Dead Man Walking Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Ma to za "bounce metall" sam prochitao pre neke 3-4 godine u nekom metal chasopisu, neam pojma... Bounce oznachava skakanje. Kao npr. pesme Old, The Blood, the sweat, the Tears(bio sam na koncertu pa znam zashto)... Nisam ga ja izmislio sigurno...tad josh nisam neshto preterano slushao Machine Head al znam da su u tu grupu bile navedene grupe kao shto je Limp Bizkit i Korn... shto po meni ne lichi ni malo. Osim shto je josh jedna od karakteristika bounca, uvodjenje rap deonica u pesme, po chemu bi mozhda mogao da nadjem neku slichnost sa prethodnima... Mada je mozhda to podgrupa necheg drugog, ne kazhem... Quote
23/16 Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Ova tema me baš potseti da ih nisam čuo još od srednje škole. Moram da nabavim par albuma, baš mi se nešto slušaju. Imal' neko iz NS. da se menjamo. Ima. Quote
dr NIK@ Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 (edited) Bounce oznachava skakanje. Kao npr. pesme Old, The Blood, the sweat, the Tears(bio sam na koncertu pa znam zashto)... nemas pojma kako ovo glupo zvuci... Edited April 25, 2007 by dr NIK@ Quote
Dead Man Walking Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 A jebesh ga, znash shta sam mislio... To su pesme sa karakteristichnim uvodima za skakanje. Eto tako... Quote
hate squad Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Aesthetics Of Hate http://www.youtube.com/watch?v=XJxpmMqx4og Quote
Lhabia Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 (edited) Aesthetics Of Hate http://www.youtube.com/watch?v=XJxpmMqx4og Not bad:) Divlji cika Robb... hehe... drzi se matorac nema sta Cudo pa su zadrzali veliki deo pesme... a ono sranje od cenzure me tako nervira Sve u svemu, jedino me u spotu nervira onaj gej momenat gde je Robb-u kosa kao mokra:( Sve u svemu, posle duzeg preslusavanja utisak mi se nije nista poboljsao. Album je preteran u mnogim delovima, a smatram da to njima nije uopste potrebno. Oni su vec dokazani majstori. Po mom misljenju, apsolutno savrsenstvo predstavlja prosli jer najbolje ispoljava sazreli MH duh... Odlicno ukomponovano, energicno, a gde treba i setno. Sve u svemu, uzrokuje neopisivo osecanje ... Edited April 27, 2007 by Lhabia Quote
niking Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 svidjaju mi se NU momenti kad je ovako predrkana pesma, a ovde sam tek primetio koliko je pokidao McClain u ovoj pesmi (kao i uvek doduse) Quote
Lhabia Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Evo i link za veci spot... 65 mb Machine Head - Aesthetics Of Hate Quote
23/16 Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 Simpatican spot ... oni Punishment-like delovi su sooo gay. Quote
Metal Bloodshed Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 Meni ne radi zvuk na kompu ali spot je dobar, Rob je bas besan , nadam se da je pesma dobra... Quote
dr NIK@ Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 dobra je ....samo bi mogla da bude malcice kraca. Quote
Metal Bloodshed Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 Pa i Imperium je duga, pa je do jaja. Nijedan deo pesme nije dosadan Quote
dr NIK@ Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 samo sto je imperium mnogo bolje odradjena pesma po mom misljenju! nju kad slusam kao da je trajala 3-4 minuta, a ne skoro 7, a kod ove mi posle 3 minuta zvuci kao da sam je slusao vec 5 minuta. smatram da su preterali sa onim solazama bez kraja. ja bar ne gotivim taj fazon. Quote
23/16 Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 Resili ljudi da opet zasviraju metal . Quote
dr NIK@ Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 ma jes kur moj. pesma moze da traje 2 minuta, da ima solazu od 10 sekunfi i da bude metalcuga nikad veca... ...ovo sto su oni radili je cisto proseravanje.... bas sam danas poslusao ovu prvu sa novog albuma i bukvalno zvuci kao da su spojili 2 pesme... Quote
Metal Bloodshed Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 E a od kada oni imaju solaze u pesmama? Quote
Metal Bloodshed Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Npr. I m your god now...ali imaju milion pesama koje mogu da se sviraju zmureci npr. Ten ton hammer Quote
hate squad Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Ja jednostavno ne mogu da "svarim" novi album.Pokusavam to vec danima, ali vrlo brzo mi to preraste u nemogucu misiju. Pesme su preduge, nisu direktne, sa milion nabacanih delovan, ne postoji mi nit koja povezuje pesmu... Vrlo konfuzno. Skoro svaka pesma ima zanimljivi deo, isecak koji moze da izdvoji, rif... ali pesme generalno su mi slabe. Svaka im cast na agresiji, na solazama... ali cini mi se da su se malo izgubili. Quote
dr NIK@ Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Npr. I m your god now...ali imaju milion pesama koje mogu da se sviraju zmureci npr. Ten ton hammer ako moze da se svira zmureci, jel to znaci da nije metal?! ... ali cini mi se da su se malo izgubili. kljucna recenica Quote
Recommended Posts