Chicken Little 420 Posted December 2, 2020 Report Posted December 2, 2020 Imam ceo koncert, okačim čim pre. Dimebag je ubijen noć pre, oni su u BGu saznali, kao i mi, negde pre press konferencije. Emotivno je bilo, nije da nije, ala smo vikali Pantera, Pantera... I Caliban/God Forbid bili dobri, jedan potpuno novi metal talas smo doziveli te noci! 🙂 2 Quote
In The Flesh Posted December 2, 2020 Report Posted December 2, 2020 11 hours ago, 23/16 said: Meni tokom sutke spala patika, pa sam ostatak koncerta skakutao na jednoj nozi (a bas bilo hladno). Na kraju sam patiku nasao na zvucniku. Meni jakna koju sam nosio vezanu oko struka, nasao je na kraju koncerta kod ograde malo iscijepanu i izgazenu. Inace zavrsio je Descend the Shades of Night, prije toga bio minut cutanja koji je neki pijani kreten prekidao urlanjem, tj.vise pijanih kretena. 2 Quote
Haos sam ja Posted December 2, 2020 Report Posted December 2, 2020 Ja se tog koncerta sećam da je prvi u mom životu koji je počeo u 19h da bi sve bilo završeno do 23h, nisam stigao kao čovek ni da se napijem pre početka. Quote
VoivodBG Posted December 2, 2020 Report Posted December 2, 2020 Na ulazu mi zabrane da unesem siću, kao ne sme metal, a unutra ti kao kusur vraćju metal, više od 500 dinara sam sručio u metalu u nekom ćošku gde je bila gomila para, ko god da nije imao srama, mogao je dobro da se opari i od ostalog novca. God Forbid, za njih sam tada prvi put čuo, i svideo mi se taj ragga metal, jako je bio harizmatičan pevač. Caliban, gospode bože kada me strefi fleš na onaj wall of death i kada su se ljudi izlomili, kakav jebeni krindž. Što se Mašinoglavih tiče, jeste zvuk bio kita, onaj prostor nije za metal koncert već za kakvu tehno i elektronsku muziku u najboljem slučaju, ali je bilo strava videti ih u punoj snazi tada. Quote
Haos sam ja Posted December 2, 2020 Report Posted December 2, 2020 God Forbid nije nikakav ragga metal nego crnci sviraju neki groove/thrash/metalcore, neki Lamb of god fazon. Bili su dosta popularan bend u to vreme u USA, pa propali kao muda kroz pocepane gaće kad je to prestalo da bude in. Quote
perzekjušn menijak Posted December 2, 2020 Report Posted December 2, 2020 Machine Head su imali užasan zvuk na sajmu. Po tome najviše i pamtim koncert. God Forbid bili do jaja. Quote
HUMAN Posted December 2, 2020 Report Posted December 2, 2020 Uffff davno to beše.. sećam se bila neka zima u pizdu materinu, a red za ulazak kilometarski.. Ovih predgrupa se slabo i sećam, dobro bilo.. valjda, al smo sa nestrpljenjem čekali MH. Zvuk ko kurac, ona staklena bašta odzvanja sve u šesnes, bend piči brutalno, masa divlja i onda muk na bini, lepo što je Flin odao počast Dajmbegu, vrlo emotivno delovao i potrešeno, ne znam koju mu pesmu posvetio (hvala za podsećanje, ali i dalje nemam pojma koja je stvar u pitanju, već tad sam prestao da pratim njihove albume..). Jeste bio nešto kraći nastup koliko me pamćenje služi, ali i pored svega, ovo bilo jedno dvaes puta bolje od one jadne svirke na ušću pre Metalike. Quote
Сале Posted December 2, 2020 Report Posted December 2, 2020 Вама је свима звук био крш а мени до јаја. Био сам одма испред бине, мало улево и све ми је било потаман. Quote
HUMAN Posted December 2, 2020 Report Posted December 2, 2020 Ti si fenomen.. Hvala kurcu pa nije bilo još koncerata u tom prostoru, bar da ja znam.. Mejdeni su isto svirali na sajmu, ali u glavnoj hali i zvuk je bio ok, ni preterano dobar, ali ni krš.. Quote
Koroviev Posted December 21, 2020 Report Posted December 21, 2020 Veče je divnih i nadasve duhovitih prizora: Quote
Koroviev Posted January 26, 2021 Report Posted January 26, 2021 "Rob Flin je jedan bolestan, jedan umno bolestan..." Quote
Koroviev Posted April 30, 2021 Report Posted April 30, 2021 https://www.blabbermouth.net/news/see-machine-heads-robb-flynn-in-oceans-music-video-for-everyone-i-love-is-broken/ Quote
Flash Gordon Posted May 28, 2021 Report Posted May 28, 2021 https://www.facebook.com/photo?fbid=318181683008672&set=a.250381153122059 Mašinoglavi nazad u sedlo. Quote
Chicken Little 420 Posted May 28, 2021 Report Posted May 28, 2021 Voleo bih da grešim, ali i ove tri pesme će biti krš, kao i svi dosadašnji singlovi nakon poslednjeg albuma (koji je takođe mahom krš) Quote
Talvi Posted May 28, 2021 Report Posted May 28, 2021 mnogo volim da listam ovu temu, pravi balans između muzičke diskusije i antologijskih momenata Quote
Angelystor Posted May 28, 2021 Report Posted May 28, 2021 Jedva čekam nove pesme da se ismejemo malo kao ljudi Quote
Chicken Little 420 Posted June 11, 2021 Report Posted June 11, 2021 (edited) https://getmetal.club/191059-machine-head-arrows-in-words-from-the-sky-2021.html Edited June 11, 2021 by Chicken Little 420 Quote
Сале Posted June 11, 2021 Report Posted June 11, 2021 Зашто једноставно не престане са овим силовањем музике и именом овог бенда?? Не знам више ни ко му је у бенду. Quote
Recommended Posts