(-1) Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 uf,uf,uf... slazem se da svako ima svoj ukus al ovaj album ne moze ni za 100000 god da bude bolji od burn my eyes npr. Quote
Metal Bloodshed Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Sve u svemu, album je DO JAJA!!! Najbolje pesme su Halo i Aesthetics of Hate! Quote
VoivodBG Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Sve u svemu, album je DO JAJA!!! Najbolje pesme su Halo i Aesthetics of Hate! Uh ja Halo ne mogu da svarim,ubedljivo najlosija pesma na poslednjem albumu. Favoriti Wolves i Now i Lay the Down Quote
VoivodBG Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Izasao im je novi spot,Now i lay thee down,znaci ono je djubre neopevano Mozda najgori spot do sada... Quote
(-1) Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 (edited) Gori od davidiana ^^? EDIT:(nakon gledanja spota) omgwtfroflmaopanic!atthedisco tribute... sta je bre ovo....???? Now i lay thee down - Machine Head crap Edited October 16, 2007 by (-1) Quote
Rüzgar /değişik/ Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 (edited) Kakva glupost. Ocigledno je, hm, kul snimati sranje spotove ovih dana. Upropastise dobru pesmu.. Edited October 17, 2007 by Too late or too dead Quote
23/16 Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Uh ja Halo ne mogu da svarim,ubedljivo najlosija pesma na poslednjem albumu. Od svih pesama ona najvise vuce na The more things chnge period. Verovatno ti se ne svidja taj album. Quote
VoivodBG Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Pogresio si To mi je omiljeni album machine head-a,kakve se tu pesme samo nalaze,Blood of the zodiac,violate,bay of pigs,spine Mozda si mislio na burning red,tu su ipak bili malo mekseg zvuka,mada i taj mi se album svidja zbog koncept ideje,ali opet halo ne pripada ni jednom periodu starih albuma,a i pesma je da se ne lazemo slaba,cudi me da je nisu roknuli za reklamiranje halo igre.... Quote
(-1) Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 ma realno... po mom misljenju nemaju ni jedan los album. Supercharger je najgori ali ni on nije los. Samo je drugaciji Quote
rhapsoad Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 meni si poslednji album svidja ali prethodni mi je za sada nabolji Quote
Lhabia Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Spot uopste nije toliko los. Zamisao je potpuno ok, treba malo da promene. E, sad, scenario ocigledno nije najsrecniji... Quote
Grobodan Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Ja sam batalio Machine Head posle Burning Red, ne volim Flynna nikako, samo cenim Burn my eyes. Pre neki dan mi slucajno dopade u sake The Blackening i ovo nije nimalo loshe, bolje i od proslog albuma, koji je bio najavljivan kao bogzna kakav Metal album, a meni bio prosek...Valjda Flynn nasatavi ovim putem, ipak je ovih dana u modi old school metal, jelte. Quote
Tyler Durden Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Ajde bre ljudi javljajte se da uradimo taj neki machine head tribute band............. Quote
Tyler Durden Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 izmedju ostalog sviram i bubanj. ali sam pre mislio da sviram gitaru u tom bendu Quote
Denny Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Jbt, ubacio sam MH diskografiju u Winamp i samo to slusam vec tri dana... K'o da sam lud... Ali neka... Quote
Southern_Marshall Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Jedan od omiljenih mi bendova(nekad)....Ono shto je pochelo da me iritira jeste Robova fora da kako koji pravac dodje,on napravi album u tom maniru....generalno prvi i drugi album su po meni najbolji(moze i Burning Red,jer atmosfera na albumu kida)..ostalo ...prilagodjavanje vremenu...gledao sam neke svirke sa Burning turneje,gde je bio totalno NU fazon(jer je Korn tada bio TATA bend)dok danas ajmo mJetal!!!!Ali sve u svemu Flynn je neverovatno dobar muzichar kao i Machine Head u celosti!! Quote
23/16 Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Mene je smorio sa onim - uhu, yeah, yeah, a, a sranjima... Quote
Southern_Marshall Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 ma i ono shto vuche od prvog albuma,,,from the left to the right....ali ok Quote
^Suicide_Pony^ Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 meni je malo tupav smisao za humor s koncerata. Quote
Guest slipknot-die-hard Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Evo super teme!Svaka cast,exorcist! Machine Head je zaista sjajan bend,a Robb Flynn jedan od mojih omiljenih metal vokala.Burn my Eyes je naravno zakon album,a takodje mi se veoma svidja i treci,tj. The Burning Red..... Pesme-Block,Davidian,Exhale the Vile,The Blood,The Sweat.The Tears,From this Day,Old...zaista ih ima puno i sve su sjajne.Sto se Superchargera tice,malo je los ali nema veze,siguran sam da ce se piopraviti koliko na sledecem i vratiti se starom,prepoznatljivom thrash zvuku.... Quote
23/16 Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=yG98kdNRHGs old (good) days Quote
Recommended Posts