им ту и Trivium, Megadeth, Opeth, Cradle Of Filth... Накупили су се лепих бендова. Quote
Vlaja Buraz Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 (edited) A i Dream Theater, ako ćemo nabrajati. Ali, to nije tema. Nego, skinuo sam ovaj novi, kontam da vrijedi čuti. I vrijedi. Nisam ljubitelj MH, vokal mi se ne sviđa, ali, moram priznati da ovo postaje sve ozbiljnije kršenje. Na par momenata mi lakši dijelovi zazvuče loše, da ne kažem emo, ali, jako dobre svirke ima. Najveći je problem što pjesme zvuče kao da su na silu sklopljene. Nema onog prirodnog toka, uvod, razrada, zaplet, kulminacija, rasplet. Ali dobro, valjda to tako treba danas. Edited April 11, 2007 by Vlaja Buraz Quote
dr NIK@ Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 mnogi su i smorili sa tim standardom. Quote
Metal Bloodshed Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 ako je Supercharger sranje sta je onda The More Things Change?... Da, Buldozer je EXTRA pesma, a ima ih jos dosta... Quote
23/16 Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Da, to je najbolja pesma na albumu , ali kada cujem ovo : Bulldozer feeds upon the weaker as they fall Bulldozer crushes all Somebody told me I should do what they told me But there's a hole in that plan and I'm tearing it down Trust our guts, follow our hearts povraca mi se. Quote
imperium Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Machine Head bez Logana = sranje Rob Flynn je neki pederčić najobičniji kako je samo uništio bend, to je nevjerovatno... Logan je bio car LOGAN JE KRETEN I MAJMUN! MNOGE JE LJUDE ZAJEBO A I SAM JE OTISHAO IZ MHa ! HTEO LOGAN DA SVIRA KOMERCIJALU PA MU NIJE POSHLO ZA RUKOM,TJ,NISTA U ZIVOTU POSLE MHa MU NIJE KRENULO KAKO TREBA!! I SAM JE KRIV! MH SADA IMA NAJBOLJI SASTAV!!! A ROBB JE MNOGO VISHE I ZNACHAJNIJA FACA ZA METAL SCENU OD LOGANA!! F**C OF LOGAN MADER!!! Quote
behemoth Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 burn my eyes the more things ashes i to je to :] Quote
Жвакић Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Da li je neko slušao grupu Torque? Tu je Fil svirao neko vreme. Ja nesam čuo jer ne mogu da nađem. Quote
dr NIK@ Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 ja samo znam za film Torque koji jos nisam gledao Quote
lemmy sixx Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Glavni lik u igri "The Suffering" se zove Torque.Sjajan lik,fenomenalna igra. Quote
Жвакић Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 To mi je ortak dao, ali neće da se instalira! A film nesam gledao, mada imam utisak da nije ništa naročito. Quote
dr NIK@ Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 ma sa nekim motorima i ostalim sranjima... tipa kao the fast and the furious, samo na motorima, ali da ne idemo previse offtopic... Quote
Dead Man Walking Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 ...da glumi Ice Cube....shto ga ne volim videti....chudo jedno... nvm Nisam josh imao priliku da chujem novi MH. Od Ashesa mi se svidja Imperium shto mi je ujedno i najbolja njihova pesma al ostale na tom albumu i nisu neke (Bite The Bullet mozhe da prodje), vishe mi se svidjaju stare stvari. Btw, nisam pratio temu od pochetka al ne znam shta MH radi u thrash-u kad je to new... bounce metall ili kako ga vec nazivaju... Po meni to nije thrash. Quote
lemmy sixx Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 New bounce metal?!?Sta je to koji kurac? "Burn My Eyes" brale... Bukvar modernog thrash-a. Quote
dr NIK@ Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 :) to ti je novi pravac/izraz... mislim da znam sta je hteo da kaze, ali sad ne mogu da se setim naziva.... uglavnom treba da predstavlja gitarski bend, koji je vise za skakanje, nego za slemovanje i slicno... tako bar ja mislim... New bounce metal?!?Sta je to koji kurac? "Burn My Eyes" brale... Bukvar modernog thrash-a. 100% se slazem. Quote
lemmy sixx Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 :) to ti je novi pravac/izraz... mislim da znam sta je hteo da kaze, ali sad ne mogu da se setim naziva.... uglavnom treba da predstavlja gitarski bend, koji je vise za skakanje, nego za slemovanje i slicno... tako bar ja mislim... Pa kontam i ja sta je hteo da kaze,ali izmisljanje naziva pravaca u metal muzici je vec preslo svaku meru.Svaki cudan ton se naziva drugim pravcom.Bullshit. Nije li malo cudno reci za "Imperium" da nije thrash metal pesma?To je thrash od kojeg otpadaju usi. Quote
.:Thor:. Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 (edited) Ova tema me baš potseti da ih nisam čuo još od srednje škole. Moram da nabavim par albuma, baš mi se nešto slušaju. Imal' neko iz NS. da se menjamo. Edited April 25, 2007 by Tor Quote
dr NIK@ Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 groove metal? pa moze i to, to mi je i palo na pamet, ali sam mislio na nesto drugo... seticu se kad tad.. Pa kontam i ja sta je hteo da kaze,ali izmisljanje naziva pravaca u metal muzici je vec preslo svaku meru.Svaki cudan ton se naziva drugim pravcom.Bullshit. Nije li malo cudno reci za "Imperium" da nije thrash metal pesma?To je thrash od kojeg otpadaju usi. pa glupo je, ali tako nam je kako nam je... mada bitno je da je bend dobar, da nam se svidja, ko ga jebe koji je pravac... P.S. videcemo sta ce RNA da kaze za Imperium... Quote
lemmy sixx Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Apsolutno tacno...ako je dobro,jebe mi se sta je. Kakav bre RNA,kakvi bakraci...njemu sve sto nije na ploci,nije pravi thrash. Quote
Recommended Posts