Jump to content

Recommended Posts

Posted
Sve u svemu, album je DO JAJA!!!

Najbolje pesme su Halo i Aesthetics of Hate!

Uh ja Halo ne mogu da svarim,ubedljivo najlosija pesma na poslednjem albumu.

Favoriti Wolves i Now i Lay the Down :rockdevil:

Posted
Uh ja Halo ne mogu da svarim,ubedljivo najlosija pesma na poslednjem albumu.

Od svih pesama ona najvise vuce na The more things chnge period. Verovatno ti se ne svidja taj album.

Posted

Pogresio si :lol:

To mi je omiljeni album machine head-a,kakve se tu pesme samo nalaze,Blood of the zodiac,violate,bay of pigs,spine :rockdevil:

Mozda si mislio na burning red,tu su ipak bili malo mekseg zvuka,mada i taj mi se album svidja zbog koncept ideje,ali opet halo ne pripada ni jednom periodu starih albuma,a i pesma je da se ne lazemo slaba,cudi me da je nisu roknuli za reklamiranje halo igre....

• 3 weeks later...
Posted

Ja sam batalio Machine Head posle Burning Red, ne volim Flynna nikako, samo cenim Burn my eyes. Pre neki dan mi slucajno dopade u sake The Blackening i ovo nije nimalo loshe, bolje i od proslog albuma, koji je bio najavljivan kao bogzna kakav Metal album, a meni bio prosek...Valjda Flynn nasatavi ovim putem, ipak je ovih dana u modi old school metal, jelte.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Jedan od omiljenih mi bendova(nekad)....Ono shto je pochelo da me iritira jeste Robova fora da kako koji pravac dodje,on napravi album u tom maniru....generalno prvi i drugi album su po meni najbolji(moze i Burning Red,jer atmosfera na albumu kida)..ostalo ...prilagodjavanje vremenu...gledao sam neke svirke sa Burning turneje,gde je bio totalno NU fazon(jer je Korn tada bio TATA bend)dok danas ajmo mJetal!!!!Ali sve u svemu Flynn je neverovatno dobar muzichar kao i Machine Head u celosti!!

• 2 months later...
Guest slipknot-die-hard
Posted
Evo super teme!Svaka cast,exorcist!

Machine Head je zaista sjajan bend,a Robb Flynn jedan od mojih omiljenih metal vokala.Burn my Eyes je naravno zakon album,a takodje mi se veoma svidja i treci,tj. The Burning Red.....

Pesme-Block,Davidian,Exhale the Vile,The Blood,The Sweat.The Tears,From this Day,Old...zaista ih ima puno i sve su sjajne.Sto se Superchargera tice,malo je los ali nema veze,siguran sam da ce se piopraviti koliko na sledecem i vratiti se starom,prepoznatljivom thrash zvuku....

• 1 month later...