perzekjušn menijak Posted October 4, 2020 Report Posted October 4, 2020 On 10/2/2020 at 6:20 PM, Flash Gordon said: Moguće, ali bar ovaj intro, 'Bulldozer' i možda nekad 'American High' kidaju. Uz te dve dodao bih i Trephination. Quote
HUMAN Posted October 4, 2020 Report Posted October 4, 2020 16 hours ago, Haos sam ja said: Jesam, muzički 100 puta bogatiji i versatilniji od BME, svaka pesma dobra, najbliže što su ikad bili nekom "nova Metallica" statusu. Što, jer su obradili Battery?? Quote
Angelystor Posted October 11, 2020 Report Posted October 11, 2020 Ova zabava danas puni godinu dana 🥰 Quote
Koroviev Posted November 13, 2020 Report Posted November 13, 2020 Samo da nam je liriksa za ovo. Quote
Сале Posted November 13, 2020 Report Posted November 13, 2020 Зашто ли мени овај спот има dimmu borgir/behemoth моменте?? И јел су то опет Логан и Контос у бенду? Quote
Koroviev Posted November 13, 2020 Report Posted November 13, 2020 9 hours ago, Chicken Little 420 said: u opisu i lyrics My hands are empty, kill me gently, aj svi u pičku mrtvu materinu, šta oćete čovek da vam peva? 1 2 Quote
Сале Posted November 14, 2020 Report Posted November 14, 2020 Мрзи ме сад да упоређујем али шта су они уопште цензурисали овде?? И чега овде има за цензуру? Quote
HUMAN Posted November 14, 2020 Report Posted November 14, 2020 Šta i korovci počeli da se bave ezoterijom 1 Quote
perzekjušn menijak Posted November 20, 2020 Report Posted November 20, 2020 Ne znam da li je kačio neko, mrzi me da premotavam. Burn My Eyes Live In The Studio 2019 ( Vinyl Rip) https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5953496 Quote
Сале Posted December 1, 2020 Report Posted December 1, 2020 (edited) Ух, какав је то концерт био сунце ти пољубим. Бар 100х бољи од оног распалог у дому омладине од пре неку годину. Јес да су сви били сморени јер је онај из пантере био убијен пар дана пре тога али то вече су покидали. Још је она хала на сајму огромна и акустична па је и звук био никад бољи. Један од бољих концерата на коме сам био. Edited December 1, 2020 by Сале Quote
Flash Gordon Posted December 1, 2020 Report Posted December 1, 2020 (edited) Ja sam davno negde čitao da je na tom koncertu Rob započeo pesmu koju je posvetio posvetio Dimebagu i onda na pola pesme nije mogao da je završi, da ga je baš dotuklo. Je l' ima neke istine u tome ili je bilo nešto drugačije? Edited December 1, 2020 by Flash Gordon Quote
23/16 Posted December 1, 2020 Report Posted December 1, 2020 Meni tokom sutke spala patika, pa sam ostatak koncerta skakutao na jednoj nozi (a bas bilo hladno). Na kraju sam patiku nasao na zvucniku. 1 Quote
Сале Posted December 1, 2020 Report Posted December 1, 2020 39 minutes ago, Flash Gordon said: Je l' ima neke istine u tome ili je bilo nešto drugačije? Колико се ја сећам, све песме су испрашили од почетка до краја. Ал могуће и да сам се можда зајебо. Давно то беше. Quote
Haos sam ja Posted December 1, 2020 Report Posted December 1, 2020 2 hours ago, Flash Gordon said: Ja sam davno negde čitao da je na tom koncertu Rob započeo pesmu koju je posvetio posvetio Dimebagu i onda na pola pesme nije mogao da je završi, da ga je baš dotuklo. Je l' ima neke istine u tome ili je bilo nešto drugačije? Posvetio je Dimebagu Descend the shades of night, izveli su je do kraja koliko se sećam, jbte to je bilo pre 17 godina, mislim da je zvuk bio sranje al niko nije mario, barem ja nisam. Inače, meni je sasvim dobar bio i onaj Night with koncert u Domu, otišao reda radi a proveo se vrhunski. Quote
Flash Gordon Posted December 1, 2020 Report Posted December 1, 2020 Da, toga se isto sećam, jedan kolega je bio rekao da je zvuk bio katastrofa, tipa mogao si otprilike da razaznaš samo bubnjeve i to si morao da pratiš McClainea da bi znao kad da headbanguješ. Ja tad još nisam njih ni slušao, pa mi nije nešto značilo. Voleo bih da sam mogao to da uhvatim. Bili su predgrupa sa Gojirom kad je Metallica svirala 2012. kod nas, hteo sam tad da ih čujem ali sam prekasno stigao, već je bio kraj seta a čuo sam da su im utišali zvuk da bi hedlajner izgrmeo. Quote
Recommended Posts