lemmy sixx Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Bio je do jaja koncert, ne serite. Jeste zbog Dajmbega malo atmosfera bila skenjana, ali nije nam Tito bio ubijen pa da smo svi morali pasti u kolektivni sevdah, Quote
VoivodBG Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Godforbid je na tom koncertu bio zabavan. Caliban i Machine Head i ne toliko, Mislim da sam tada prvi put video wall of death uživo. Quote
lemmy sixx Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Na tom koncertu je samo MH valjao, ostali bendovi su smece. Quote
azal Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 a pre metallice, to je mozda bila u top 10 najdosadnijih svirki mog zivota. Quote
VoivodBG Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Bio je baš loš zvuk, da li je do tonca, ili hale, ne sećam se. Bolje je bilo na Prodigy u većoj hali. Quote
Vuk Posted April 17, 2015 Report Posted April 17, 2015 a pre metallice, to je mozda bila u top 10 najdosadnijih svirki mog zivota. Najgorih. Da ti novi albumi valjaju, pa da bude ok, ali nijednog hita po kome je ovaj bend poznat... Quote
In The Flesh Posted April 17, 2015 Report Posted April 17, 2015 (edited) Hahah.. bio wall of death na tom koncertu? Ja sam se prosuo od vodke bio, spopadao citavo vece jednu curu, neku drugu nosio na ramenima jer je bila visoka 1.45 max i nista nije mogla da vidi pa mi bilo zao, brat se dva puta tukao sa Medom i jednom sa nekim random likom, izgubio sam jaknu u sutci (sutki?) i nasao je poslije koncerta svu ugazenu i izbucanu, nakon toga nas startovala policija jer je bila neka pljacka u blizini a mi pjevali Chop Suey od SOAD (?) i zamalo nas priveli. Od koncerta se sjecam descend the shades jer je bio minut cutanja, tokom kojeg se neko drao i ja isao da ga trazim da ga bijem jer je pijano govedo. Edited April 17, 2015 by In The Flesh 7 Quote
lemmy sixx Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Njihova poslednja do jaja pesma. Ne lupetaj. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 ovo je ono tipićni bend da ih slušaš kad si do perioda kraj osnovne tok pa do kraja srednje...i posle su smor.odrasteš malo,sfatip-muzika drkošanje,tekstovi na bazi utiacaja droge,alkohola i gluvarenja po kraju, i nekih tripova izazvatim tim opijatima.sfatiš jednostavno to je kurac, i ideš na nešto produhovljenije.manowar,primal fear,iron kobra.na primer. machinehead,pa koliko su vredni,samo onaj flin osto od orginalnih ćlanova.svi ga napuštili i oterali u kurac.pa kolko je ''dobar'' ćovek nije ni ćudo što je logan mader teo da ga da tuži. vio-lence! e to je bijo bend,klasa za machinehead. 2 6 Quote
Live Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 ovo je ono tipićni bend da ih slušaš kad si do perioda kraj osnovne tok pa do kraja srednje...i posle su smor. Nešto kao tvoji postovi. 12 1 Quote
Toki89 Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 vio-lence! e to je bijo bend,klasa za machinehead. za to se slažem Quote
Chicken Little 420 Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 http://www.serbian-metal.org/vesti/8311/pokazi-da-si-fan-i-osvoji-kartu-za-koncert-benda-machine-head/ Quote
Chicken Little 420 Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 novi loganov projekat http://getmetal.org/death-metal/89009-once-human-the-life-i-remember-2015.html Quote
Сале Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Па јел има он нешто пре овога? Мислио сам да је тип умро колко се ништа не зна о њему.Јбт колко је тај човек пуко. Боље би му било да је осто у машинској глави.Не знам да ли вреди скидати ово уопште. Quote
HeLLsarma Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Resio je da se pojavi opet i pokaze kako se to radi. Quote
Chicken Little 420 Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 (edited) Па јел има он нешто пре овога? Мислио сам да је тип умро колко се ништа не зна о њему.Јбт колко је тај човек пуко. Боље би му било да је осто у машинској глави.Не знам да ли вреди скидати ово уопште. imao je neke bendove, nista ozbiljno, uglavnom se bavio produkcijom (cavalera conspiracy, five finger death punch, divine heresy, devildriver, soulfly, fear factory, dagoba, septic flesh...) ali da, ovaj novi projekat, nista posebno... Edited September 4, 2015 by Chicken Little 420 Quote
HeLLsarma Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 E stvarno nista posebno. Ja racunao da valja nesto, kad sam poslusao dve pesme na Youtube i video o cemu se radi, ma kakvo skidanje. Cekam novi Ektomorf. Quote
Chicken Little 420 Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 novi ektomorf i novo ektomorf pivo Quote
Сале Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Ипак сам скинуо ово. Хибридно генеричка музика и вокал који вуче на блек. Није вредно пажње. Quote
HeLLsarma Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Kakav crni blek metal, klasicno vristanje za današnje core zenske. :-D Quote
Сале Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Да јбт. Тек после провалих да нека риба пева тј. вришти. Quote
SkullKrusheR Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 dobra ribica. logan zamrznut u vremenu od '94. Quote
Recommended Posts