Demon Seed Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Lik koji je otvorio ovu temu ima najjači avatar ikad 1 Quote
Сале Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Јел те пали Нолетова слика ?? Реално је већи култаџија од свих оних педера из дотичног бенда. 1 Quote
HUMAN Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Koliko mu je bila glupa emisija, na svakih 5sec njegova ćelava vugla u kadru. Quote
Chicken Little 420 Posted February 20, 2017 Report Posted February 20, 2017 http://www.mediaboom.org/467140-once-human-evolution-2017.html Novi album Logana i ekipe. Japanski bonus je Davidian, ali ga jos nema po netu Quote
Haos sam ja Posted November 19, 2017 Report Posted November 19, 2017 Ovo zvuci dosta lose. Bas neinspirativno. Quote
Angelystor Posted November 20, 2017 Report Posted November 20, 2017 Neispirativnost ide od toga što je glavni riff dignut direktno iz SYLovog "Love?", ostatak pesme nemoguće komentarisati, nisam mogao posle toga da slušam Quote
kuruz Posted November 20, 2017 Report Posted November 20, 2017 hahaha pazi stvarno jbt koji bednici Quote
Drogarito Posted November 20, 2017 Report Posted November 20, 2017 najgori bend ikada. neću ni da otvorim. bunt Quote
HeLLsarma Posted November 20, 2017 Report Posted November 20, 2017 Do Blackening je ovo vredelo, od Locusta je ovo sve otislo u kurac. 2 1 Quote
Haos sam ja Posted November 21, 2017 Report Posted November 21, 2017 Jbga ja sam odrastao na ovom bendu pa imam sweet spot za njih ali da je u pitanju bend koji po svaku cenu prati trendove i pokusava zvuk da upodobi aktuelnom - jeste. Burn my eyes i the more things change jesu vec dosta kultni albumi ali dosta je suvo to, kad se objektivno pogleda, strogo riljanje i gruv. The burning red jeste nu metal album ali jedan od boljih albuma takve provincijencije. Supercharger je pak neopevano govno, bas sramotan album. Posle krece zlatna faza po meni, sa odlicnim TTAOE i njihovim najboljim, najzrelijim i najkompletnijim albumom, the blackening. Locust je ok, a poslednji mi je bio bas ono, nit smrdi nit mirise, brzo se zaboravlja. Ovo novo ne da ne obecava nego preti da bude prava katastrofa. Quote
HUMAN Posted November 21, 2017 Report Posted November 21, 2017 Do Blackening je ovo vredelo, od Locusta je ovo sve otislo u kurac. Šta je vredelo, Supercharger? Mislim da gori album od tog u životu nisam čuo! Ovaj bend je zasijao sa prvim albumom, More Things je Ok, ali opet dosta lošiji od Burn-a, svaki sledeći je duplo gori od prethodnog, posle se kao malo popravili, ali meni to i dalje govno, mada jeste da me taj bend tada više nije ni doticao. Quote
Chicken Little 420 Posted November 22, 2017 Report Posted November 22, 2017 Kamo sreće da sad zvuče kao na Superchargeru. Dojadili su vise sa tercama, skratili pesme, ali isto sranje. Quote
Сале Posted November 22, 2017 Report Posted November 22, 2017 Блекенинг је,не узимајући у обзир прва 2,одличан албум. Бољи од свега што су пре и после њега снимили. 1 1 Quote
Live Posted December 8, 2017 Report Posted December 8, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=WYeDJxWvA_I Quote
HeLLsarma Posted December 8, 2017 Report Posted December 8, 2017 @Humane Niti racunam Supercharger i Burning Red, nisam ih pustio davnooo. Smesni su, doduse kapiram da se nekome i taj fazon svidja. Quote
Сале Posted December 8, 2017 Report Posted December 8, 2017 ццц,јбт на које гране је спао овај бенд да снима овакве говњиве песме. Спот је баш тупав а песма још тупавија. Лаку ноћ. Quote
HeLLsarma Posted December 9, 2017 Report Posted December 9, 2017 Jel moguce da je gora od one prve sto su izbacili? Quote
Grobodan Posted December 9, 2017 Report Posted December 9, 2017 Koje smece leb ti jebem, ne zna se koja je gora pesma. Quote
In The Flesh Posted December 9, 2017 Report Posted December 9, 2017 Meni ok ova pjesma. Prva je baš smeće, ova ima dobar refren, par dobrih rifova, breakdown ovo-ono. Čitajući komentare mislio sam da je ko zna što. Btw, Zucchero ima bolji spot na ovu foru. A i pjesma je bolja 1 Quote
Angelystor Posted December 9, 2017 Report Posted December 9, 2017 Nu metal pesma u 2017. godini i treba ovako jadno da zvuči. Uspešan pokušaj. 1 Quote
Haos sam ja Posted December 10, 2017 Report Posted December 10, 2017 Ne zna se koja je gora od ove dve. Flynnu izgleda bas ponestaje inspiracije. Quote
Demon Seed Posted December 10, 2017 Report Posted December 10, 2017 Ovako je smece, a kad ima inspiraciju, onda dostigne mediokritet Quote
Recommended Posts